Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diverseeeeeeeeeeeeeeee

Aktywny tryb życia i mądra dieta. Zapraszam zainteresowanych -

Polecane posty

hej! to ja biegaczka555555555, pamieta mnie ktos??? :-) zalozylam nowy temat:-) jak juz wspominalam od jutra poczatek mojej diety od dietetyka :-) ktos sie do mnie dołączy???

no to startuje od jutra waga: 82kg wzrost: 175 cel: 60kg

zauwazylam, ze wiekszoc osob ktore sa na tym forum stosuja diete "cud", bo myslka ze im to pomoze w zaledwie 2 tygodnie, ze po tych 2 tygodniacg bede super szczupli. a tu jest blad. nie da sie tak. nasz organizm odmowi posluszenstwa. zgoda waga bedzie szla w dol ale to za sprawa pozbywanej sie wody. lepiej odchudzac sie na dluzszy dystans, nawet rok i trenowac jakis sport niz 2 tygodnie glodowki albo jakis innych cudow. ja wiem ze kazdy chce szybko, najlepiej juz, teraz, za chwile ale to niestety tak nie ma trzeba przejzec na oczy i zastosowac zdrowa diete :-) ja tez tak myslalam ale to bylo bledne kolo. chudlam, owszem ale tylko na pewien okres czasu, a potem ttylam i wygladalam jakbym byla w zaawansowanej ciazy. to jest przykre ....

zauwazylam, ze wiekszoc osob ktore sa na tym forum stosuja diete "cud", bo myslka ze im to pomoze w zaledwie 2 tygodnie, ze po tych 2 tygodniacg bede super szczupli. a tu jest blad. nie da sie tak. nasz organizm odmowi posluszenstwa. zgoda waga bedzie szla w dol ale to za sprawa pozbywanej sie wody. lepiej odchudzac sie na dluzszy dystans, nawet rok i trenowac jakis sport niz 2 tygodnie glodowki albo jakis innych cudow. ja wiem ze kazdy chce szybko, najlepiej juz, teraz, za chwile ale to niestety tak nie ma trzeba przejzec na oczy i zastosowac zdrowa diete :-) ja tez tak myslalam ale to bylo bledne kolo. chudlam, owszem ale tylko na pewien okres czasu, a potem ttylam i wygladalam jakbym byla w zaawansowanej ciazy. to jest przykre .... :-(

nikt nie pisze :-( jakos tak smutno :-(

Gość może podepnij się do innego
topiku :)

tak ale do jakiego??

Gość może podepnij się do innego
:) to juz Ty musisz zdecydowac jest ich tyle, ze napewno cos znajdziesz!

a Ty na jakim jestes??

Gość studentkaaaaaa
ja sie dolaczam do Ciebie dzis rano waga pokazala 79 kg..masakra..a jeszcze niedawno bylo 75:( szok wzrost 172 cm jestem loszka-niestety... marzy mi sie 60 kg,ale bede happy jak narazie zobacze 70... potem 65... a w pozniej przyszlosci moze do 60 zlece... echh

Gość diverseeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok to od jutra start ja chce to 60kg do wrzesnia osiagnac, a Ty????

............i mądra dieta, czyli wg Ciebie co?

Gość diverseeeeeeeeeeeeee
to nie jest dieta cud tylko dieta, która mi ustalil dietetyk dr Siergiej

Gość mlodaaaaaaaaaaaaaaa
ciocia mi polecila odchudzil ja minelo jakies 4 lata a ona nawet grama nie utyla facet ma leb :-)

Gość diverseeeeeeeeeeeeeeeeee
mlodaaaaaaaaaaa to kumpeli pseudo :-) napisalam od niej ciocia mi polecila, daje rezultat wielki :-)

Gość diverseeeeeeeeeeeeeeeee
no to ja juz dzisiaj zaczynam :-) dzisiaj dzien warzywny, dotrwam napewno do wakacji dietka jest mila i przyjemna tryb zycia oczywiscie tez ma byc aktywny, kto ze mna?? :-)

Gość diverseeeeeeeeeeeeeeeee
niech ktos sie odezwie do mnie, nie chce sama

Gość editttttt
hej startuje z Tobą :) jesli nie masz nic przecwiko? Od poczatku roku przytyłam 4 kg a wszystko to za sprawa stresu, braku ruchu i oczywiscie pochłanianych słodyczy w niezliczonych ilościach. Ale koniec z tym!!!!

Gość editttttt
Mam tylko prosbe czy możesz napisac cos wiecej o tej Twojej dziecie? abym miała sie na czym wzorować. Ja w ostatnim czasie zaczełam jezdzic rowerkiem i chodzić na długie spacery a teraz eliminje słodycze no i zaczynam mniej jesc... oczywiscie nie mam zamiaru sie głodzić bo nie tędy droga :)

witam diverseeeeeeeeeeeeeeee - przyłączam się ... mam do schudnięcia minimu 4 kg i max 7 kg ;) dieta 1200 kcal + siłownia + aerobik + rower + skakanka :) mam nadzieje że mi się uda diverseeeeeeeeeeeeeeee weź sobie zarezerwuj nick ;) na czarny ;)

Gość Danotyda
Dobrze, że rozpoczęłaś aktywny tryb życia, bo to tylko poprawi Twoje zdrowe i samopoczucie. Gdybyś brakowało Ci pomysłów, to wejdź na tę stronę http://adamed.expert/ na której jest opisane jak taki tryb prowadzić. Ja też muszę się w końcu zmobilizować...

Gość gość
Danotyda - a jaki jest sens odpisywać na czyjegoś posta 8 lat później??????

Gość gość
kto chce schudnać niech wpisze sobie w google - xxally radzi jak szybko schudnąć

Gość gościuaniegość
W moim przypadku działa 3 razy siłownia w tygodniu, czasem jakiś crossficik i catering dietetyczny z mrrollo pl. Wszystko to łaczy się w całość :D Samopoczucie jakiego od dawna nie miałem, wszystko świetnie :D