Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umarly z milosci

Moja dziewczyna sie zauroczyla innym...

Polecane posty

Gość Umarly z milosci

Witam.. Nie wiem co mam robic.. Moja dziewczyna ze mna zerwala po 5 miesiacach bo trochce za daleko zaszlismy.. Poznala Bejsboliste i sie z nim spotyka.. Gdy ja prosze zeby do mnie wrocila ona mowi , ze nie jest pewna swoich uczuc.. ehh.. Myslalem ze jak zaczne sie ciac i robic sobie krzywde to ona do mnie wroci ale to jednak nie poskutkowalo.. :( Wiem , ze to chore ale ja juz nie wiem kompletnie co mam robic.. Moze powinienem pogadac z tym chlopakiem? Wiem jedno.. Kocham ja i chce juz z nia byc.. Gdy sie wczoraj spotkalismy widzialem ten sam blysk w oku jaki zobaczylem podczas naszego pierwszego spotkania.. Chcialbym wpierd.. temu Kolesiowi ale wiem , ze moge ja przez to stracic.. :( ehh.. Wytatulowalem sobie z henny tatuaz na plecach dla niej (serce i jej inicjaly.. :( ) Ale to chyba nic nie dalo.. :( Prosze was powiedzcie mi co mam robic..

Gość kasiasita
na siłe nie zmusisz nikogo do kochania ,serce nie sługa nie pozostaje ci nic innego ,jak czekać ,aż zaureczenie minie nową poznaną osobą,jeśli nie to głaszcze po głowie:)i wiem,że na pewno wcześniej czy póżniej znajdziesz swoją drugą połowę,bo każdy zasługuje na miłość;) jeszcze tyle,że to co nowe i nieodkryte bardziej pociąga chcąc odkrywać tajemnice ,jeśli wszystko zostanie odsłoniąte dziewczyna twoja może już nie będzie wielce zauroczona nowym znajomym;)

Gość Karoliinkaaa
Ojj.. to bardzo przykre.. :( Dobrze zrobiles z tym tatuazem bo dziewczyny na to lecą... :) Zobaczysz ona do Ciebie wroci.. Bo widac ze ja Kochasz.. Ja nie dalabym sie pokaleczyc dla mojego chlopaka z ktorym chodze miesiac.. Zycze Ci wszystkiego najlepszego.. Powinienes ja zaprosic w romantyczne miejsce i sprobowac jeszcze raz ja poprosic o chodzenie.. Moze ona tego zauje.. :) Pozdro

Gość MARNA PROWOKACYJA

Gość Umarly z milosci
No tak.. Ale to bardzo boli patrzec jak ona spotyka sie z innym facetem.. :( Ona sama mi powiedziala , ze On jej sie podoba i Ona jemu.. Ale Ja wciaz wierze ze Ona mnie Kocha.. I do mnie wroci.. :( Chce zyc z nia albo wogule.. :(

Gość Buehehe
co z ciebie za fact, rozczulasz się jak baba co sie dziwić że cie rzuci FACET MUSI MIEć JAJA

Gość Umarly z milosci
A moze ty nie wiesz co znaczy Kochac? :(

Gość Karoliinkaaa
Ojj.. Chcialabym zemu moj chloapk byl taki romantyczny.. :( Dziwie sie tej dziewczynie.. Nie doceniala tego co miala... Ehh.. Az zal patrzec co sie dzieje na tym swiecie.. :(

Gość andrzejj
ten koles nie jest romantyczny, to nie jest wogóle facet prawdziwy facet nie wypisuje takich pierdół i to na kobiecym forum

Gość lalululalalu
to shemal?

Gość Umarly z milosci
Ehh.. Moze ja jestem inny niz inni faceci.. Z jednej strony jestem twardy a z z drugiej nie potrafie sie jej opszec.. :( Prosze o zrozumienie.. Doradzcie mi.. :( Nie wiem kompletnie co robic...

Gość kasiasita
jeśli nie chce z tobą być ,to nic nie zrobisz nie zmusisz jej do ofiarowania tobie czuć

Gość Umarly z milosci
Ona jest niepewna swoich uczuc.. Ona sie zauroczyla tym chlopakiem.. ale mnie Kocha... :( Poprostu sie zagubila..

Gość Umarly z milosci
Powiedzcie mi jak mam ja przekonac zeby do mnie wrocila? :( Co mam robic.. :(

Gość ewa sanol
bądź facetem mazgaju

Gość czy jestes pelnoletni
?

Gość Umarly z milosci
Mam 17 lat...

Gość kasiasita
jak się zagubiła, to powinna się i odnależć,daj jej czas i nie wywieraj presji na niej, sama musi się przekonać ,że to tylko krótkotrwałe zauroczenie,a nie prawdziwa miłość:)

Gość Umarly z milosci
kasiasita: Mowisz dokladnie jak ona.. Moze i masz racje.. ale to bardzo boli.. :(

Gość dobre hehe
niezla prowokacja ;) ;) ;)

Gość Umarly z milosci
To jest milosc !!! Tylko ona sie zagubila.. Zauroczyla jakims Kolesiem.. :(

Gość Karoliinkaaa
Hmm.. Zrob to samo co ona.. Tez sobie znajdz inna babe .. Jesli to milosci to wrocicie do siebie.. :)

Gość Umarly z milosci
A moze powinienem porozmawiac z tym chlopakiem ?

Gość kasiasita
raczej nie, i co mu powiesz żeby ją zostawił , a on niczym kangur zwieje w podskokach ,to nic nie da

ustalmy jedno, jesteście za młodzi na Miłość. Jesteście w wieku prób i błędów. Dobrze, że rozpaczasz, robisz głupoty i tak to przeżywasz, nauczysz się wiele. Choć jeśli masz się uczyć ucz się na blędach innych. Przede wszystkim "jak ktoś chce utrzymać miłość musi być gotowym, żeby ja utracić". Naucz się chłopie strategii. Jeśli chcesz ją, musisz być zimny jak głaz. Nie o to chodzi, żeby być nieuprzejmy. Tylko OBOJęTNY. To działa najlepiej.Poczytaj sobie na innych forach co i jak. Powodzenia.

Gość Umarly z milosci
Wszyscy mi to mowia ale bycie obojetnym mnie boli :( Tesknie za nia.. :(

Jeśli ona Cie nie kocha, to nie zmusisz jej niczym do tego żeby Cię pokochała. Ps. Jak zacząłeś się ciąć, to ona pewnie wzięła Cię za psychola i tym bardziej nie chciała wiązać się z kimś tak nieobliczalnym jak Ty!

A kto powoedział, że ma nie boleć?! Pewnie, że boli, ale lepiej to niż ten stan. Wiem co mówię, wierz mi. Ma boleć. W ogniu człowiek się hartuje!