Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochającaBardzooo

Dziwna sprawa...po stosunku z chłopakiem...

Polecane posty

Gość KochającaBardzooo

Po stosunku z chłopakiem w pozycji "na pieska" gdy od wychodzi ze mnie to z pochwy tak jakby wychodza bąbelki powietrza, co to jest? Czy kazda z Was tak ma podczas tej pozycji? Bardzo nas to dziwni z chlopakiem...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hehe, a mnie rozbawilo, kiedy wyobrazilam sobie Was zaraz po, takich dziwiacych sie :) To powietrze , zdarza sie , nie macie sie co przejmowac :)

Gość KochającaBardzooo
Tzn. on juz miał tak raz z bylą dziewczyną ale on to chyba wtdy "bąka" puscila ...tak mi mowil hihi... usmialam sie z tego konkretnie ;P A wiec to powietrze wydobywające sie z pochwy po stosunku jest normalne? Wczoraj gdy sie kochalismy za pierwszym razem w pozycji od tyłu to powietrze w duzej ilosci wyszło. Po drugim stosunku jakies 5 min pozniej juz było go mnie a gdy sie kochalismy którys raz z rzędu to nie wyszło wogole... o co chodzi z tym powietrzem?

Gość KochającaBardzooo
Nikt juz nie wie nic na ten temat?

Gość kjfvidugduvvhdjbgrng
chlopak w Ciebie wchodzi i jego ruchy w Tobie to powodują! Powietrze sie tam" zbiera i wychodzi na zewnątrz czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość KochającaBardzooo
No tez tak myslałam ale czemu o jest tylko przy tej jednej pozycji... on sam niegdy wczesniej sie nie spotkał z tym oprócz jednej sytuacji ze swoja było ale tak jak wspomniałam w jej przypadku to nie było chyba to tylko cosik gorszego hihi... i czemu gdy sie kochalismy ze któryms razem z kolei to powietrze juz tak nie uchodziło...?

Gość padaczka123
ja tez tak mam po stosunku od tylu nie wiem czemu tak sie robi i nie raz sie nad tym zastanawialam czemu, ciesze sie ze poruszylas ten temat bo mnie to tez interesuje

Gość padaczka123
mi sie to nie zdarza za kazdym razem ale zdarza sie, i najlepsze jest to ze kilka lat temu tak nie mialam, zauwazylam to moze od roku i wlasnie w pozycji na pieska

Gość padaczka123
mam pytanie do kobiet czy wam tez sie to zdarza???? czy tylko my dwie tutaj mamy taka przypadlosc dziwna?

Gość KochającaBardzooo
Ja to juz wczoraj z chłopakiem sie smiałam gdy tak powietrze mi wychodziło...i własnie rozmawiałam z nim przez telefon i rówzniez sie smialismy ze nie tylko ja tak mam hhi.... bardzo dziwne ze tylko w tej pozycji sie tak dzieje

Gość padaczka123
to smieszne, ale mnie denerwuje ze tak sie robi, chcialabym wiedziec jak mozna temu zapobiec?

Gość padaczka123
kochajaca bardzo- ciesze sie ze nie jestem sama, bo myslalam ze to tylko mi sie zdarza i na poczatku nie wiedzialam co sie dzieje, bo ta ''przypadlosc'' zdarza mi sie gdzies od roku, nigdy wczesniej tak mi sie nie robilo

Gość KochającaBardzooo
Mi tez bylo głupio za pierwszym razem bo sadziłam ze wymsknęły mi sie gazy ;/ a tym bardziej głupio ze mój Misiek mówił mi ze jego byłej wymsknęło sie i nie był to przyjemne (wiadomo o co chodzi) ale wczoraj gdy mi sie to przydarzyło znów smialismy sie z tego bo po pierszym stosunku smyrało nie to gdy powietrze wychodziło hihi... Ale doszlismy do wniosku ze skoro to jest normalne to kochalismy sie jeszcze pare razy tej nocy w takiej pozycji ;p

Gość KochającaBardzooo
Ja za pierwszym razem i paru nastepnych gdy sie kochalismy w takiej pozycji takze tego nie miałam, ale teraz tak. Mam 17 lat wiec ze oceniem tego po latach sexu hihi

Dziewczyny przeciez to jest proste jak drut... Powietrze jest \"wpompowywane\" do srodka przez ruchy faceta, pozniej jak wyjmuje penisa to powietrze ucieka i nieraz slychac charakterystyczne \"pierdzenie\" ;) wyjasnij to swojemu facetowi bo jego laska wcale nie pierdziala :O to jest normalne i jak facetowi to wyjasnisz to bedzie rozumial nastepnym razem. My na poczatku tez sie smialismy ale trudno, tak juz jest...

Gość padaczka123
to ja jestem troche starsza od Ciebie, sex uprawiam od kilku lat i dziwi mnie wlasnie ze dopiero od roku to zauwazylam , wczesniej wogole nie mialam takiego problemu, za pierwszym razem jak tak sie stalo to bylam w szoku

Gość padaczka123
a czy ktos zna sposob zeby temu zaradzic?

Gość padaczka123
z moim facetem tez sie teraz z tego smiejemy, ale szczerze mowiec to mnie drazni ta ''przypadlosc'' bo wczesniej tak nie mialam i wolalabym chyba zeby to powietrze ze mnie nie wychodzilo

Nie da sie tego uniknac przy tej pozycji.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
to się łądnie nazywa "MOTYLKI" :)

Gość KochającaBardzooo
Naprawde jest nazwa dla tego?

Gość padaczka123
czy to zdarza sie kazdej kobiecie??

Gość padaczka123
szukam w googlach ale nic na temat tych ''motylkow'' nie ma, moze ktos zan fachowa nazwe na to jesli taka nazwa istnieje????

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No rozwalilo mnie pytanie czy mozna temu zaradzic..