Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na goracym...

fantazje, trojkaty, sex grupowy

Polecane posty

Gość gość
Do koleżanki wyżej. Na czym polegają wasze pieszczoty z koleżanką?

Gość gość
Ja przy męża robię minetkę i placówkę. Potem seks w dobrym wydaniu z naszymi byczkami.

Gość gość
Zawsze miałam do seksu podejście tradycyjne. Zmieniło się po pierwszym sezonie swobodnego plażowania ze znajomymi - najpierw toples a w końcu nago. Oni doświadczeni a my nowicjusze. Najpierw otwarcie o tym rozmawialiśmy na plaży - jeszcze w strojach. O różnych konwencjach i uwarunkowaniach intymności, zależnych od przyzwyczajeń i otoczenia. O znaczeniu tych nieznacznych skrawków materiału, zasłaniających to co wiadomo i tak że pod nimi jest. W końcu znalazł się nastrój i okoliczności że odsłonięcie piersi dało mi przyjemność i satysfakcję a nie wstyd i skrępowanie. Tak że zdejmując stanik nie próbowałam zasłonić rękami ale od razu swobodnie je pokazałam w całej okazałości. Potem podobnie było przy zdejmowaniu majtek. Cały czas rozmawialiśmy o zagadnieniu intymności, naszych ciałach, fizjologii i seksualności. Naturalne było kontynuowanie tej tematyki poza plażą, także wieczorem w apartamencie hotelowym. Wtedy nastąpił kolejny krok naprzód - swobodna nagość w apartamencie z nieuchronnymi reakcjami fizjologicznymi. Po pierwsze ich nie ukrywanie ale zainteresowana obserwacja i omawianie. Panie zainteresowane tymi najbardziej rzucającymi się w oczy - wzwody, ale również delikatne zmiany u kobiet - pęczniejące nieco zewnętrzne części waginy, ich wilgotnienie. Siedliśmy parami naprzeciw siebie na fotelach. Omawialiśmy te cudowne zjawiska, obserwowaliśmy nawzajem. Najpierw było obejmowanie penisów udami, coraz bliżej wilgotności aż wreszcie pierwszy zanurzył się w niej. Widziałam dokładnie ten moment u tamtej pary - ona zamknęła oczy, jakby chciała się ukryć, poczułam się niezręcznie, chciałam się wycofać i zacisnęłam nogi. Ale skończył się w niej zagłębiać, otworzyła oczy i zrobiła smutną minkę widząc że schowałam się zaciskając kolana. Mój mi pomógł stanowczo je otwierając i już poczułam go wnikającego we mnie. Rozluźniłam się i zamknęłam oczy - ale tylko na króciutko - jak mnie wypełniał. Jak juz się to stało, jak dokonało się to odkrycie ostatniej intymności zaciekawienie zwyciężyło i dalej już dokładnie się obserwowaliśmy. Ale seks był w parach, nie posunęliśmy się do wymiany - pomimo jeszcze kilku dni takich zabaw.

Gość Zwyły facet
Chciałbym poznać relacje i opinie kobiet, które brały udział w trójkątach 2k + m. Lub takich które uprawiały sex z więcej niż dwoma prtnerami jednocześnie

Gość gość
super przeżycie - pod jednym warunkiem - nie z partnerem "na całe życie". Albo jak go aktualnie nie posiadałam, albo jak był daleko, daleko ... Czyli czysty seks, bez uczuć. Dla mnie w takiej zabawie najbardziej podniecająca jest nie intensywność doznań, ale ich nieprzewidywalność. Z jednym, szczególnie stałym partnerem, pozycja lub określona sytuacja zazwyczaj powoduje przewidywalność działań, doznań, sposobu dotyku, w szczególnośc***enetracji. Z kilkoma partnerami jednocześnie sięgają wszędzie. Pierwszy raz miałam opory, ale koleżeńskie grono przekonało mnie że grzechem jest nie skorzystać z luksusowych warunków. Najpierw chodziło niby tylko o odłożenie ręcznika w luksusowym spa, ale ciekawe ręce pięciu facetów wykorzystały w jacuzzi zasłonę z bąbelków żeby zdeprawować dwie nagie kobiety. Tak nas w tych bąbelkach nakręcili, że same miałyśmy ochotę na ostrą zabawę.

Gość gość
witam... Razem z żoną szukamy jakiegoś Pana lub pary do trójkąta... mojej żonie marzy sie 2 panów na raz, a z parami to na wymianę w układzie 2M-1K tylko poważne oferty! Jesteśmy zadbani młodzi i szukamy nowych doznań... szukamy kogoś w wieku 20-35 lat. propozycje na ona-on37@o2.pl jesteśmy z podkarpacia

Gość gość
Ladnie mysla i piszą kobiety z sensem każdy ma prawo lubiec to co lubi i nic nikomu do tego

Gość gość
CZYTAJ NA KAFIE> Wplątany w trójkąt < dobre!

Gość gość
jak to zrobić dla kobiet i mężów >wplątany w trójkąt

Gość gość
Poznam pare, małżenstwo do trojkąta, z Poznania i okolic. Miły, dyskretny men 43 lata. 690451992

Gość gość
Pan dla pary.

Gość gość
Para szuka pary do wymiany partnerów.

Gość gość
Skąd jesteście?

Gość gość
pan dla pani/pary bez dos. w wiekszym gronie. tylko dluzsza znajomsoc. nieznajomyluki@wp.pl

Gość gość
Ups?

Gość gość
Trójkąt jest super.

Gość gość kość
I fajnie . Dwa puloki.

Gość gość
Podczas seksu w trójkącie a później mieliśmy wymianę partnerów i do dziś mamy zawsze mamy pieszczoty czułe namiętne całowanie się z języczkiem. Również robi minetkę ja lodzika. Równie kochanka z mężem podchodzą z uczuciem. Nie tylko suchy seks. Dlatego starannie dobieramy kochanka i kochankę z którymi możemy bardziej się zbliżyć uczuciowo.

Gość gość
Chciałaby namietnej relacji z kochankami lecz chłopak nie pozwala. Tylko pozwolił by mnie ostro zerżneli i odeszli. Nawet zgodził się na trójkę kolegów do gropowego seksu. Czyłam się troszkę jak k****.

Gość gość
10.58 taki widok jest podniecajacy. A gdy moja bierze do ust i połyka sperme która często się wylewa bo nie zdąży połykać. A jak jej za pakuje w ciotkę to mega podnieta.

zwykly facet...milo jest wymienić swoje --prawdziwe---zdarzenia.Jednak tu b.dużo wypowiedzi osób o rożnych poglądach.A,gdy już ma się ochotę podzielic swoimi milymi zdarzeniami,zaraz czyta się...zboczeńcy,chorzy nie normalni.Jeżeli ma sie ochotę wspólną na miłe spotkanie 2M+1K to jest sympatyczna realizacja.Ale warunek...zero zazdrości.Razem ze swoją żona od wielu lat realizowaliśmy nasze potrzeby,nie bylo żadnych zgrzytów,a wręcz przeciwnie....głębokie przywiązanie ,szacunek.Ale jestem przekonany,że takie dzielenie się takimi tematami na tym forum nie jest wskazane w związku z "idiotycznymi"opiniami.Dlatego jeśli ktoś naprawdę chce spokojnie polemizować to zapraszam----GG 6344084 chętnie popiszę,podzielę się....