Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hankia_1982

Panowie z forum. Czy chodzicie do agencji na dziewczyny?

Polecane posty

Gość alfonsooo
odwal sie od dziwek suko!! pilnuj swojej cipyy

Gość beza901
tak, widać że wielu tu panów niedojrzałych emocjonalnie. muszą się wyżyć, nagadać ludziom co chcą się wypowiedzieć na jaki temat,że są takie i owakie, że nie myją tego i tamtego... ech, kipi małolatami :)

Gość beza901
no i jeszcze pare wyzwisk puszczą! a jak! ;)

Gość Grzesiu Drucki.
masz rację,jesteśmy beznadziejni i przegraliśmy życie:(

jemu chodzilo oto ze facetowi moze przeszkadzac ze juz jestes uzywana hehe i ze juz cie kilku obracalo wczesniej hehe wiec skad te obrzydzenie do prostytutek? Idzisz do agencji i przynajmniej wiesz za co placisz hyh

Gość beza901
aha, już rozumiem. ale skąd on może wiedzieć czy mnie ktoś "obracal" he he czy nie??

Gość marta_marta
faceci to myślą tylko penisami!

Gość timdirimdididum
Ja mam odpowiednie BMI, a obracano mną już kilka razy. Na jednego partnera przypadło średnio 2, 5 roku......

Gość BMW...
gdybyś była dziewicą to od razu byś chętnych tu znalazła

Gość śli3232
a co , kobiety to dziwki te przynajmniej które nie są dziewicami? a faceci to co mogą dupczyć ile chcą i co sa super!!!!???? Aż się żygać chce !!!!pftu,fujjj ,bleee

Gość beza901
nie powiem, może jestem może nie... pytanie tytułowe jest inne i o tym powinniśmy rozmawiać.

Gość marta_marta
nie uwazam ze kobieta ktora miala np. 1 faceta ale sie rozstali jest szmata czy jak lubicie mowic dzi**a. a jak facet w mlodosci przelecial wiele babek to to jest w porzasiu - on nie moze byc chory i ogolnie jest poprostu ogierem i chwali sie swoimi podbojami :o a jak dziewczyna miala 1 partnera i sie z nim rozstala bo im nie wyszlo wspolne bycie to juz jest uzywana i feee :( dziwni ci faceci naprawde!

Gość śli3232
a sobie je obracaj ,kto ci zabroni ...ide się wyżygać!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość śli3232
nie ide ,bo mi szparagów szkoda....za to wypije winko że jednego dupka mniej!!!!!!!!!!!!!hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

demokracja jest kazdy robi co chce:D ja sie wam nie musze tlumaczyc jak spedzam swoj czas gdzie chodzze czy chodze do agentury czy nie

Gość mx_ziom
nie musisz ale mozesz ;)

Gość do faceta ...
nie musisz, nie musisz - to po co wchodzisz na takie tematy???? Temat nieodpowiada to nie zagladaj i nie pisz skoro nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie.

Gość marecki...
Tacy co chodza do agencji to zakompleksione maminsynki ,którzy nie potrafia sobie wyrwac panienki (nie pisze juz ze dziewczyy a dłuzej), sa beznadziejni w łóżku i boja sie kompromitacji a tak pójda se do agencji zapłaca i kobita musi udawac ze sa cudowni itd.A ci maja radoche jakimi to sa ogierami, a tak naprawde sa zenujacy.(czesto korzystaja z panienek stojacych przy drodze ,nie z agencji ale i w agencjach niewiadoma co taka laska złapała)

Gość bez dwóch zdań
o!

Gość tttaaaaaaaaaaaaa..
Marecki ujał sedno sprawy

Gość maz dziewczecia urodziwego
od dluzszej chwili zastanawiam sie nad tym pytaniem. Nigdy nie bylem i napewno nie bede, to fakt niezaprzeczalny. Kochac sie z kobieta ktora juz "n" bzykalo niemila swiadomosc. Mysle ze jak sa kobiety o mentalnosci kurewek, to dla rownowagi w przyrodzie musza byc mezczyzni ktorzy to lubia.

Odpowiadam na pytanie - nigdy nie byłem i nie zamierzam, tak samo jak nigdy nie zdradziłem kobiety i też nie zamierzam. Teraz jestem sam od ponad roku i nawet seksu przygodnego nie szukam. Szukam za to ponownie miłości i związku, w którym oczywiście będzie również seks, jako dopełnienie uczucia.

Gość mx_ziom
no nareszcie jakieś poważne wypowiedzi :) tak trzymać chłopaki :D

Gość 987654
do agentury pewnie tak..tylko ciekawe kto do mega drogich klubów...??cała reszta kochane dziewczynki:)

Gość maz dziewczecia urodziwego
Trzeba te miec troche zbednej kasiory i zamilowanie do ruskiej ruletki Ja jestem mezem dziewczecia przecudnej urody, w dzien jest przyjaciolka a w nocy kochanka i dziwka to to na cholere mi potrzebne agencje?