Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcian m Haribo

Powiedział, że ma do tego prawo..

Polecane posty

Gość wcian m Haribo

Startował do mnie kumpel , ja go lubie ale tylko lubie więc dostał kosza...wszystko ok ale teraz wcale się do mnie nie odzywa, na uczelni mnie unika itd spytałam dlaczego tak robi a on odpowiedział, że ma do tego prawo bo kojarze mu się z odrzuceniem i porażką....Na impreze czy na piwo ze mną nie pójdzie a jego kumple ( kiedyś nasi) idą za nim... Paczka się rozpadła przez niego, bo tam gdzie ja bym, poszła pójdą tylko dziewczyny.... Może to ja za dużo wymagam?

Gość przeciętny facet
ale o co ci chodzi?

Gość /---/
facet ma problem, z ktorym musi sie uporac. nie wini ciebie, ale jak sam powiedzial, to ze go odrzucilas bylo dla niego bolesne. to niczyja wina. czas leczy rany, ale juz nic nie bedzie takie jak kiedys. przykre, ze wasza paczka sie rozpadla, ale to chyba dobrze, ze ma wsparcie kumpli w trudnych chwilach, prawda?

Gość jakie leber z niego
mogl zapomniec o sprawie i byc mezczyzna;) przynosi nam hanbe takim zachowaniem, i za wczesnie sie podal;d

Gość zimny Roman
dobrze zrobil trzeba sie szanować.... jest takie powiedzenie.." Nie może być przyacielem kobiety ten kto może być jej kochankiem"

:D mogę być kochankiem jeśli tylko zechcę i jestem przyjacielem :) Ale coś widzę,że chciałaby już mieć we mnie kochanka :) a ja zajęty jestem :)

Gość Wredniak.
Daj mu dupy, to się sytuacja poprawi. :P

Gość ajajajaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
facet ktory poniosl porazke zachowuje sie jak chuj ...zrobi z ciebie wroga za to ze mu odmowilas....tacy sa faceci debile porazna z kobieta to dla nich koniec swiata