Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

J A K Z T Y M S K O Ń C Z Y Ć ? ?

Polecane posty

Gość biedna

Czy moge skończyć z masturbacją?? Zapomniec o niej....Czy jest tu jakas osoba której sie udało???

Gość aaangie
ale dlaczego chcesz ztym skonczyc??

Gość doktor G
ile masz lat i jak często to robisz?

Gość biedna
mam 14 lat. Nie chce tego robić ale nie umiem z tym skończyć. A jak bede musiałą iśc do ginekologa ?? Nie chce zeby ktokolwiek wiedział!!

Gość patrycha_lalala
mysle ze nie ma sensu konczyc to jest całkiem naturalna i normalna zecz wiekszosc ludzi to robi a ci co nie robia to nawet niewidza co traca normalne ze rózni sie to od sexu wydaje mi sie ze jest niegrozne dopuki mamy nad tym kontrole chyba ze bedziesz wolała to od np. spotkan z przyjaciółmi albo od sexu lub bedzie to pochłaniało wiekszosc twojego czasu dnia

Gość doktor G
no i jak często ?

Gość Wredniak.
Znajdź se jakiegoś niewyżytego chłopaka, to nie będziesz już miała czasu i siły na masturbację. :P

Gość jdsgffhjkfdhuhfduhfdsufdu
hmmmm....no ja wiem zazdrosny. Ja znajde ale czy ty z takimi durnymi tekstami . Daj jej już spokój nie masz nic innego do roboty tylko siedziec na tym forum . A bo niby taki matoł ci innego mógłby robić. Sex oralny ze swoją matką!! hahaahahah

Masturbacji nie wolno \"kończyć\". Musisz ją robić regularnie wtedy gdy masz na nią ochotę. Powstałe napięcie seksualne należy rozładować, a szczególnie u dziewczyny. Nawet jak będziesz miała potem chłopaka i będziecie się kochać, to oprócz seksu powinnaś też się masturbować.

Gość ekspert się znalazł
od 7 boleści :o