Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabuula

A on znow w pubie...

Polecane posty

Gość zabuula

Pracujemy razem, mieszkamy razem- kochamy sie ale z jednym mam ciagly problem- jego piwko z niby kumplami. Dzis po pracy mial zostac tylko na dwa, minelo trzy godziny wiem,ze na pewno jest dobrze po piatym. Rzucil mimochodem,zebym zostala z nim ale nie oponowal gdy powiedzialam,ze wroce do domu jakby na to czekal. Wracalam po drogiej zmianie sama,nawet nie zadzwonil zapytac czy spokojnie dotarlam... we wrzesniu slub a mnie tak wiele rzeczy boli!!

Gość to smutne

Gość hejta wista wioo
wiesz.oddaj sobie, idź tez na piwko z koleżankami, zabaw sie!!niech i jemu bedzie nieprzyjemnie........o ile by go to zabolała, ze chadzasz z kolezankaim po barch.zawsze wtedy mgłby zacząc Cie podrywac:)))

różne rzeczy się pubach dzieją.. Pracowałam kiedyś- dużo widziałam.. :(

Gość zabuula
Wiesz nie chodzi mi o zazdrosc ale chocby o zwykle dotrzymanie slowa... czy zwykly kufel piwa jest wazniejszy ode mnie? skoro obiecuje powinien dotrzymac a po drugie mogly z niego zrezygnowac lub najzwyczajniej odprowadzic do domu. lzy leca mi po policzku bo jest to dla mnie bardzo przykre, pewnie wroci nawalony i bedzie przepraszal,ze czas sie przeciagnal... czasami mam ochote odejsc gdzies daleko.

Gość 3 pokojowe mieszkanie
to pomyśl co będzie po ślubie.. zastanów się wcześniej, kiedy jeszcze mozesz się wycofać bez konsekwencji..

Jak najszybciej porozmawiaj z nim o tym. Zmieni sie - okej, zalezy mu na Tobie; nie zmieni - Twoj wybor czy chcesz byc z facetem dla ktorego wazniejszy jest kufel piwa od Ciebie.

Gość zabuula
wiesz jakie zawsze jest wytlumaczenie, ze sie czepiam, ze robi to przeciez rzadko... a mnie to tak boli- obiecuje dwa, konczy na pustym portfelu, mowi,ze ma ochote sie czasem napic a wtedy najwidoczniej ja nie istnieje... nie wie czy spokojnie wrocilam do domu, tym razem musze byc twarda- nie popuszcze, tylko musze znalesc w sobie duzo sily.

Gość majsta
czasem tak jest ze mysli sie po. nie usprawiedliwiam, tylko mowie jak to wyglada od drugiej strony barykady :p jak nie za czesto i nie zaniedbuje waznych spraw przez to, to radze okazac odrobine zrozumienia. jesli nie przegina.