Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazaniapizeriana

Czy jest tu jakaś laska która uważa ze ma duży biust?ale szczerze..

Polecane posty

a moze to zalezy tez od ksztaltu piersi.... moze jak one tam wchodza do stanika itd.... wlasnie przejzalam swoje biustonosze ... niektore kupione w firmowych sklepach typyu Marks Spancer, triumph, key... donna i nawet te targowe... wszystki maja rozmiar C....

Gość do Afrodyci
ale na pewno sa w roziarze 75, a nie 80 dlatego masz miskę C na nich, bo nie zmieściłabyś sie w 75B:)

i niektore maja 80 pod biustem a niektore 75.... w sumie to juz sie pogubilam...... ale nie mowcie ze mam male piersi... wole myslec ze mam duze albo raczej w sam raz... bardzo mi sie podobaja i nie chce przestac tak myslec...

Gość do Afrodyci
no co ty:) przecież nie masz małego biustu, bez przesady:)

ale jak bede kupowac stanik nastepnym raezm... to na bank nhajpierw poprosze o B 80...... i zobacze jak bedzie lezal...

Gość lajnott
no duze to ma doda ale nir ty kochana..ty masz w sam raz ale nie male:)tak mysl:)

Gość aabbsssbsbssss
158 wzrostu 49 kg 70 pod biustem i miseczka C jestem zadowolona:)

mmnie sie wydaje ze teraz mozna kupic latwiej stanik niz pare lat temu.... moja babcia ktora miala barrrrdzo duze ale rozmiaru nie znam....... nigdy nie mogla kupic sobie stanika.... a biust miala tak ciezki ze na ramionach od ramiaczek do krwi poscierana skore!!

Gość cholerabyto
a mam misecszke DD/E w zaleznosci od rozmiarowki wiecmam ogrmny:/

Gość 158 cm wzrostu
i biust 75 d/e i uważam go za akurat - kiedyś strasznie mi przeszkadzał ale tyle się komplementow nasłuchuje na temat swojej figury (choć waże tak z 5 kg za duzo wg mnie, wg innych akurat) że już go zaakceptowałam - tylko, że mógłby mieć ładniejszy kształt bo trochę zbyt obwisły ale to rodzine podobno :/

Gość polecam Lobby Biusciastych
Wiem, że to stary temat, ale jest w nim dużo błędów i stereotypów. Jeśli chcecie dowiedzieć sie czegoś na temat doboru prawidłowego rozmiaru biustonosza zajrzyjcie na: http://biusciaste.prv.pl

Gość ja mam i super
:D

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie