Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 28

Outlety w Warszawie - który lepszy?

Polecane posty

Gość Ania 28

Wybieram się do Warszawy, który outlet lepszy ten w Piasecznie czy w Ursusie?

Gość zależy co się interesuje
w piasecznie są głównie ubrania sportowe (puma, nike, etc), jest mniej sklepów niż w factory w ursusie, ale te sportowe lepiej zaopatrzone są w piasecznie w fashion. w ursusie są różniaste sklepy, i sportowe i nie, w tym moje ulubione Mango :)

Gość melisa.
A jest dużo taniej niż w normalnych sklepach?

Gość Ania 28
Interesują mnie przede wszystkim buty i ciuchy, ale nie sportowe

wiesz, to zależy jak się trafi.. w factory jest -30proc ceny normalnej sklepowej, w w fashion podobnie, jedne ceny są niższe inne nie aż tak. kwestia fartu chyba.. ja kupiłam butki nike z 400zł za 199, a mój chłopak z 399 za 109zł w fashion, więc zasadniczo się opłaca. w factory sweterek mango, normalnie ok 300zł kupiłam za 59zł

Ania, to lepiej do ursusa, więcej sklepów po prostu jest, większy wybór nie tylko sportowej odzieży

Gość Ania 28
Dzięki śliczne za podpowiedzi

Gość gogogogaleale
Ja bardzo lubię Factory- jest ogromne i jest duzo fajnych sklepów. Ostatnio kupiłam sobie wypasione buty Diversa

Gość Markoweee
Sklep --> www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M, Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży. Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń! Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów! www.markowe-ciuchy.pl

Gość malamimoza
Hej dziewczyny Jesli poszukujecie odziezy typu outlet to goroąco polecam sklep internetowy www.outleciki.pl maja świetne rzeczy duzo tansze niz na allegro. warto zobaczyc!

Gość ej mimoza
jesli juz masz zamiar reklamowac "tanie" ubrania to rzeczywiscie niech takie beda a nie w takiej cenie jak w sklepach:O

Gość basssienkowa
Odświeżę temat, bo myśle ze zainteresuje również i Was ten sklep http://outlet-online.pl/ Ostatnio kupiłam tutaj buty dla córeczki i musze Wam powiedzieć ze jak potem porównywałam ceny w tradycyjnym sklepie to te były naprawde dużo niższe.

Gość misia1234556789
Hej widze ze teman jest od nowa!!! słuchajcie wczoraj w pracy moja kolezanka zachwalala nowootwart outlet na goclawiu "kołowrotek" stwierdziłam ze podjade sprawdzić bo mam blisko!!1 i faktycznie ubrania nowe , znanych marek a tańszcze o 3/4 ceny!!!! obkupilam się naprawdę !!! na pewno wroce w weekend!!! dodatkowo w sklepie co się zadko zdarza jest super obsluga!!! chętnie ci pomagają doradza!! i mowia prawde czy pasuje czy nie a nie wala sciemy jak w większości outletach żeby tylko sprzedać!!!! polecam. ul. brazylijska 22 sklep "kołowrotek" normalnie bomba!!!!

Gość karrrrrolina
Witam, Jeżeli chodzi o kupowanie ciuchów, nie znam innych sklepów, tylko i wyłącznie outlety :) Ostatnio z lenistwa przerzuciłam się na internetowe :P zawsze można odesłać :) Jednym z moich ulubionych stał się niedawno marabu-outlet.pl. Szukałam jakichś wyjątkowych marek, nie tuzinkowych, o dobrej jakości i trafiłam w samo sedno. Będąc jakiś czas temu w Finlandii zasmakowałam w marce Object:) nie wyobrażam sobie teraz bez niej życia...:) a niestety bardzo mało sklepów oferuje teraz marki dużo ciekawsze niż Zara czy New Look, na które nie chce mi się już patrzeć :/

Gość gość
Też byłam w outlecie na ulicy brazylijskiej "kołowrotek" Potwierdzam na prawdę super sklep!!!

Gość gość
Ostatnio powstał bardzo fajny outlet w Warszawskim Rembertowie. Łatwy i szybki dojazd. Godziny ustalane pod klienta. Duży wybór odzieży. www.soleil-outlet.pl Warszawa, ul. Strażacka 116

Gość Alan1234321
Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to mogę polecić sprawdzony Outlet w Warszawskim Rembertowie na ul. Strażackiej 116 kontrakt: hurtownia.soleil@gmail.com strona: www.soleil-outlet.pl

Gość gość
kołowrotek juz nie istnieje;/ znacie jeszcze jakis dobry??

Gość gość
Ostatnio powstał na Marymoncie bardzo fajny outlet. Pani jest tam dopiero od tygodnia, ale ma same firmówki za pół ceny. Trzeba dojechać do metra marymont, wysiąść przy wyjściu w kierunku Młociny. Pójść prosto w kierunku świateł, mijamy po swojej lewej stronie Bazar. Za światłami , trzema, idziemy lekko w lewo, dalej przy ulicy Włościańskiej idziemy prosto i już widać bazarek. Mijamy po prawej stronie pętlę autobusową. Tam na bazarku szukamy stanowiska 26e i już jesteśmy. Polecam ten mały butik z nowymi, nieużywanymi a markowymi ciuchami. Ladybird31

Gość Zakupowy_szał_ciał
ja to bez dwoch zdan polecam factory annopol. masz tam dobry dojazd dzieki drodze s8 :) no i mnostwo tam roznych sklepow, wiadomo, ze nizsze ceny, bo to outlet ;)

Gość uzna_mnie_pan_za_wariatke
ja wybieram factory annopol, ale przede wszystkim ze wzgledu na swietny dojazd teraz.

Gość pastelowapantera
Ja już mam trochę dosyć stacjonarnych outletów, tłumów itd., szczególnie teraz w okresie przedświątecznym. Sprawdzam sobie od czasu do czasu jakieś strony typu http://outlety-internetowe.pl/ i tam patrze czy nie ma aktualnie jakichś ciekawych wyprzedaży internetowych.

Gość gebere
Już kilka razy udało mi się kupić tak ciuchy, że znajdowałam je na mieście, a zamawiałam przez http://www.aoutlet.pl/ A ostatecznie kupowałam nawet za 1/3 ceny wyjściowej, co jak dla mnie jest ogromną różnicą.

Gość adenika
Ja nie lubię robić zakupów przez neta, wolę stanowczo iśc i przymierzyć. Wtedy mam pewność, że w domu nie będę czymś rozczarowana. Jeśli o zakupy chodzi to najczęściej jeżdżę to Fashion House. Mają ponad 120 sklepów, więc zawsze jak czegoś szukam to znajduje jak nie w jednym to z drugim sklepie. Teraz mają od wczoraj promocję tydzień za pół ceny , więc zamierzam się znów wybrać, bo to spora obniżka wielu produktów.

Gość wawawianka
Zdecydowanie Piaseczno, Fashion House bije pozostaje na głowę. Najlepsze ceny i najlepsze marki. Właśnie wczoraj kupiłam sobie szpilki Kazar na wesele. Mega wygodne i nie kosztowały majątku.

Gość gość
Piaseczno generalnie jest ok. nie polecam sklepu Puma. Jedyny sklep obuwniczy nie uwzględniający reklamacji.