Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniika.

WŁOSY! WODA UTLEniona! pomocy

Polecane posty

Gość moniika.

Otóż moja koleżanka ma naturalny sliczny jasny bląd,też chciałam taki miec (a naturalnie miałam ciemny bląd!) no wiec czytałam ze polecacie wode utlenioną na rozjasnienie włosów.! No i ? Zrobiłam to.! wylałam ja sobie na włosy! I co mam zrobic.! Mam okropne COS na włosach! już nie moge! okropnie wyglądają moje włosy,! da sie to jakos zmyc. ?? PROSZE POMÓZCIE! P.S nie ma mowy o zadnej farbie!

Gość gjajja
Bosh, jak można być taką idiotką. Woda utlenioną to sobie rozjaśniała włosy moja matka w głębokim komunizmie, jak nie było czym innym. Woda utleniona niszczy włosy, ajk również rozjąśnia tylko na jakiś upiorną jajecznicę a nie daje KOLORU. To są dwie całkowicie różne rzeczy. No jeszcze jak się rozjaśnia z ciemnym włosów to tym bradziej trzeba to zrobić profesjonalnie.

Gość gjajja
Jedyne co możesz teraz zrobić, to iść z tym do fryzjera. Tyle.

Gość nie przesadzajcie
dobre dobre:D

podaj choć jeden link do tych porad o zaletach wody utlenionej teraz możesz je ściąć żeby coś z tego było..

Gość a mózgu Ci nie wyżarło
pisze się BLOND a nie BLĄD debilko :O a wracając do sprawy.. to w której Ty klasie jestes dziewczyno że Ty nie wiesz do czego woda utleniona służy? się nie słuchało na chemii to sie ma.. efekty:P zrób sobie maseczke na włosy bo inaczej ich sobie nie uratujesz.. najlpeiej taką domową, żadnej chemii!!

Gość gjajja
Fakt faktem że ja sobie przypominam dyskusję tu na kafererii z jakimiś kretynkami o wyższości (ich zdaniem) wody utlenionej nad farbami, no jak wiadomo wszystko to zmowa koncernów kosmetycznych, więc najlepsza jest urynoterapia na cerę i woda utleniona do rozjaśniania. Autentycznie pamiętam, jak się z nimi pokłóciłam, bo już widziałam jak jakaś durna niunia leci do apteki. No i proszę.

Gość NASTęPNYM RAZEM
użyj specjalnej płukanki np. rumiankowej do włosów blond Ale wczesniej poradż sie fryzjera... tą wodą utlenioną spaliłaś po prostu włosy.....

Gość nie przesadzajcie
wiesz, nie zrzucałabym tego na dyskusje z forum, od czegoś człowiek ma rozum i wolna wolę.

Gość moniika.
wiecie co. zal mi was nie umiecie pomagac Jak kuba bogu-tak bóg kubie. smiejcie sie smiejcie ciekawe co was spotka w zyciu

Gość nie wierze..................
nas juz niejedno spotkalo teraz twoja kolej :P

Gość gjajja
Laska napisałam ci: walnęłaś głupotę i teraz to tylko do fryzjera. Nikt ci nie pomoże, bo nie może.

Gość nie przesadzajcie
spoko - co mnie miało spotkać, to spotkało - nie eksperymentuję już z włosami i cerą od jakiś 15 lat - życie mnie nauczyło:D

Gość Karollllisiaaa
słuchajcie tak nie można,jezeli jestescie juz na forum to moze troche kultury i zamiast wyzywać od \"idiotek\" i \"debilek\" to moze pomozecie ? Chyba kazdy popełnia jakies głupstwo w zcyiu nie? Jej też to sie zdarzyło,a moze ty sobie robiłas tylko pasemka moze nie wyglada to aż tak koszmarnie ? Bo moja kolezanka robiła pasemka , na szczoteczne nakładała wode utlenioną i robila pasemka i całkiem ładnie jej wyszło.

Gość jesss
monika zrobilas bardzo glupiutka rzecz jaki masz ten kolor teraz? jestem fryzerka i ci pomoge jakos to zniwelowac nie martw sie!!

Gość moniika.
mam ten kolor troche wyblakł .. ale teraz mam jasny bląd taki dziwny jasny blad ! chciałabym wrócic do mojego naturalnego ciemnego blądu! Jesss!

Gość jesss
no to te sa perfekt dla ciebie ciemny blon to 8 i viking ale zobacz sobie te inne tez wyjda zawsze o ton ciemniej niz na opakowaniu! pa

Gość przyjeby
was pojebalo jedziecie dziewczyne ktora prosi o pomoc idioci...

Gość Oluuusiiia
Ale wy jestescie zryci .. ; / Cisniecie dziewczynie , ktora prosi o pomoc . Wy pewnie nie jestescie lepsi wszyscy razem wzieci . Pogratulowac inteligencji ; / A Tobie Moniu radzilabym isc do fryzjera z tym i nie kombinowac juz :)

,,pisze się BLOND a nie BLĄD debilko'' zaraz musicie ją od debilek wyzywac? Co niektórzy z tego forum mogliby się ogarnąć bo zachowują się jak małolaty... Wody utlenionej nie zmyjesz niestety jedynie to zafarbować to:(

Gość G uniT
o kurwa jakbym spotkała takie pojebane penery to bym je chyba zajebała , wypierdalać z tąd jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia

Gość nałóż farbę w kolorze
zbliżonym do twojego naturalnego, no i dbaj o włosy, stosuj maseczki. Będzie dobrze! :-)

Gość ale o co chodzi III
sami jestescie debile, odpowiadacie na post z 2007 roku !

Gość idedofryzjera
ale taka zwykla woda 3% chyba nie rozjasni wlosow tak mi sie bynajmnej wydaje

Gość Perhydrol
Idź do sklepu malarskiego i kup perhydrol, to woda utleniona ale o stężeniu 30% od razu włosy i skórę wybieli. Stosuję do bielenia trofeów myśliwskich. Jeśli to nadal za mało wlej perhydrolu do plastikowej miski i włóż do zamrażarki na noc. Rano woda powinna zamarznąć a nie zamarznięta ciecz to woda utleniona o stężeniu 60% od razu staniesz się koloru kredy niczym wiedźmin Gerald. Gdybyś tylko mogła uzyskać 90% wodę mogła byś uzyskać utleniacz do silników rakietowych xD. Byś łyknęła i była byś niczym rakieta xD

Gość majciszka
do glaba wyzej-jelsi perhydrol w czystej postaci ma 30% to znaczy ze jest w nim 30% perhydrolu a 70% wody ejsli zamrozisz to i tak uzyskasz 30% perhydrol a 70% zamieni sie w lod:P