Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na goracym...

fantazje, trojkaty, sex grupowy

Polecane posty

jako rasowa Tygrysica wole wiec o fantazjach mówic po cichu ;)

moje ucho jest zawsze otwarte na Twoje szepty

w wigilie wole nie szeptac bo jeszcze sie spełnią?:classic_cool:

Gość Żonaty Wroc
Dark_Entries a jakie to powody ??

Gość wpara38
seks grupowy jest super. jednak gdy spróbowaliśmy w 3 i 4 to teraz zauważamy , że w dwójkę jest też super i jakoś nas nie ciągnie do realu. Tylko czasami podczas seksu fantazjujemy, ale kto wie...

Hmm dla odmiany z pl-znakami :-). Ale tak co do fantazji, to np. kiedyś chciałbym mieć okazję poderwać kobietę na ulicy/w barze, ale z inną dziewczyną :-) i z tego co czytałem to inni faceci też tak by chcieli :-).

Gość fajna zona
Ja spelnilam 2m+k, sex z kobieta, bdsm, sex grupowy itd. Marzy mi sie sex 2k+m, sex z nieznajomymi w specjalnym klubie, sex w miejscu publicznym. Chcialabym aby moj maz byl bardziej ostry w seksie i nie przejmowal sie tym, ze moze mnie urazic jakims slowem lub ze mnie cos bedzie bolalo. niby wie, ze lubie bdsm i kreca mnie brzydkie slowa ale doprosic sie go o to nie moge.

Gość .dojrzała.
Ja byłam w układzie 2M+Ja :-) Było zajebiście.Oni chcą powtórki, a ja jednak muszę odmówić :-(

@fajna zona i inne drogie Panie a czy generalnie np. marzysz o tym by w barze podeszla do Ciebie nieznajoma kobieta i facet a potem zrealizowalabys np. trojkat 2k plus m? Jestem po prostu ciekawy czy kobiety chcialyby by byc podrywane jednoczesnie przez kobiete i faceta. Po prostu w zyciu jeszcze nie widzialem takiej sytuacji, nawet jesli byla para to zazwyczaj tylko jedna osoba probowala podrywac...

Gość zboczona28
W trójkącie co prawda nie byłam, ale był czworokąt. Ja, mój facet i dwie kobiety, jedna 40-stka, druga 19-stka i było zajebiście! Myślę, że trójkąt jest mniej ciekawy, wyobraźcie sobie panie, że wasz mężczyzna liże wam cipeczkę i pieści was wibratorem, a dwie laseczki liżą wam sutki... oczywiście kompilacji i pozycji jest bez liku, albo taki facet lizany przez trzy samiczki to jest coś, oczywiście jest nam dobrze razem we dwójkę w sypialni, to jest tylko urozmaicenie :)

Gość jaro11111
my tez mamy taka fantazje i chcielibysmy to zrealizowaz potrzebny nam chlopak w wieku 30-38 lat jesli jest ktos chetny to zapraszam na jaro11111@op.pl jestesmy z okolic sieradza

Mi się tez marzy trojkacik 2k+m . Z tym, że ja bym chciała tak, że ja zmęcze laskę obie facetowi zrobimy lodzika, ale sex tylko ja z moim partnerem myslicie , że jakas laska pójdzie na cos takiego :)

Gość Lubię robić loda jak
facet mnie posuwa. Ale marzy mi się teraz ja + 3 mężczyzn i każdy w innej dziurce. :)

Gość Myślę, więc mnie nie ma
Ciekawe. Jakiś czas temu zastanawialiśmy się z moją partnerką nad seksem grupowym i zrealizowaliśmy tę fantazję. Nie ukrywam, że inicjatywa wyszła ode mnie. Myślę, że wszystko jest dla ludzi tylko trzeba rozważyć wszystkie "za i przeciw". Przeglądałem różne fora i doszedłem do wniosku, że ludzie nie umieją rozmawiać na temat seksu mimo, że dużo gadają na ten temat. Z moją lubą uwielbiamy seks. Od romantycznych i czułych wieczorów po zwyczajne ostre rżnięcie. Osobiście uważam nasze życie erotyczne za udane a to jest możliwe tylko dzięki temu, że nie ukrywamy naszych fantazji. Ale do pewnych rzeczy należy dorosnąć emocjonalnie. W seksie nie ma miejsca na kompromis bez rozmowy. Gdy, któraś ze stron poświęca się dla drugiej osoby (realizując rzeczy, które napawają ją obrzydzeniem, albo wręcz przeciwnie: dusi w sobie swoje pragnienia, żeby nie urazić kogoś) to jest prosta droga do ruiny. Dwoje partnerów powinno być dobranych pod tym względem. Może zabrzmi to seksistowsko, ale seks jest bardzo ważnym fundamentem związku. Mnie osobiście kręci widok kobiety czerpiącej niczym nieskrępowaną rozkosz z rąk drugiego faceta by potem samemu dać jej jeszcze większą. W każdym razie wymaga to dużej ilości zaufania. W naszym wypadku ten eksperyment tylko zacieśnił więzy między nami i pogłębił zaufanie, ale zdaję sobie sprawę, że wiele par mogłoby to zdruzgotać. Mógłbym to określić jako drugi "pierwszy raz" i to "drugie pierwsze" wrażenie jest nawet ważniejsze od tego w naszego w nastoletnim wieku bo dotyczy także partnera czy partnerki. A dla osób zdecydowanych powiem jedno. Trójkąt jest rewelacyjną sprawą, gdy znajdzie się odpowiednią trzecią osobę do tych zabaw.

Gość wpara35
popieram ostatnią wypowiedź. Sex grupowy jest wspaniały ale obydwie osoby muszą tego chcieć. Próbowaliśmy i było fajnie

Gość normalna3454
ja chyba tak jak większość kobiet fantazjuję o ostrym seksie z mężem i jeszcze innym facetem naraz ale chyba będzie lepiej jeśli zostawię tą fantazję jako fantazję :)

Gość zawieczowa
Ja uwielbiam sex grupowy zawsze myślałam ze bedzie kierowałą mna zazdrośc ale nasz pierwszy raz był w tójke z kobieta duzo atrakcyjniesza szczuplejsza ale nie czułam zazdrosci mąż sie zajał nami obydwiema i dał odczuc ze ja jestem najwazniejsza uwielbiam widok kiedy on bierze inna od tyłu kiedy wchodzi w ciepeczke a jak wchodzi w gre analik to poprostu odjeżdzam oczywiscie przed samym stosunkeim wymagamy kąpieli przygotowania się wtedy kazdy ma pewność o czystości ... jakiś mały drineczek dla rozluznienia fajna gra dla par i idzie .polecam , jesli ktos nie radzi sobie z zazdroscia to lepiej odrazu na szeroka wode w 4 tak by było sprawiedliwie

Gość kasia..
często ten motyw przewija się w mojej głowie. uczestniczyc też mi się udało kiedyś. było fajnie ale zdrowie mi się podkopało chyba własnie wtedy:(

Gość wertzui23
Jak bylam pare miesiecy u angoli to poznalam dwuch czarnych i z nimi spelnilam swoje marzenie po paru spotkaniach zerzneli mnie obydwa na raz i bylo zaj..scie,a dotego obydwa mieli ladne paly.To ze na drugi dzien nie moglam ustac na nogach ale mile to wspominam

Gość spontan
Mnie mąż delikatnie namawiał chyba dwa lata . Tydzień temu wracalismy z imprezy z naszym kolegą chlopaki zaczeli swintuszyc zrobilo mi się mokro. Wszedł do nas jeszcze na drinka. Poszłam się wykąpać gdy obaj weszli nago do łazienki i do mnie pod prysznic nawet nie protestowalam. Potem wszystko wirowalo było cudownie.

Gość gość
Miałem trójkącik 1k,2m,faceta nie znałem a kobieta to moja znajoma.Było super.Byliśmy w jej wszystkich dziurkach,razem i pojedynczo.Dużo analu bo kobieta go uwielbia.Planujemy 1k i 3m.WARTO.Jeśli ktoś chętny to piszcie

Gość gość
W mojej miejscowośc parę lat temu po seksie 1k+3m, kobieta po jakimś czasie, żona jednego z nich targnęla się na swoje życie.

Gość kamarmara
od pewnego czasu mam układ 2m+k i powiem wam, że jest niesamowicie :)

Gość gość
Od jakiegoś czasu systematycznie tak z dwa razy w miesiącu uprawiamy seks grupowy, jest cudownie, nie wiedziałam, że tak dużo par to robi a to dobrze bo można znależć sobie fajnych ludzi. Teraz fantazje czasem w pięć minut przeradzają się w rzeczywistość.

Gość gość
Znajomy z pracy polecił mi erofreak.com. Można tam zarobić na swoich zdjęciach i filmach. Znacie?

Gość Zwyły facet
Mnie też takie akcje podniecają. 3m + k lub 2k + m i inne. Myślę sobie i marzę. ale niestety moja druga polówka nie chce o tym słyszeć. Od razu od zboczeńcow mnie wyzywa. Ona preferuje sex z miłości i tylko w pozycji klasycznej

Gość gość
Ja mam podobnie jak Ty. Kafemen@wp.pl Gdyby nie te fantazje, nie byłoby mnie na tym forum.

Gość gość
Ja chciałam trójkąt z facetem i mężem nie zgodził się mąż tylko jeszcze jedna para.Doszło do seksu gdzie kochanek miał prawie cały czas stojącego na mój widok i brał mnie trzy razy. Bo byłam w ósmym miesiącu ciąży. Przeżyliśmy wtedy najpiękniejszy seks w naszym związku.

Gość Zwyły facet
To znowu ja. Chciałbym wyrazić swoją opinię. Uważam, że wszelkiego rodzaju urozmaicenia w łóżku nie są żadnym zboczeniem. Nie można wyzywać od dziwek dziewczyn które powiedzmy uprawiają sex z trzema facetami jednocześnie. Jeden lubi chodzić do kina, inny na koncerty rockowe. A jeszcze inni zabawiać się w 4 osoby w jednym łóżku. I nikomu nic do tego. Polska jest i jeszcze długo będzie krajem gdzie sex jest tematem Tabu. Ja np to bym chciał żeby moja partnerka podczas seksu używała chociaż ostrych słów typu: "rżnij mnie" czy coś takiego. Niestety nic takiego nie ma miejsca. Brakuje mi tego. Po za tym fascynują mnie takie kobiety, które uprawiają sex z kilkoma partnerami na raz. Nie wiem może pisze nie na temat, ale tak mi się jakoś zebrało na takie dygresje. Tak samo jest z filmami dla dorosłych. Dlaczego ludzi to dziwi, że niektórzy takie filmy oglądają czy nawet kupują w sklepie. Przecież wszystko jest dla ludzi. To tyle na razie. Proszę o komentarze. I chciałbym pocytać zwierzenia osób które brały udział w trójkątach i innych, ale takie prawdziwe, a nie wytworzone siłą wyobraźni. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!

Gość gość
Nie chcę innego faceta.Z mężem zawsze szukamy sobie kobiety do trójkąta, żeby mógł przy mnie posuwać inną.Lubię na to patrzeć.On ją posuwa a ja ich pieszczę i siebie też , potem on mnie i tak ile mamy sił.Kilka razy już byliśmy w takich sytuacjach. Podnieca mnie taki układ a jego też.