Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a morze nadal szumi

czy jest szansa,ze w wieku 28 lat...

Polecane posty

Gość pozytywka mechaniczna
Aaaaa, no to się uspokoiłam;)

pozytywka:) pierwsze wrażenia, emocje, fale gorąca tu i ówdzie... to może zostać na bardzo długo w pamięci, zacierając faktyczny obraz danej osoby.

Gość molling
Hym, a wiecie, ja od dziecka wiedziałam, że zawsze będę sama, bo nie ma dla mnie nikogo przeznaczonego.

Gość pozytywka mechaniczna
mistka---wiem. Ale poznałam tą osobę później także z zachowania, poglądów i sposobu bycia. I wcale nie była mi mniej obojętna. wręcz przeciwnie. coraz bardziej mi się podobał itd

pozytywka--- no i co z tym zrobilaś, jeśli mozna spytać?

Gość a morze nadal szumi
dziewczyny a wy spotkalyscie kogos zkim jestescie szczesliwe, czy wierzycie, ze spotkacie?

Wstyd się przyznac ale nic. To znaczy na początku próbowałam się jakoś zbliżyć, ale po pewnym czsie wyszło, że miał w tamtym czasie jakąś kobietę, więc nie chciałam się wcinać. nie umiem tak. a może szkoda. sama już nie wiem.

ja jestem tą wierzącą inaczej;) ..cóż, jest jak jest. Każdy człwoiek zasługuje na szczęście dlaczego was czy mnie miałoby to ominąć? nie ma tak:p po prostu nic na siłę.

Gość a morze nadal szumi
i tak caly czas wierzysz??????? bo ja od 2 dni juz nie wierze :(

bo ktos zaczal stosowac technike izolacji;) i juz za duzo dni minelo by cos moglo sie zmienic, i zwatpilam (a to nie byla milosc, zaden zwiazek, tylko poczatek znajomosci)

Wierzę,ale jak każdy normalny człowiek przezywam to wszystko, nie muszę sobie wyobrażać jak się czujesz bo znam to doskonale z własnego doświadczenia: rezygnacja, apatia, niewiara, niechęć, odpuszczanie sobie itd. Ale co? mamy usiąść i płakać? co to da? Odpowiedz mi proszę...umiesz być szczęśliwa sama z sobą? nie upatrujesz ty szczęscia tylko i wyłącznie w innej osobie?

ja zawsze bylam sama; wiec nauczylam sie byc szczesliwa sama, tylko mialam nadzieje,ze w koncu mi sie uda -ale on milczy, a ja się nie odezwe pierwsza, bo ostatnio to ja szukalam kontaktu, wiec wszystko jasne

widzielismy sie w sobote, wszystko bylo oki(nie jestesmy para), w niedziel dostalam maila z nawiazaniem do naszej rozmowy i zyczeniami milej podrozy (mialam wyjazdowy poniedzialek)Odpisalm i cisza zero odzewu:( nawet smsa on juz mial taki okres milczenia, i wtedy zlaamalam swoje zasady i odezwalam sie pierwsza (2 razy), wiec teraz tego nie zrobie , bo wszystko jasne, moze niepotrzebnie sie nastawialam, ze cos z tego wyjdzie:( znamy sie tylko 2 miesiace ale poza tymi krotkimi okresami milczenia mielismy kontakt prawie codziennie nio to esej napisalm stara jestem i naiwna i tyle dlatego nie wierze, se sie cos uda:) amen

mozliwe:( tylko po co mi przez te dwa miesiace w glowie mieszal, nawet w sobote cos takiego powiedzial, co dawalo do myslenia ;) ale juz mi smutek z wsciekloscia przechodzi w zwatpienie czyli za jakis czas znow bedzie dobrze - chyba

A tam takie gadanie:) stara i naiwna? dobre. Przecież nie wiesz, jaki on ma do ciebie stosunek. Powiedzial ci wprost,że nie traktuje waszej znajomości w taki sposób? NIEDOMÓWIENIA- to jest zakała ludzkości:)

dziewczyny ale ja jestem histeryczna baba:D jak ktos odzywa sie codzien i nagle milknie_te teorie o jaskiniach itp itd a poza tym mam pecha w milosci, wiec biore to za pewnik, ze sie nie uda - a zalezec mi zaczelo, jak zniknąl:(

przyzwyczaiłam...hm, no włąśnie. A może czas przełamać dawne schematy i nie odpuszczać :)