Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubilam obraczke

obraczki

Polecane posty

Gość zgubilam obraczke

wczoraj zgubilam obraczke na placu zabaw.Wpadla mi do piaskownicy.Szukalam pare godzin i nic z tego.Nie wiem co teraz?czy kupic nowa i bedziemy mieli inne obraczki?Czy maz tez powinien zmienic obraczke?Nasze obraczki byly kupowane nie w Polsce i maja bardzo duzo wzorkow i nie mozna zrobic takiej samej bo za drogo by to wynioslo.Co zrobic?Mozna miec dwie rozne obraczki?

Gość zgubilam obraczke
szukalam wczoraj,dzisiaj rano i nic,przekopalam cala piaskownice razem z kolezanka.Juz nic z tego,tam jest teraz tyle dzieci.

Gość zgubilam obraczke
jestem zalamana jakos mi szkoda tej obraczki,maz mowi zebym sie tak nie martwila ale naprawde mi szkoda.

Gość zgubilam obraczke
jestem pewna bo machnelam reka jak opowiadalam o czyms kolezance i czulam jak mi spada.Wstalam i juz bylo po niej.

Gość zabita
moze sie znajdzie... moj tata zgubil kiedys obraczke w srodku lasu, w drodze na ryby. 3 miesiace pozniej jego kolega znalazl ja w blocie i oddal ;)

Gość zgubilam obraczke
wiesz ona byla bardzo powymyslana,miala bardzo duzo bardzo paseczkow naprzemian z bialego i zoltego zlota i w poprzek i na ukos i chyba taniej by bylo kupic calkiem nowe.

Gość zgubilam obraczke
chyba raczej nikt nie odda nawet jak znajdzie bo tam chodza dzieci z calego osiedla.

może to cię pocieszy:) zgubienie obrączki wróży trwałość związku:)tak przynajmniej mówią starzy ludzie:)

Gość zgubilam obraczke
wiesz ja tez sie dziwie bo od razu wstalam i powiedzialam kolezance ze obraczka mi spadla.Musiala glegoko wpasc a ja naprawde na kolanach do wieczora przekopalam cala piaskownice i nic.

Gość zgubilam obraczke
no to troche mnie pocieszylas bo wczoraj jak szukalam tej obraczki to jakas starsza pani ktora tam byla spytala mnie ile jestem po slubie i powiedziala ze to nie za dobrze dla zwiazku jak sie zgubi obraczke i duzo ludzi tak mowi.

właśnie jest odwrotnie,sprawdzałam,jak przepada obrączka to związek pozostaje na całe życie,pamietam jakieś znane pary się o tym wypowiadały,jedna przepadła w morzu,komuś innemu w studni....ogólnie---głowa do góry i bez paniki bo to wbrew pozorom dobra różba:):)

a..jeszcze jedno---zgubić faktycznie obrączkę a śnić o jej zgubieniu to zupełnie inne sprawy....więc się nie sugeruj sennikiem...

Gość zgubilam obraczke
naprawde mnie pocieszylyscie dziewczyny bo ja od wczoraj chodze zalamana,nawet spac nie moglam.

Gość maczooo
to zły znak , pewnie maz cie zacznie zdradzac o ile juz tego nie zrobil

Gość Weź magnes i poszukaj
;)