Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demeter

Prosze o motywacje...

Polecane posty

Prosze:) Zmoywujcie mnie jakos do nauki do matury...:):):) tak juz mi sie nie chce... a ciagle mam wrazenie ze cos jeszcze należy zrobic... z góry dziekuje:*

Gość czerwona22
idz sie opalac ,olej to .pojedziesz za granice to se zarobisz ,po huj sie uczyc i tak nie zdasz

ze zdam to akurat wiem :P :P :P to jest kwestia dostac sie na te wymarzone czy mniej wymarzone studia... :P nie zazdroszcze Ci podejscia do zycia... Pozdr :P

Gość koc
nie ucz się , wiem z doświadczenia że to nic nie da a mature pewnie zdasz jak ja bez problemów ! polecam komedie w kinie przyniesie więcej korzyści

dzieki;-) Chyba skocze na mały spacer a potem znów do nauki... Nie potrafie się nie uczyć jeśli w perspektywie mam nie dostanie się na studia... Tylko ten chwilowy kryzys chęci mnie dopadł... Moze jak wróce ze spacerku bedzie juz ok;-) Pozdr:)

Gość czerwona22
ale na studIia i tak sie nie dostaniesz:p.Gdybys byl tak dobry to nie zakladalbys na necie takich durnych topikow.Boze i jaka kadre bedziemy nieli znowu?????????????????????Jedzcie wy lepiej za granice odrazu po maturze,studia ci nie pomoga w twoim podejsciu do zycia...

Gość jak się nie potrafisz zmotywow
wać do nauki to nie zasługujesz żeby pójśc na studia :O :o :O :O :O

Gość wlasnie
cos ci spacer nie pomogl...

Gość zgadzam się *