Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

BARDZIEJ OSTRO W SEKSIE.

Polecane posty

Panowie co Was najbardziej podnieca w lozku? Co na Was najbardziej dziala? Licze na powazne odpowiedzi. Idiotom dziekuje ;P

Gość dozwalacz
Co o mężczyznach i seksie powinna wiedzieć każda kobieta ? ... czyli 1000 porad, aby zostać wspaniałą kochanką. 1. Włóżcie nam palec do tyłka i znajdźcie do cudowne miejsce... 2. Lubię kiedy bawi się ze mną w kotka i myszkę. Gdy zwraca się do mnie per pan, udając niedostępną, próbując mnie przekonać, jak bardzo tego nie chce. 3. Mężczyźni kochają jak najszybciej można dostać sie do cipki, a szczególnie palcówę i lizanie. 4. Wierności, czułości, zrozumienia, ciepła, chochania i żeby jednego dnia była czułą i delikatną kochanką a drugim razem wredną i wyrachowaną kurwą 5. Poddania się mi 6. Niesamowitego rżnięcia oral-anal do rana i co dziennie 7. Troche finezji i orginalności 8. Uwodź, nie oddawaj się tylko dlatego, że on tego chce, uciekaj to wtedy bedzie cię gonił i na pewno będzie bardziej podniecony gdy cię dopadnie. Wykonaj erotyczny taniec, zapisz się na kurs strip-teasu, mów mu, że jest wspaniały itp. my też lubimy słowa a nie tylko czyny. I nie ukrywaj swoich wdzięków - pamiętaj że faceci to wzrokowcy i BARDZO lubią patrzeć. 9. Nie przyspieszaj... ja to zrobię ;-) 10. Siedząc naprzeciwko siebie na kanapie lub łóżku, masuj go swoimi nagimi zgrabnymi stópkami. Każ lizać swoje paluszki i całe stópki. "Pomiętoś" stopami jego członka. 11. Włóż sobie w łazience do pochwy kulki dopochwowe, albo wibrator, albo inną zabawkę. Poczekaj aż zacznie się do ciebie dobierać. Jakie będzie zaskoczenie gdy wyjmie z ciebie zabaweczkę! Możesz również kazać wyjąć ją zębami, albo poprosić aby znalazł niespodziankę z zamkniętymi oczami, kieryj nim "ciepło - zimno". 12. Coś perwersyjnego: Kiedy on spuści się już do twojej cipki (oczywiście bez gumki!), ty wybieraj palcem jego nasienie ze swego wnętrza palcami i zlizuj je, delektuj się tym. Pracując mięśniami pochwy wypychaj jak najwięcej soczku i zlizuj go ze swych palców. 13. Jeśli połknięcie spermy nie stanowi dla ciebie problemu, zaskocz czasami chłopaka mówiąc: "Wiesz na co mam teraz ochotę? Na wielką dawkę twojej spermy. Mmmm... chciałabym żebyś spuścił mi się do ust." 14. Kiedy przychodzi podniecenie i jesteś mokra, każ wylizać się chłopakowi. Zapach i smak cipki to najlepsze afrodyzjaki. 15. Dziewczyno nie wstydź się prezentować chłopakowi swojej cipki! Faceci są wzrokowcami i takie widoki działają bardzo podniecająco. Rozchylaj szeroko nogi, rozchylaj wargi palcami, zwilżaj cipkę, baw się sobą 16. Weź ogórka, naciągnij na niego prezerwatywę i poproś chłopaka niech cię nim zgwałci. 17. Zdejm majteczki gdy będziesz w mini, usiądź na kanapie lub w fotelu z szeroko rozwartymi nogami i masuj swoją cipeczkę, rozszerzaj ją, onanizuj się i oczywiście poproś swojego chłopaka o pomoc :) 18. Zaskocz chłopaka skąpym strojem. Ubierz się wyłącznie w krótką mini i lekką bluzeczkę. Żadnej bielizny. Zachowuj się normalnie, jak gdyby nigdy nic, ale gdy będzie na ciebie patrzył pochyl się pod byle pretekstem aby zobaczył że nie masz majtek. Jego podniecenie jest gwarantowane. 19. Każ facetowi wylizać swoją cipkę. Niech leży na plecach, a ty klęknij okrakiem nad jego twarzą i przyłóż cipkę do jego ust. Rozchylaj ją palcami i steruj biodrami tak, aby było ci dobrze gdy on ciebie liże. 20. Pozwól spuścić się na swoje ciało. Dziewczyna nie musi niczego połykać, a facet jest zachwycony. Proś faceta: "Spuść się na mnie. Chcę czuć na sobie twoją spermę." Rozsmaruj sobie nasienie na piersiach, brzuchu... użyj fantazji! 21. Akceptacji eksperymentów (bez przegięć); 22. Kocham gdy bierzesz go do buzi a potem pozwalasz skonczyc na swoich piersiach; 23. Zaufania, miłości, pieszczot, pocałunków, rozmów, seksu, przytulania, pokazywania swoich wdzięków, ładnego makijażu, seksownego ubioru... 24. Rzeczywiście! Fantastycznie jest wsadzić penisa między piersi. To cudowne uczucie. 25. Jeśli masz duże piersi, doprowadź go do wytrysku biorąc jego członka pomiędzy nie. Niech je zerżnie aż do wytrysku. 26. Siedząc naprzeciwko siebie na kanapie lub łóżku, masuj go swoimi nagimi zgrabnymi stópkami. Każ lizać swoje paluszki i całe stópki. Pomiętoś stopami jego członka. 27. Włóż sobie w łazience do pochwy kulki dopochwowe, albo wibrator, albo inną zabawkę. Poczekaj aż zacznie się do ciebie dobierać. Jakie będzie zaskoczenie gdy wyjmie z ciebie zabaweczkę! Możesz również kazać wyjąć ją zębami, albo poprosić aby znalazł niespodziankę z zamkniętymi oczami, kieryj nim ciepło - zimno... 28. Coś perwersyjnego: Kiedy on spuści się już do twojej cipki (oczywiście bez gumki!), ty wybieraj palcem jego nasienie ze swego wnętrza palcami i zlizuj je, delektuj się tym. Pracując mięśniami pochwy wypychaj jak najwięcej soczku i zlizuj go ze swych palców. 29. Jeśli połknięcie spermy nie stanowi dla ciebie problemu, zaskocz czasami chłopaka mówiąc: "Wiesz na co mam teraz ochotę? Na wielką dawkę twojej spermy. Mmmm... chciałabym żebyś spuścił mi się do ust". 30. Kiedy przychodzi podniecenie i jesteś mokra, każ wylizać się chłopakowi. Zapach i smak cipki to najlepsze afrodyzjaki. 31. Dziewczyno nie wstydź się prezentować chłopakowi swojej cipki! Faceci są wzrokowcami i takie widoki działają bardzo podniecająco. Rozchylaj szeroko nogi, rozchylaj wargi palcami, zwilżaj cipkę, baw się sobą. 32. Weź ogórka, naciągnij na niego prezerwatywę i poproś chłopaka niech cię nim zgwałci. 33. Zdejm majteczki gdy będziesz w mini, usiądź na kanapie lub w fotelu z szeroko rozwartymi nogami i masuj swoją cipeczkę, rozszerzaj ją, onanizuj się i oczywiście zawołaj swojego chłopaka o pomoc :) 34. Zaskocz chłopaka skąpym strojem. Ubierz się wyłącznie w krótką mini i lekką bluzeczkę. Żadnej bielizny. Zachowuj się normalnie, jak gdyby nigdy nic, ale gdy będzie na ciebie patrzył pochyl się pod byle pretekstem aby zobaczył że nie masz majtek. Jego podniecenie jest gwarantowane. 35. Każ facetowi wylizać swoją cipkę. Niech leży na plecach, a ty klęknij okrakiem nad jego twarzą i przyłóż cipkę do jego ust. Rozchylaj ją palcami i steruj biodrami tak, aby było ci dobrze gdy on ciebie liże. 36. Pozwól spuścić się na swoje ciało. Dziewczyna nie musi niczego połykać, a facet jest zachwycony. Proś faceta: "Spuść się na mnie. Chcę czuć na sobie twoją spermę". Rozsmaruj sobie nasienie na piersiach, brzuchu... użyj fantazji ! 37. Otwarcie mów czego pragniesz w łóżku i poza nim. Mężczyźni nie są jasnowidzami. Trzeba im mówić czego się oczekuje od partnera w łóżku i poza nim; 38. Chciałbym strzelać spermą na Twoją twarz i piersi; 39. Wal mi konia, aż zacznę jęczeć; 40. Namiętnego całowania, od piersi po "małego"; 41. Liż mnie po odbycie i stopach; 42. Lubię sex analny; 43. Ostre robienie loda; 44. Bądź szczera i rób to co chcę; 45. Pełnej uległości zarówno w łóżku jak i w życiu codziennym; 46. Czułości, zaufania i miłości; 47. Żeby była śmiała; 48. Wyrozumiałości i to żeby się też o mnie starała tak jak ja się staram; 49. Aby była tylko ze mną 50. Ja osobiście lubię, jak uprawia ze mną sex analny - sprawia mi to ogromną satysfakcję ! 51. Powinna głośno i intensywnie przechodzić doznania, a nawet poudawać; 52. Bądź otwarta, szczera i bezpośrednia. Mów wprost, czego chcesz, a czego sobie nie życzysz. Flirt z facetem tylko wtedy zdaje egzamin, kiedy on wie, że to zabawa - w przeciwnym razie może traktować to poważniej niż się spodziewasz, a lekceważąc jego starania, urazisz go i wzbudzisz niechęć. Mężczyźni zasadniczo są o wiele bardziej bezpośredni niż kobiety, nie potrafią też czytać w myślach. 53. Powstrzymania zachamowań; 54. Czułości... 55. Aby nigdy nie zdradzała. 56. Nie bójcie się rozmawiać o seksie i o swoich pragnieniach. 57. Dużo czułości, miłości, zrozumieia... 58. Jeżeli chcesz krzyczeć to krzycz. Mnie to nie przeszkadza, odwrotnie - uwielbiam jak głośno krzyczysz. 59. Rozkoszy, namiętności, rozpalenia, czułości, szczerości, wytrwania do szczytu, wprowarzenia mnie w siódme niebo; 60. Inicjatywy dużo większej; 61. Kobieta powinna być zawsze piękna i gotowa na sex; 62. Seksu oralnego; 63. Chcę zasnąć na tobie, a obudzić się w tobie; 64. Wypnij czasem tyłek, tam też jest słodka dziurka; 65. Zaskocz mnie gdy będę w domu nago... Zakuj mnie w kajdanki znienacka !

Gość dozwalacz
# na niego prezerwatywę i poproś chłopaka niech cię nim zgwałci. # Zdejm majteczki gdy będziesz w mini, usiądź na kanapie lub w fotelu z szeroko rozwartymi nogami i masuj swoją cipeczkę, rozszerzaj ją, onanizuj się i oczywiście zawołaj swojego chłopaka o pomoc :) # Zaskocz chłopaka skąpym strojem. Ubierz się wyłącznie w krótką mini i lekką bluzeczkę. Żadnej bielizny. Zachowuj się normalnie, jak gdyby nigdy nic, ale gdy będzie na ciebie patrzył pochyl się pod byle pretekstem aby zobaczył że nie masz majtek. Jego podniecenie jest gwarantowane. # Każ facetowi wylizać swoją cipkę. Niech leży na plecach, a ty klęknij okrakiem nad jego twarzą i przyłóż cipkę do jego ust. Rozchylaj ją palcami i steruj biodrami tak, aby było ci dobrze gdy on ciebie liże. # Pozwól spuścić się na swoje ciało. Dziewczyna nie musi niczego połykać, a facet jest zachwycony. Proś faceta: "Spuść się na mnie. Chcę czuć na sobie twoją spermę". Rozsmaruj sobie nasienie na piersiach, brzuchu... użyj fantazji ! # Otwarcie mów czego pragniesz w łóżku i poza nim. Mężczyźni nie są jasnowidzami. Trzeba im mówić czego się oczekuje od partnera w łóżku i poza nim; # Chciałbym strzelać spermą na Twoją twarz i piersi; # Wal mi konia, aż zacznę jęczeć; # Namiętnego całowania, od piersi po "małego"; # Liż mnie po odbycie i stopach; # Lubię sex analny; # Ostre robienie loda; # Bądź szczera i rób to co chcę; # Pełnej uległości zarówno w łóżku jak i w życiu codziennym; # Czułości, zaufania i miłości; # Żeby była śmiała; # Wyrozumiałości i to żeby się też o mnie starała tak jak ja się staram; # Aby była tylko ze mną # Ja osobiście lubię, jak uprawia ze mną sex analny - sprawia mi to ogromną satysfakcję ! # Powinna głośno i intensywnie przechodzić doznania, a nawet poudawać; # Bądź otwarta, szczera i bezpośrednia. Mów wprost, czego chcesz, a czego sobie nie życzysz. Flirt z facetem tylko wtedy zdaje egzamin, kiedy on wie, że to zabawa - w przeciwnym razie może traktować to poważniej niż się spodziewasz, a lekceważąc jego starania, urazisz go i wzbudzisz niechęć. Mężczyźni zasadniczo są o wiele bardziej bezpośredni niż kobiety, nie potrafią też czytać w myślach. # Powstrzymania zachamowań; # Czułości... # Aby nigdy nie zdradzała. # Nie bójcie się rozmawiać o seksie i o swoich pragnieniach. # Dużo czułości, miłości, zrozumieia... # Jeżeli chcesz krzyczeć to krzycz. Mnie to nie przeszkadza, odwrotnie - uwielbiam jak głośno krzyczysz.

Gość dozwalacz
# Rozkoszy, namiętności, rozpalenia, czułości, szczerości, wytrwania do szczytu, wprowarzenia mnie w siódme niebo; # Inicjatywy dużo większej; # Kobieta powinna być zawsze piękna i gotowa na sex; # Seksu oralnego; # Chcę zasnąć na tobie, a obudzić się w tobie; # Wypnij czasem tyłek, tam też jest słodka dziurka; # Zaskocz mnie gdy będę w domu nago... Zakuj mnie w kajdanki znienacka ! # Chodź po domu nago i boso; # Zwiąż mnie gołego...; # Zabawa kostkami lodu, majtki do jedzenia; # Jak zacząć grę wstępną # Weź mnie za rękę zaprowadź mnie do lóżka i zgwałć mnie!!! # Siły psychicznej i fizycznej tężyzny; # Namiętności i partnerstwa; # Seksu analnego; # Uwielbiam, jak stojąc w drzwiach do sypialni zrzucasz swój ręcznik; # Dążenia do orgazmu; # Ostrego sexu, bez zahamowań; # Oczekuję by kobieta się kochała ze mną non stop na wszelkie sposoby; # Całego oddania; # Zawsze noś olejek; # Uwielbiam jak podczas pieszczenia cipki mojej ukochanej leci na mnie złoty deszczyk; # Uwielbiam jak kobieta liże mi penisa i jaja, zjeżdza coraz niżej aż do mojego rowka, liże go jednocześnie i wali mi konia ręką # Miłości, uczuć, dobrego sexu; # Sex,sex .... i jeszcze raz sex; # Żeby od czasu do czasu masturbowała się na moich oczach; # Czułości, sexu oralnego, zrozumienia, że jeśli oglądam się za innymi, to z powodu poczucia estetyki i przyzwyczajenia, a nie chęci flirtu # Wszystkiego; # Okazuj facetowi czułość. Najwięksi twardziele tego porzebuj�. # Fantazji,fantazji i jeszcze raz fantazji !!! # Delikatności; # Nie lubię udzielać rad; # Trochę szaleństwa; # Opowiedz mi o swoich najdzikszych fantazjach; # Mniej ciuchów; # Aktywności. Kobieta nie powinna być tylko bierna i czekać na mężczyznę, powinna w odpowiednim momencie przejąć inicjatywę i dać partnerowi rozkosz taką samą jak on daje jej. # Wyobraźni, odwagi;

z moim Misiem nie da sie samej poonanizowac...jak to robie na jego oczach on traktuje to jak zaproszenie i od razu przechodzi do lizania mi muszelki...a czasem chcialabym to dluzej robic...

Gość PROMYCZEK22
Do dozwalacza- mam metlik w glowie. Gdybym dla niego to wszystko robila po jakims czasie powiedzialby mi że jestem k...ą!!! Tacy niestety sa mezczyżni!Tak żle i tak niedobrze!

Promyczek 22: przeciez nie wszystko na raz :)

promyczek 22 jak możesz pisać, że twój chłpoak powiedziałby , że jesteś k...ą! czyli mamy z tego wnioskować, że wasz sex ogranicza się do pozycji na misjonaża. nic więcej bo jeszcze pomyśli sobie o tobie , ze .....

grey a skąd jesteś, bo mam wrażenie jakby to napisał ktoś kogoś znam?

Gość Sratatatatatatatatata
a ja lubie strugac przy moim partnerze taka perwersyjna i wyuzdana kurwe :D strasznie nas to podnieca:D oprocz tego robimy doslownie wszystko!wszystko oprocz jakimis zoofilnymi wybrykami czy trojkatami ktore sa dobre dla ludzi co maja siebie w dupie i mokro w gaciach na widok obcego byle kogo:-O

Gość Czacha
Hej małą! NApewno masz bardzo wąską cipkę i fajne cycuszki! W sexe najbardziej podniecają mnie jęki lasek. Podnieca mnie też bardzo jak laska robi mi lodzika z połykiem. Pozdrawiam Twoją wąziutką szparkę nagrany i ognisty buchaj Włodek!