Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to cos dziwnego

NIECZULA CIPKA buuuuuuuuuuuu

Polecane posty

Gość to cos dziwnego

prosze o powazne odpowiedzi bo naprade to nie jest smieszne i nie chce mi sie czytac beznadziejnie glupich odpowiedzi.... mam problem podczas sexu i chce sie dowiedziec czy ktoras z Was dziewczyny tez tak ma lub miala zeby mi pomoc lub doradzic. problem polega na tym ze nie czuje penisa mojego chlopaka gdy sie z nim kocham. poprostu go nie czuje!!!!!!!! masakra poprostu. nie chodzi tu o rozmiar jego penisa tylko o moja cipke. jest nieczula czy co????

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Niech ci włoży w inny otwór, może coś poczujesz. Albo jest nieatrakcyjny i ciebie nie pociąga więc nic nie czujesz.

Gość mozezadziala
moze on ma za cienkiego do twojej cipki

Gość to cos dziwnego
inny otwor nie wchodzi w gre. wlasnie zastanawialam sie ze moze chodzi tu o to ze on mnie nie pociaga super:( ale go kocham

Gość to cos dziwnego
dlugosc wporzadku ale mozliwe ze ma za "cienkiego":) kurcze naprawde ta cala sprawa mnie nie smieszy i nie wiem o co chodzi. dlaczego tak jest. to jest moj pierwszy partner wiec nie mam porownania jak jest z innym. :( ojejuuuuu

Gość ten stefan telefan
moze jestes rozepchana ???

Gość kjkkkkkkkkk
kobieto...poczytaj trochę a dowiesz się że większość nie czuje.

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Mam pomysł, jeśli jego narząd jest za chudy to załóżcie ze 30 prezerwatyw, będzie dorodniejszy. Jeszcze można zwiększyć obwód przy pomocy kilku gumek z wypustkami na całej długości... to będzie taka pułapka dla powietrza, więc będzie miękko i grubo...

Gość to cos dziwnego
nie jestem rozepchana. chyba ze juz to jest taka moja anatomiczna budowa. a to ze wiekszosc nie czuje to chyba jakas sciema. wiekszosc nie ma orgazmu ale penisa czuje. a ja NIC nie czuje. moze ktoras ma podobnie? :)) cooooooooooooooooooo

Gość a ja mam ten sam problem
ja czasem czuje a czasem nie jak jestem mocno podniecona to jestm taka mokra ze nie czuje penisa a znowu jak za malo to mnie to boli wiec i tak zle i tak niedobrze :( mialam 3 partnerow w łozku i osttani mnie nie podniecal wiec go czulam ale bolalo mnie i to bylo okropne wiec go zostawilam a z tamtymi dwoma czesto wlasnei ich nie czułam tak mnie podniecali ze moja ci*PKA byla tak rozszerzona i tak morka ze ledwo ich wuczuwalam a czasem wcale.. to tez zalezy od pozycji. ja jezdzca nie czułam wogole ( jakbym go nie miala w srodku) od tylu czulam , na boku i klasycznie najbardziej lubilam na boku

Gość to cos dziwnego
no wlasnie. a ja nie czuje prawie nigdy:( troszeczke od tylu ale to tak tycityci. przeciez nie zuce faceta bo nie czuje jego dydola!!!!!! skad mam miec pewnosc ze innego poczuje?

Gość margaret astor
ja mam podobnie. wiem ze kobiety nie przezywaja orgazmow ale przezywaja piekne chwile bo czuja ze maja cos w pochwie. ja tak nie mam niestety bo podobnie jak ty nie czuje nic. jesli mowimy tylko o fizycznym aspekcie kochania. najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego????????????????????????????

Gość to cos dziwnego
Tomaszek wypad z topiku bo jestes mega bambrem i nic nie wiesz. ja sie tu pytam powaznie bo problem jest powazny. dziewczyny nie piszecie nic bo pewnie nie macie tego problemu:(

Gość neovision
no ciezka sprawa z tym. musisz isc do ginekologa on powinien Ci pomoc i stwierdzic co i jak. moim zdaniem problem tkwi w Tobie lub Twoim facecie. tzn moze on ma za malego/chudego lub po prostu Cie nie pociaga. albo Ty nie jestes gotowa na sex cos jest w Twojej psychice ze nie czujesz tego. trzymaj sie:)

glupoty ci tu pisza... problem w czuciu czy tez nie nie jest kwestia psychiki.. w psychice lezy kwestia osiagania orgazmow a jesli nie czuje sie penisa to porpstu ma on za mala objetosc.. takze nie sluchaj tych glupot to nie ejst twoja wina i do zadnego ginekologa nie musisz chodzic.. zmien faceta, wiem ze to trudne jak go kochasz ale zwiazek bez udanego sexu nie wyjdzie a lepiej wczesniej sie roztsac niz pozniej

Gość baby777

Gość baby777
cwicz na jewgo malym cwiczenia kegla albo daj sobie z nim spokoj moze juz nie podnieca cie wystarczajaco

Gość to cos dziwnego
nie chodzi o to ze on mnie JUZ nie podnieca bo ja "go" nigdy nie czulam a wspolzyje z moim parterem od roku. mozliwe ze ma za malego- ma 18 cm. moze jest za chudy. a rozsztac sie przez to bedzie trudno zwlaszcza ze nie mam pewnosci ze z innym bedzie lepiej. a to moj pierwzy parter. ale ciezko mi:(

Gość to cos dziwnego
jak moge cwiczyc te miesnie Kegla??? i w czym mi one moga pomoc?? prosze o odp:)

Gość niedoswiadczona w analu
nie wiem jak mozna nie czuc to musi byc straszne :/ ale moze faktycznie poprobujcie roznych pozycji moze ejstescie za mało doswiadczeni z czasem sex jest coraz lepszy ja bym tam dała mu jeszcze czas :)

Gość to cos dziwnego
nie no wiadomo dam mu czas. nie jestem typem nawiedzonej sexocholiczki. wiem ze sex jest wazny ale nie wyobrazam sobie mu powiedziec: zrywam z toba kochanie bo nie czuje twojego dydola!!! no nie. wiem ze to jest straszne nie czuc nic:( no ja jestem niedoswiadczona bo to moj pierwszy parter. on mial dziewczyne przede mna i mowil ze miala zwsze orgazmy. moze to przyjdzie z czasem. tylko ze co innego nie miec orgazmu gdy wszystko sie czuje a co innego nie czuc. pozycje wyprobowalismy. chyba najlepiej od tylu, bokiem tez. nie wiem dlaczego tak mam. czy 18 cm to malo??? no i co z tymi miesniami kegla????:)

Gość subiektywny obiektywizm
poćwiczcie różne pozycje (a jest ich naprawdę wiele, czasem podłożenie poduszki, wałka pod biodra albo zmiana kąta ułożenia ciała bardzo wiele zmienia), może przedłużenie gry wstępnej i zmiana tempa i siły samego stosunku byłby pomocny?? Może po prostu trwa za krótko na przykład?? Powodzenia, nie ustawajcie w próbach i nie zniechęcaj się:) napewno poprawi się z czasem

Gość to cos dziwnego
dziekuje za pocieszenie :) gra wstepna by sie przydala dluzsza zeczywiscie, poduszka pod biodra tez. ale ja obawiam sie ze chodzi tu glownie o to ze moj parter mnie baaaardzo nie pociaga. jest przystojny ale tak naprawde to nie moj typ..

Gość Poliwalentny
Cwiczenie miesni Kegla,jest praktykowane od tysiecy lat,najbardziej naturalnym sposobem jest stosunek, ale poza tym mozesz kupic sobie kuleczki z kuleczka w srodku,w sexshopie. Zwaracj uwage, zeby scianka byla delikatna a kulka w srodku w miare ciezka,zazwyczaj sa po dwie.Wklada je sie do pochwy i nosi, po dwie trzy godziny dziennie kiedy cialo jest w ruchu,ta kuleczka w kuleczce udeza o scianki wiekszej kulki i miesnien dostaje impuls,i wtedy dochodzi do delkiatnego "skurczu", z biegiem czasu wnetrze pochwy powinno stac sie bardziej wrazliwe.To ze malo czujesz nie jest niczym niepokojacym,z pewnoscia jestes mloda i to z biegiem czasu,zaczniesz czuc.Jeszcze innym co cie uwrazliwi sa niewielkie wibartoryki w ksztalcie jajeczka,raz dziennie kiedy sie rozluznisz wieczorem ,mozesz sama po wlozeniu i wlaczeniu obserwowac twoje odczowanie na roznych glebokosciach. Podczas stosunkow, sproboj tez roznych zmian ulozen ciala,pruboj w ten sposob,sama na chlopaku ,na ile goc zujesz w roznym ulozeniu swojego ciala.Pamietaj tez ,ze zawsze z kazdym mezczna powinnas o wszystkim rozmawiac .Kobiety ktore ukrywaja jakis problem swoj sexualny,wczesniej czy pozniej odejda by z innym robic to samo, problem kobiecy bardzo zadko,moze byc rozwiazany, poprzez innego partnera,jedynie kiedy jeden nie chce sluchac,a drugi chce.

Gość 100th demon
A ja wyjadę Ci z konkretną radą - spróbujcie takiego eksperymentu: Niech za każdym razem, gdy Twój kochany będzie chciał pchnąć penisa, niech wyciąga go z pochwy. Mam na myśli - niech nie będzie ona cały czas w Tobie zanurzony, lecz cały czas niech "wchodzi" i "wychodzi". To powinno pomóc.

Gość to sie zdarza
ja taz tak mam ze praktycznie nie czuje penisa cwiczenia na miesnie kegla troche pomagaja to sproboj.moj poprzedni partner mial grubego penisa 18cm i czulam go fantastycznie wiec z ta grubosc jest cos na rzeczy.

Gość to cos dziwnego
nie bylo mnie dlugo wiec nic nie pisalam. dziekuje za wszystkie wpisy:) pocwicze te miesnie kegla. ale czy jest sposob aby je cwiczyc bez zadnych kulek i wibratorkow?? tak samemu w domku? slyszalam ze trzeba kurczyc te miesnie podczas siusiania. czy to prawda????? :D

Gość carllo
wsadz se coś zimnego ale nie do przesady.poczujesz tzn.ze jesteś zdrowa tylko z nim coś nie tak