Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świstaczek

nasze teściowe

Polecane posty

nie wiem czy juz był ten temacik ale moze spróbujemy co wy na to??? jakie one są naprawdę???zacznę może od swojej:)chociaż nie ma sie czym chwalić:P na początku mojego małżeństwa z jej synem no cóż sielanka tylko można było mi pozazdrościć takiej teściowej:) super się dogadywałysmy(raczej mi się tak wydawało;) ) razem gotowałyśmy sprzatałyśmy az sama nie mogłam uwierzyc w to szczęscie,(nie ze spedzam tak duzo czasu z teściowa:) tylko ze tak dobrze sie rozumiemy ale po jakims czasie zaczęły dochodzic mnie słuchy co ja robie a czego nie, okazało się ze przez cały czas mi d... obrabiała,ignorowałam to bo chyba nie chiałam w to uwierzyc, az sama złapałm ją na kłamstwie i wiecie co zrobiła w żywe oczy mi zaprzeczała ze niby się przesłyszałam ze tak nie było, ok dałam jej szanse ale miarka się przebrałą jak zaczęła mojemu męzowi na mnie nagadywać ,on oczywiscie mi wszystko powiedział, chiałam wyjaśnić to a ona że nic takiego nie mówiła ze mój mąz musiał coś poprzekręcać i co wy na to ??? a u was jakie są stosuki z waszymi teściowymi, teściami albo z przyszłymi???