Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja_wawa

Zwiazek bez zobowiazan..

Polecane posty

Gość alicja_wawa

co myslicie o takim zwiazku w którym dziewczyna spotyka sie z chłopakiem tylko wtedy kiedy ma ochote na sex i tylko robia swoje i koniec...

Gość 25 latka
jedni nazwią to puszczaniem się,drudzy zaspokajaniem potrzeb

Gość alicja_wawa
ale wydaje mi sie ze puszczeniem mogłoby sie nazwac jak by tych znajomosci było wiele i były one jadno dwu razowe co nie? a tak to sie ma tego stałoego partnera od sexu na czas kiedy sie ejst sam bo wiadomoze ze bez sexu to trudno tak na dłuzsza mete

Gość alicja_wawa
odpisze ktos?

Gość 25 latka
zależy jak na to spojrzysz ,ale nie wszyscy się mogą zgodzić z twoją opinią,w końcu dziwkarz też może chodzić do jednej kurwy,a czy będzie to moralne

Gość jak najbardziej
nie polecam....Bóg jeden wie ile któraś ze stron wytrzyma i np nie zakocha się w tej drugiej osobie

Gość alicja_wawa
no tak ale kiedy sie jest samym? przeciez nie krzywdzimy tym nikogo czasami potrzeba takiej bliskosci

Gość cacha rel
:o:o...Ala nie pakuj się w takie coś lepiej...:o

Gość alicja_wawa
do "jak najbardziej " watpie zeby tak było u mnie roznica wieku jast dosc duza i watpie zeby której z nas sie w sobie zakochało, jest tylko pociag a nawet jesliby to ze wzgledu na ta roznice taki zwizek by raczej nieprzetrwał i to jeszcze w tym przedziale wiekowym moze jakbysmy oboje byli o 10 lat starsi

Gość alicja_wawa
"cacha rel " dlaczego?

Gość alicja_wawa
?

A w jakim wieku jesteście? Domyślam się, że Ty starsza, bo to zazwyczaj kobiety wierzą w ideały , że sex tylko wtedy, kiedy jest Miłość... Trochę szkoda, że nie łączysz tych dwóch spraw... Ja jeszcze mam swoje ideały...

Gość alicja_wawa
on jest starszy ja mam 19 on 30

Gość alicja_wawa
prosze o wiecej wypowiedzi :)

Gość alicja_wawa
i to tyle :( ?

Aha... No to raczej nieciekawie dla Ciebie ;) Całkiem możliwe, że się w Nim zakochasz, kobiety sex przeżywają dużo bardziej emocjonalnie i mając stałego partnera przywiązują się do Niego. Szkoda mi Cię, że będąc tak młodą osobą straciłaś jedną z największych wartości, ale Twoja sprawa. Chcesz to w to właź, sama zobaczysz, że to błąd. Przykro się czyta, że osoby w podobnym wieku do mojego nie uznają już głębszych uczuć, tylko pieprzenie. Pozdrawiam i spadam 🖐️

Gość cacha rel
on moze i sie nie zakocha ale ty mozliwe, ze tak-kobiety tak mają uwazaj z tym ! aha, i sprawdz czy facet nie wali w rogi dziewczyny albo zony, bo po co Ci zajęty?

Gość alicja_wawa
tzn. niewydaje mi sie zeby tak było - zeby miał zone i dzieci

Gość alicja_wawa
Listopadowa czemu straciłam jedna z wazniejszych wartosci? chodzi ci o cnote? to straciłam ze swoim byłym w którym byłam zakochana ale niestety juz niejestesmy razem

Ja jako mężczyzna, którym często targają rządze jestem całkowicie za. Jest tylko jeden warunek musicie sobie ufać i nie mieć po za soba innych partnerów bo można się zarazić jakąś chorobą a o zaufanie w zwiąku bez zobowiązań trochę trudno...

Jeśli ktoś z was zakocha się z nieodwzajemnioną miłością może być rozczarowany

Gość alicja_wawa
ale to nieswiadczy o braku szacunku do samej siebie?

Gość alicja_wawa
tzn. w oczach faceta

A po co sie pakowac w zwiazek bez zobowiazań i potem miec dylematy czy ma sie szacunek do samej siebie czy tez nie?

Gość ******************************
a poc co ci szacunek tego kolesia??? on i tak nie bedzie cie nigdy szanowal,bo mial cie tylko do lozka. ktos napisal-szkoda,taka mloda jestes,juz stracilas te wartosci ja tez stracilam,tyko ja jestem starsza 27lat i sadze ze faceci moga sie tylko do jednego nadawac,niestety tak mocno sie pozmienialo wszystko u mnie.troche to przykre,bo fajnie byloby moze w cos jeszcze wierzyc,a nie wiem czy ja sie jeszcze nawroce,na normalna droge. uwazaj,dobrze mowia,zakochasz sie,szczegolnie jak bedzie ci dobrze w lozku,a on nie sadze zeby chcial byc z toba,bo w koncu to tylko uklad. bedziesz zawsze sie czula gorsza,ze inne zasluguja na to,zeby miec chlopaka,a ty jestes tylko do lozka wlasnie w poprzednim tygodniu szukalam kogos tylko do lozka,przez net(jestem za granica),calkiem wygodnie,do wyboru do koloru,ponad 100meili przyszlo w ciagu 2 czy 3 dni. ale ja sie chyba wycofuje.jestem w tej fazie ze seks jest mi teraz bardzo potrzebny,ale moze dam jakos rade:( nie chce sie moze tak do konca zepsuc jak chcesz to probuj,ale ciezko z tego dolu bedzie ci sie wydostac

Gość alicja_wawa
a to chyba faktycznie sie wycofam..

Gość alicja_wawa
chociarz mam duze powodzenie i juz pisze sobie z kilkoma fajnymi chłooakami nie wiem moze cos z tego bedzie chciałabym bo juz ponad poł roku nikogo nie miałam i nie chcodzi tu o sex tylko o tym ze komus kto jest wazny dla mnie na mnie zalezy.. wiec narazie moze jeszcze kilka razy sie z nim spotam zobacze sama on mówił ze chciałby sie etz ze mna czasem spotkac tak normalnie nie na sex tylko zeby sobie pogadac