Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja tylko pytam...

bearshare-problem

Polecane posty

Witam. dziś po włączeniu kompa pojawił sięjakiś komunikat z bearshare, próbowałam kilka razy właczyć program, ale za każdym razem był ten sam komunikat (treści nie pamiętam, bo była po angielsku). Nie wiedziałam o co chodzi, więc pomyślałam, że odinstaluję i zainstaluję od nowa i po kłopocie. Ale pojawił sie problem. Z folderu PROGRAM FILES nie zniknął folder BEARSHARE, są tam chyba wszystkie pliki, co były, i nie mogę żadnego z tych plików usunąć (że niby jest używany przez inny program) A w panelu stterowania nie ma Bearshare, bo go usunęłam. Nowego nie mogę zainstalować, bo każa wyłączyć uruchomiony Bearshare. I juz nic z tego nie rozumiem. Co robić?

Gość yhy
ten bearshare cos wariuje...ja musiałam go usunąć bo mi cały laptop wariował(same strony się otwierały,zjeżdzał obraz itd)...facet w sklepie komputerowym powiedział ze dziennie to z 5 osób przychodzi bo przez tego bearhera im kompy wariują

u mnie było ok od ostatniego formatowania dysku, czyli od ok. 2 miesięcy. Nawet ani razu się nie wyłączył, a wcześniej bardzo często. Ale najdziwniejsze, że niby go usunęłam, a on dalej jest ale nie w panelu sterowania. Restart kompa nic nie daje...

Usuń folder ręcznie,jesli pokaże sie komunikat że jest używany przez inny program to Zamknij miśka i inne uzywane programy. Też używałam BS ale przezuciłam się na osiołka-emule.2 razy szybciej ściaga pliki :)

właśnie problem w tym, że w panelu usunęłam ten program i nie jest uruchomiony... Jedyne co zostało to te foldery i nie moge ich usunąć:-O A żeby zainstalować od nowa, też muszę usunąć stary... Jka może być używany, jak właczam kompa i pierwsze co, to chcę usunąć te pliki...

Gość łee
a próbowałaś uruchomić windowns w trybie awaryjnym i wtedy usunąć?