Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musztardówa

głupi zart

Polecane posty

Gość Musztardówa

hehe ciekawe jak bysie zareagowały na taka sytuacje napomiast podczas jednej z domowych imprez u mojego kumpla było za duzo alkoholu jedna z kolezanek najbardziej to odczuła:Ppoprostu upiła sie do nieprzytomnosci podpici koledzy postanowili zrobic jej jaja:Pmianowice rozebrali ją do naga i połozyli na wyrku jednen z zartownisi miał przy sobie prezerwatwy hehe zwalił sobie konia i spóscił sie w jedna z gumek która pozniej połozył tej pijanej kumepli na brzuch co prawda załosny pomysł ja nie byłam do konca ,ale podobno kolezanka strasznie zachodzila w głowe a oni mieli z niej ubaw oczywscie wytłómaczyli jej wszystko ale do teraz sie nie odzywa do zadnego z uczestników tej imprezy:P

Gość i ma racje ......
tylko debile moga wymyślać takie głupoty ....fajnych masz kolegów -gratulacje!!!

Gość nick godny autorki............

Gość Musztardówa
heh ja na tej imprezie znalazłam sie przypadkiem kolezanka mnie wzieła ze soba sama przyznaje ze to był mega debilny pomysł i uznaje ich ze ostatnich smieci no ale sam fakt ze takie cos miało miejsce jest prawdziwy i chciała bym sie dowiedziec jaka by była reakcja dziewczyn gdypy po imprezie obudziły sie z czyms podobnym na brzuchu:P

pomijajac fakt ze film urwal mi sie zaledwie raz w zyciu i watpliwe bym sie znowu doprowadzila do takiego stanu.... ... reakcja bylaby identyczna. nie chcialabym miec zadnej stycznosci z takimi typkami. jakos nie wyobrazam sobie ze moi znajomi mogliby mi takie swinstwo zrobic. oni sa po to by w razie takiej sytuacji zajeli sie mna i zaopiekowali a nie mieli ubaw ze mnie

Gość JA DAłABYM PO MORDZIE
A TAK OGOLNIE TO JAK MOżNA TYLE CHLAC?????

Gość chia
popieram w 100% no ale jezeli juz alkohol wzioł by góre nad rozsądkiem i ktos by mi zrobił cos takiego chyba z mety biegła bym na policje ze mnie wykorzystali:Palbo nie bo wstyd by było ze tak sie zalałam no w sumie nie wiem co bym zrobiła chyba zglupiała bo myslała bym co sie wydazyło

Mam znajomych na nieco wyższym poziomie i nigdy nie piję do urwania filmu... Historia jest obleśna.A ty co,zwyczajie się przyglądałaś akcji? Gratuluje... :o

Gość wytłómaczyli
:o :o :o

Gość Musztardówa
jak wyzej napisałam nie byłam do konca tej imprezy a sytuacje znam tylko z opowiesci kumpeli zreszta jestem chyba jedyna soaba z która ta wykorzystana kumpela utzrymuje jaki kolwiek kontakt;)

Gość a co dziwota
hehe niezly kawal :D spox kolesie, mogli ja przeciez wykorzystac itd, a chcieli sobie tylko pozartowac. moze nastepnym razem sie zastanowi upijajac jak swinia

Rozebrać pijaną laskę do naga popieram w 100%, ale żeby się masturbować i spuszczać do gumy i potem jeszcze to położyć na laskę to obrzydlistwo. Ale rozebrać do naga pijaną laskę to mi się podoba :-)

Prawie mnie zemdliło :0 Co za oblesie :0

Gość mam pytanie___________
czy ci spox kolesie to nie przypadkiem absolwenci renomowanego gdańskiego gimnazjum?

Gość na pewno oni tak lubią

Gość martyna16
hehe ale sie usmilam dobrze jej tak jak jest głupia i tak sie schlewa wkoncu nic złego ci kolesie jej nie zrobili

Gość Musztardówa
Chociaz jak sie tak zastanawiam, to nawet bym chciała coś takiego przeżyć, oczywiście podświadomie, ale jestem za brzydka i żaden facet nie spojrzy na mnie. Nawet pies z kulawą nogą mnie nie zechce, jak to mówi mi często mój ojciec alkoholik...:(

fakt głupi zart...i to byli przyjaciele?? raz ze nie powinna sie upic do nieprzytomnosci ( moze ma słaba głowe i pada po 2 drinkach) a dwa przyjaciele w takeij sytuacji powinni sie nia zaopiekowac,a nie miec ubaw i bezkarnie patrzec na rozwijajaca sie sytuacje...no ale to widac tylko z nazwy przyjaciele...ma racje, zmienic na prawdziwch!!

Gość Miśka Anita
No zarąbiście, ja nie wiem co bym zrobiła tym frajerom, jakby mi taki numer wycieli. chyba bym ich pozabijała wszystkich...;/

A skad wiesz ze jej nie wydymali kazdy po kolei i tylko w taki glupi sposób sie tlumacza??

Gość dqdqedq
powiem wam szczerze, moim zdaniem żart może przyciężki ale miał kapitalne znaczenie wychowawcze dla niej może i mieć dziewczyna żal do kolegów ale kto wie czy DZIĘKI NIM nie zastanowi się na przyszłość kilka razy zanim zaleje w trupa przecież pijaną do tego stopnia mogło ją spotkać coś znacznie gorszego niż ten dowcip (a jego autorzy może to jej chcieli zasugerować...) tak więc moim zdaniem ten wygłup miał znaczenie symboliczne i ostrzegawcze

Gość zart_na-Poziomie
🖐️

co za towarzystwo...dzieki za takich znajomych..... tylko troche szkoda tej dziewczyny:(:(:(

Gość 25 latka
fakt faktem,że znajomych owych nie chciałabym mieć,a umoralniać można w bardziej subtelny sposób aniżeli rozebranie koleżanki

Pewnie,że nie powinna tyle pić! Jednak zrobiła to w gronie znajomych,a oni nie powinni się tak zachować! Przekroczyli granice w moim odczuciu... Ale są towarzystwa i towarzystwa... :o

Gość bli ble blu
trzeba upijac sie w takim towarzystwie, ktore sie dobrze zna i jelsi juz zalac sie w trupa, to z kolezankami. Przy mezczyznach i w miejscach pubicznych nie wypada, by dziewczyna pijana chodzila.. Dobrze jej tak.. Przynajmniej sie czegos nauczy... Jesli mnie spotkaloby cos takiego, to byloby mi wstyd .. Taka prawda.

Gość stefcia16
;P hahaha