Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurffionyy

Nie przyszła na spotkanie w realu

Polecane posty

Gość wkurffionyy

Ale wy kobity jesteście niepowazne. Umawiam się z taka przez net, podaję nawet nr komórki a taka [...] nie przychodzi i nawet nie raczy zadzwonić. I jak tu was traktować powaznie ? Chyba zaraz pójde do agencji bo mam ochotę sobie pociupciac

Gość luz może przyjdzie do Alberta

Gość pewnie cię
widziała i jej nie przypadłes do gustu..

Gość bezbłędna
kurcze ja bylam,a jego nie było:(

Gość wkurffionyy
tiaaaa, a może zaszła ?

Gość wkurffionyy
wymienilismy się kurcze fotkami więc co miałem nie przypaśc do gustu ?

Gość grina
Ci co sie umawiaja i nie przychodza albo obserwuja osobe z ktora sie umowili i nie podchodza do niej to osoby o bardzo malym ilorazie inteligencji.To dotyczy kobiet i mezczyzn,dziewczat i chłopcow.Jezeli ktos nie moze przyjsc lub sie spoźni powinien powiadomic,ze nie przyjdzie a jak nie mial jak to chociaz przeprosic,ze nie było go na spotkaniu.Na kazde umowione spotkanie powinno sie przyjsc,jezeli osoba nie spodoba sie to trudno,miła pogawendka i kazdy rozchodzi sie w swoja strone i najwyzej nie dochodzi do ponownego spotkania.A szczytem barku kultury jest obserwowanie osoby z jakiejs odległosci i nie podejscia do niej jak nie wpadła ta osoba obsrewujacemu w oko.

Ja się kiedyś umówiłam z kolegą z netu. Spóźniłam się chyba z 30min, a potem się okazało, że on wogóle na to spotkanie nie dotarł :o We czwartek mija 5 rocznica naszej znajomości (związku) ... :)

Gość wkurffionyy
oczywiście wysłałem swoje zdjęcie A Grina ma rację - popieram w całej rozciąglości

Gość a ja mogę
ale skoro chciałeś TYLKO pociupciać to może dobrze zrobiła?

Gość ja lubka
anioleczku współczuję.... moze intuicj ajej podpowiedziala, ze chodzi li i tylko o ciupcianie....;)

Gość misiabuzka
wiesz wsluczje ci sama wiem jak to jest jeden chłopak zrobił mi juz tak;-/ do tej pory nie wiem co znim

Gość ja lubka
rany, to Ty z nerwów musisz sobie pociupciać? :o faceci to dziwne stworzenia jednak.....;)

Gość taaaaaaaa pamietam
kiedys jak sie umowilam na spotkanko z jednym gosciem przez neta, a koles podjechal samochodem z przyciemnionymi szybami, obejrzal mnie i potem napisal mi smsa ze sorry ale nie jestem w jego typie, slow brak-takie zenujace zachowanie, jest tyle innych mozliwosci zeby wyjsc z klasa z takich sytuacji, ale burakom zawsze sloma z buta wystaje, odetchnelam z ulga wtedy, bo co by bylo jakbym sie okazala ze jestem wtedy w jego typie? jakies zero marnowaloby mi czas.

Gość wkurffionyy
Usprawiedliwiła się - przyjaciółka zadzwoniła i gadały sobie z pół godziny. Ciekawe o czym ? Ręce i nie tylko opadają. Oczywiście taką osobę skreślam, bo co byłoby później ?

Gość może jest nieśmiała i
się bardzo stresowała tym spotkaniem... ludzie są różni. dla niektórych takie spotkania to duze przeżycie, bo no co dzień się nie widują z obcymi ludźmi. albo wiedziała, ze chodzi tylko o seks i jej o to samo nie chodzilo

Gość ja lubka
bo faceci są ciency w uszach pod względem moralnym :o🖐️