Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina175

spozniony okres a ecapelle

Polecane posty

Gość malina175

otoz w 6 dniu cyklu wzielam escapelle a 3 dni potem mialam krwawienie o ktorym byla mowa w ulotce ze moze nastapic. w 10 dniu po zazyciu esc. zrobilam tes i byl negatywny. w dniu spodziewanego okresu kolejny i tez negatyw a teraz okres spoznia mi sie juz 5 dni. myslicie ze to przez escapelle? czy ktoras z was miala podobna sytuacje?

Gość ellllaaa
tak to po escapelle

Gość malina175
a jak dlugo spoznial wam sie okres po escapelle? a moze liczylyscie kolejny cykl od krwawienie po escapelle?

Gość efwefwef
up

ja brałam postinor a nie escapelle ale moze moja wypowiedz sie na cos przyda... po postinorze nie miałam zadnego krwawienia czy cos... dostałam swoj okres 3 dni po terminie, a potem juz był regularnie

Gość malutka 18
ja bralam escapelle.. okres mialam 2 dni predzej przed okresem normalnym.. czyli gdzies po 17 dniach od wziecia tabl. dodam ze nie mialam krwawienia wywolanego przez ta tabletke..od tamtej pory okres mam regularny- jak w zegarku.. pozdrawiam

Gość alice_inn
witam prosilabym o rady i pomoc. dostalam okres 28maja. dnia 4czerwca o godzinie 19 uprawialismy seks. dni plodne zaczynaly sie 6czerwca... okazalo sie ze po stosunku prezerwatywa zostala we mnie. w srodku prezerwatywy byly pleminiki, dodatkowo wylaly sie na przescieradlo. szybko jak sie zorientowalismy poszlam do lazienki i porzadnie sie umylam. nastepnego dnia o godzinie 17 zazylam escapelle. niby wszystko w porzadku lecz... 2dni po zazyciu bolaly mnie strasznie piersi (nigdy, nawet w czasie okresu tego nie odczuwalam), dodatkowo dzis mialam plamienie - czyli tydzien po zazyciu excapelle. od wtorku mam uplawy z grudkami (grzybica?). podczas uprawiania seksu dzisiaj czulam bol. lecz to moze jest objawem grzybicy... ? okres powinnam dostac 25czerwca ale wariuje strasznie. czy po 7dniach zazycia escapelle moga wystapic objawy uboczne w postaci plamienia? (plamienie jest rowniez objawem ciazy...), bole piersi tez... :( nigdy nie bralam tabletek anty. reakcja organizmu na ogromna dawke hormonow? czy jak zrobie jutro test - bedzie wynik prawdopodobny?