Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na goracym...

fantazje, trojkaty, sex grupowy

Polecane posty

Gość edward38
jeśli jest gdzieś na Podkarpaciu taki facet to prosze o kontakt lub para która chce spróbować trójkata 2m1k 22862961

Gość edward38
proszę o kontakt to moje GG 22862961

Gość SexBombaa
Ja to mam takie 1 marzenie a zeby 4 męszczyzn brało mnie na raz . przy czym krzyczeli do mnie suko i oblewali mnie swoja sperma trzymajac mnie za wlosy .. ale nie stety to sie nie spelni,, bo w mojej wiosce nie ma chetnych gości zwlaszcza że mam 59lat ;(

Gość Anulkaaaaaaggg
Każda moją fantazję spełniłam - sex grupowy, sex z kobieta i dwoma facetami, sex z kobieta, sex z dwoma facetami, sex analny, sex w klubie, sex w aucie, itp duzo tego... wszystko spełnilam i teraz nie czuje potrzeby wymyslania nowych rzeczy gdyż wszystko uż dostałam

Gość woka
mazymy razem z zona o trojkacie 2 m i k jest ktos chetny

Gość jurekkrak
jestem chętny, skąd jestescie?:)

Gość anastasia_83
chciałam zobaczyć jak to jest z psem... i zobaczyłam :)

Gość SailorPn
Jeśli jest chętne małżeństwo z Poznania to z chęcią wspomogę :) sailor1974@gazeta.pl

Ja tez szukałem małżenstwa lecz nie znalazłem a szukałem i szukam starszej pary od demnie takiej okolo 40 lat w zwyz ja 31 lat wiec jesli jest chetna para z krakowa to zapraszam reszte podam w mailu

Gość ten tyshe
ludzie, wy nie jestescie kurwa normalni

Może trojkąt jest podniecający ale musi być naprawdę przemyślany bo ja z moją dziewczyną odczuliśmy to strasznie. parę dni temu piłem z moim kumplem i moją dziewczyną gdy mieliśmy już faze chcieliśmy isc spac ja w łóżku z dziewczyną kumpel na drugim łóżku. gdy zaczałem całować sie z moja pania kumpel chciał wyjsc zeby nam nie przeszkadzac ale powiedziałem zupełnie spontanicznie ze ma zostac i przyjsc i sie zaczeło alkohol zrobił swoje nie panowaliśmy nad sobą byłem w szoku patrzac jak moja dziewczyna robi mu loda ale podniecało mnie to Gdy skonczyliśmy i emocje opadły moja dziewczyna wpadła w histerię płakała i przez 2 dni miała mega doła czuła sie jak dziwka a ja jak ostatni debil który pozwolił na to. Teraz nie umiem patrzec koledze w oczy bo wiem ze niby tez on tego żałuje ale w głebi ma zajebista satysfakcje ze moja dziewczyna robiła mu dobrze. dlatego naprawde warto sie zastanowic a jak juz to czy ma uczestniczyc w trojkacie nasz kolega albo kolezanka

Gość Kasab
A ja poszukuje Partnerki do otwartego zwiazku:) Pozdrawiam Serdecznie

Gość hardkorowa dziewczyna
a my do malzenstwa szukamy fajnej laski na trojkacik

Gość Zawsze chce
Mam zasoba 3 - ja i 2 ale bez analu bo nie lubie. Klub tez byl interesujacy, nie liczylam ilu bylo, nie polecam znajomych. Marze o facecie ( facetach) ktory by mnie zmeczyl. Ilu by nie bylo to i tak wysiadali ;)

Gość PIOTR_WLKP
hmmm.... mnie bardzo podnieca myśl o trójkącie 1k+2m... szukam chętnej pary lub kobiety piotr.wlkp@o2.pl gg 840635

Mnie sie marzy onanizm i auto anal w obecności kilku Pań, które by na to patrzyły popijając kawkę.

Gość Żonaty Wroc
lm_ niebieska masz 100% a nawet 200% racji większość chce ale tylko fantazjuje a jak przyszło by do realizacji to wpadają w panikę ,może jednak niech pozostaną w sferze marzeń i fantazji to nic nie kosztuje i nie płaci za to A na marginesie brałem udział w dwóch trójkątach było zajefajnie można pisać różne rzeczy ale tego nie da się opisać to trzeba przeżyć

Gość Pan Prezez Gejtyp
Dekalogawata porypalo cie

Gość Żonaty Wroc
Do aneczzka7 Niestety nie każdy :( dobrym przykładem jest moja żona ,rozmawiałem próbowałem ale niestety ona nawet nie ma takich fantazji.Do tego nie można nikogo zmuszać to trzeba chcieć i czerpać z tego przyjemność.Dla niektórych sex to obowiązek dla innych jedna z wielu przyjemności życia i nie nam ich osądzać ,chyba jesteśmy dorośli wiemy czego chcemy, co robimy i mamy tego świadomość

Kurcze, ja tam zawsze mialam ostre fantazje, ale jak przyszlo co de czego to jednak sie nie zdecydowalamz kilku brdzo dobrych powodow.

kazdy jakies ma :classic_cool: o swoich to nawet nie chce tu wspominać :D:D

ciekawe czy po szepcie umiałbys powstrzymać sie na wodzy?:classic_cool: :D

Ty u mnie?:D:D Tygrysku tys szkarłatny jak lelija w mych oczach👄