Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakoo

czy kobieta kocha po ślubie inaczej??

Polecane posty

Gość misiakoo

Proszę o szczere odpowiedzi. Jestem z dziewczyna od 3 lat(mamy 24 i 22 lata), bardzo ją kocham ale ostatnio zacząlem sie zastanawiac co dalej.....otóż ja mam bardzo wielką ochote na seks...praktycznie mogłbym to robic bez przerwy natomiast ona ma ciagle jakies opory...gdy zaczanam dazyc do zblizenia zawsze pojawia sie jakas wymowka którą calą winą obarcza mnie ze jestem zbyt natarczywy i mysle tylko o "jednym" :(( dlatego kochamy sie srednio 1 na 2 tygodnie, przyczym to ja zawsze jestem inicjatorem...zaczynam wrecz odczuwać, ze musze żebrać o kontakt fizyczny....dla tego prosze o pomoc tych którzy mieli podobny problem.....bo ja mam obawy, że poślubie bedzie podobnie albo jeszcze gorzej.....a moze jest szansa że sie zmini?? probowalem rozmawiac wielokrotnie ale to niczego nie zmienilo....dzieki za wszystkie rady :)

Gość 4454
Wiesz co ja jako kobieta powiem ci tak... Miewam tak gdy nie jestem zakochana w facecie. Tzn jestem z nim w zwiazku dobrze się dogaduje ale nie czuje tego czegoś...

Gość święta prawda
czasami jest tak że jest miłość a nie ma namiętności a czasem zdarza się odwrotnie

Gość święta prawda
obecnie przerabiam oba takie przykłady

Gość zakneblowana
Pytanie zasadnicze, czy tak było od poczatku, czy dopiero w któryms momencie zaczęła unikac seksu z Tobą?

ja się po ślubie nie zmienilam,nawet jestem fajniejsza :)a to już sporo lat minęło z jednym :)

Gość Rafal89
Powiem ci tak, ostroznie w takiej situacji. Nie chcem ci ani mowic tak czy tak, ale sprawdz to do konca przed slubem. Ja mialem podobnie, tez duza ochote na seks, a ona nie, wiedzialem o tym przed slubem ale glupio myslalem ze to sie zmieni. Nie zmienilo sie na lepsze, bylo gorzej. Zastanow sie jeszcze 1000 razy przed slubem. W koncu to przez takie cos albo zwariujesz, albo bedziesz pil albo bedziesz zdradzal. To nie jest mala rzecz seks, ludzie musza do siebie pasowac. Nie chodzi tylko o seks tez tylko to jest kochanie sie, zblizenie sie itd. Pomyslij nad tym.

Gość zakneblowana
Rafał - z ciekawości dwa pytanka: Czy '89 to Twój rok urodzenia? Jesteś Polakiem?

ja po ślubie kocham tak samo ,pod pewnymi kwestiami pewnie sie zmieniłam wydaje mi sie ,ze temperamentem sie nie dobraliście

Gość uuuuuuu
Dziewczyna może się boi ciąży... Nie czuje się pewnie w związku? Może ją zapytaj? A może nie umiesz zadbać o odpowiednia atmosferę?

Gość Rafal89
zakneblowana, Nie i nie. Lat 35 Czy jestem polakiem czy nie to pytanie dla was, urodzilem sie w anglii, rodzice polacy. Jestem tzw bez krajowiec. Wpadlem na forum, mam przerwe w pracy. Mialem podobna situacje u siebie i chcialem troche doradzic.

To jeszcze zalezy od tego jak sie z nia kochasz? ZLE) grzmocisz ja bez zadnej gry wstepnej , po minucie konczysz i idziesz spac. DOBRZE)zacznij tak: powiedz jej ze ladnie wyglada, ze bardzo cie podnieca, zacznij ja delikadnie calowac, jaj jej systemy obronne zaczna zanikac zacznij masowac jej biust powoli schodzac ku celowi miedzy nogami . MUSISZ to robic delikatnie, caly czas ja calujac. Jak juz sie gra zacznie , najpierw GRA WSTEPNA , minetka albo masturbacja, caly czas ja calujesz. potem sex, zmieniaj pozycje , zapytaj w ktorej ona lubi najbardziej, staraj sie to robic jak najdluzej (jak szybko konczysz to zwal sobie ze 2 razy kilka godzin przed stosunkiem ).Po wszystkim mozesz ja jeszcze popiescic troche. NA sam koniec pocaluj ja namietnie, powiedz co do niej czujesz, ze bylo wspaniale itd. Jak sie kogos kocha na prawde to sie dba oto aby tej osobie bylo dobrze, to zelazna zasada. Ja zawsze postepuje wedlug tego scenariusz a moja dziewczyna, i nawet w czasie okresu jaj bardzo chce to potrafie ja \"roztopic\" na tyle ze konczymy w lozku.

Gość święta prawda
święte słowa zaklinaczu, szacuneczek

Gość misiakoo
wielokrotnie rozmawialem z dziewczyna, mowilem otwarcie-bezposrednio o swoich potrzebachach....ale jak bym groch o ściane rzucal....a co do namiętności to tez juz probowalem ale sam zaczynam watpic w swoje mozliwosci....zawsze to ja jestem zebrakiem!! Ona nigdy nie probuje sie zblizyc.....i badz tu madry ...chce sie rzec ani po dobroci ..ani brutalnie....:((

Gość Rafal89
Ostatnie co ci moge powiedzic to jest to ze moze taka po prostu jest, naprawde nie ma takich potrzebi do kochania sie, w takim wypadku to masz problem. Mowie ci, bedziesz mial problemy z tym, bo nic nie jest zlego z toba, tylko potrzebujesz druga osobe ktora ma taki sam tempo jak ty. Jak probowalesz wszystko to nie wiem, zastanow sie dobrze przed slubem.

Gość misiakoo
metody wymienione przez zaklinacza cipek nie dzialaja na nia :| ciagle mowi mi ze przesadzam ze co za duzo to nie zdrowo.....tylko pytam sie czy 1 na mieciąc lub rzazdziej to jest juz dawka ktora przesyca?? Sam juz nie wiem moze to ja jestem jakis nie normalny!! Szukam kontaktu.....:(( zaznaczam ze jestesmy swoimi pierwszymi partnerami w łóżku....nie porownuje ich do poprzednich przygod( bo ch po prostu nie mam ).....probuje zbudowac swoje-wspolne zycie erotyczne, ktore zadowalaloby i spelnialo nas obojga.....a moze zaduzo naczytalem sie na takich forach jak to .....artykułów ..no nie wiem sam ....zglupialem po prostu....

A czy dajesz jej poczucie ciepla i bezpieczenstwa.Niektory kobitki tego potrzebuja zeby sie \"otworzyc\" Wiesz przytulanko pocalunki np. z rana po przebudzeniu, chodzicie razem na zakupy?? jak przymieza bluzke powiedz ze ladnie wyglada ( nie ze sexy ) Sprobuj stworzyc jej takie cieple gniazdko to powinno ja roztopic. W trakcie dnia , pocalunkow jak sie przytulacie , ani slowa o sexie bo to zburzy caly twoj wysilki.

Gość misiakoo
temat: kocham meza - brzydze sie seksem z nim boje sie ze tak to wszystko moz esie skonczyc...:((

Gość zakneblowana
Rafał - Spokojnie. :) Dzięki za odpowiedź. Fajnie piszesz, stąd moje pytania. :)🖐️

Gość zaklinacz ma racje
ona musi sie czuc dbrze przy tobie nie tylko dlatego ze chcesz z nia seks uprawiac...okazuj jej na kazdym kroku ze jest neisamowita osoba na ktorej ci strasznie zalezy

Gość Wredniak.
Stary, po ślubie jest znacznie gorzej. Wiej od niej, póki możesz. :(