Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 wiecznie spragniona/

Wiecznie Spragniona

Polecane posty

Go艣膰 wiecznie spragniona/

Hmm... Mam problem natury psychicznej tzn. ci膮gle chce mi si臋 je艣膰. To nie jest kwestia, 偶e jestem g艂odna, bo nawet kiedy zjem syty obiad to i tak zaraz chce mi si臋 je艣膰... Mam ochot臋 po co艣 do jedzenia si臋gn膮膰 i ci臋偶ko mi si臋 powstrzyma膰 i z regu艂y si臋 nie powstrzymuje. Czy to s艂odycze czy owoc, cokolwiek. Ja po prostu musz臋 pratycznie ca艂y czas co艣 je艣膰, prze偶uwa膰 - dos艂ownie ca艂y czas... Przera偶a mnie to, bo to si臋 mo偶e 藕le sko艅czy膰. Jaki艣 czas temu wa偶y艂am 52 kg i mia艂am 172 cm wzrostu, teraz wa偶臋 55 w porywach do 56 i mam 175 ja wiem, 偶e to nie jest du偶o, bo chyba normalnie, ale ja ca艂y czas tyj臋 i co najgorsze wszystko idzie mi w boczki:/ i tak jak kiedy艣 moja figura to by艂a tkz. gruszka tak teraz id膮c od talii w d贸艂 mam dwa wci臋cia tzn boczki i potem biodra, a to nijak nie wygl膮da 艂adnie... Nawet m贸j facet ostatnio co艣 wspomina艂, 偶e nie wygl膮dam jak kiedy艣... Wiem, 偶e mo偶e si臋 Wam wyda膰 to b艂ache, ale JA CHCE SI臉 WYZBY膯 WIECZNYEJ MY艢LI "zjad艂abym co艣" i jem i jem I JU呕 MAM DO艢膯... HELP;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰