Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama85

lekki i nieduży wózek

Polecane posty

Gość mama85

Mam pytanko odnośnie jakiegoś praktycznego wózka.Praktyczny czyli taki który można szybko złozyć, mieści się do niedużego bagażnika i do tego nie jest ciężki. Liczę na jakieś podpowiedzi bo muszę szybko coś kupić.Aha i żeby był taki 2- funkcyjny

Można do niego przyczepić fotelik samochodowy.

Gość mama85
dzięki ale widzę że to spacerówka a mi chodzi o taki wielofunkcyjny bardziej.Moze ma ktoś właśnie taki do sprzedania??

Gość ineskaaa
raczej nie ma wozkow wielofunkcyjnych spelniajacych twoje wymagania

Jestem obecnie w Walii i tutaj matki już od urodzenia wożą niemowlaki w tym wózku, najpierw w foteliku samochodowym zamiast gondoli a potem w spacerówce. Ale jeśli chciałabyś z gondolą to polecam z tej samej firmy taki wózeczek: http://allegro.pl/item188946317_quinny_buzz_2007_spacer_gondola_100_okazja_wejdz.html Wózek bardzo zwrotny i również lekki i możliwy do przewozu w bagażniku.

Gość mama85
wózek niezły ale niestety nie stać mnie na taki

Gość mama85
a co myślicie na temat wózka implast roy??

ja polecam jedo bartatina moze nie jest nieduzy ale lekki jak na 2 fukncyjny to jest z pewnoscia. my mamy nissan micra czyli tzw male gowienko i stelaz bedzie trzeba wozic bokiem ale przynajmniej jest to wozek ktory spelnia wszystkie nasze wymagania - z cenowymi wlacznie (wozek 2funkcyjny 850zl) tutaj mozesz poczytac co wczesniej na ten temat pisalam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3403918

mama85 ja tez szukalam takiego wozka. I wszystkie te zyczenia spelnia peg perego pilo p3. Goraco polecam. Sklada sie na parasolke i jest bardzo bardzo lekki. Ma funcje glebokiego i spacerowki. www.pegperego.com

Gość mama85
dzięki! rzeczywiscie ładne te wózeczki

Mysz_ka a nie obawiasz sie malych kolek? ja na zime juz na male bym sie nie zdecydowala. pliko ma sis w stanach i jak byla w polsce to stwierdzila ze na ich warunki to wozek idealny ale na nasze chodniki sie nie nadaje :( i miala racje, przekonalam sie w \"pchaniu\". poza tym dla mnie duzy minus za raczki, jak na parasolke ok ale przy maluszku gdy czesto sobie mama brzuszkem pomaga pchajac wozek i np zabawiajac malca to po prsotu przy takim z podwojnymi raczkami niewykonalne. niestety prowadzenie takiego wozka jedna reka (bo w drugiej np trzyamsz komorke) jest nierealne przy obecnym stanie drog :(

Gość Wózkowa mama
Pliko wcale niema tak małych kółek i jest to typowo miejski wózek.Mam taki i bardzo sobie chwale.

Gość Wózkowa mama
Pliko wcale niema tak małych kółek i jest to typowo miejski wózek.Mam taki i bardzo sobie chwale.

wozkowa mama no to pozazdroscic super chodnikow, u nas niestety jest koszmarnie jesli o to idzie, brak podjazdow pod krawezniki, sporo chodnikow jeszcze pamieta czasy prL\'u no i duza ilosc brukowanych uliczek... wszystko zalezy od sposobu w jaki zamierzasz uzytkowac wozeczek, ja planuje spacery nad rzeke i po dzialce jezdzenie a tu male kolka by nie przeszly

Gość Wózkowa mama
Nie przesadzaj z tymi chodnikami.Autorka npisała ,że potzrzebuje lekkiego wóżka i małego po złożeniu.Pokaż mi taki z dużymi kołami.Ni każdy może pozwolić sobie na wóżek z pompowanymi kołami bo np,mieszka wysoko i musi wnosić na plecach go na góre lub posiada mały bagażnik w aucie.

jesli chcesz maly i lekki wozek to z duzymi kolami zaden nie jest taki :) :) peg perego bardzo duzo osob sobie chwialilo z mojego otoczenia. Sa bardzo wytrzymale, lekkie. MNie te kolka nie przerazaja.

wozkowa mamo - nie przesadzam, po prostu nie mieszkam w duzym miescie lecz w miasteczku i warunki drogowe sa takie jakie sa. u nas np w parku nie ma alejek asfaltowych tylko zwirowe w jendym a piaszczyste w drugim, nie dawalam rady z prego siostry bo po prostu grzezly. dla mnie bartatina jak na gondole jest bardzo lekka bo wazy 11kg (biore opcje kola piankowe i pasy) i tak jak napisalam wszystko zalezy jakie masz plany spacerowe. pozniejszy wozek mialam tez na kolkach a\'la prego tyle ze wtedy to byl wozek na zasadzie ze wiecej dziecko poza wozkiem niz w wozku jezdzilo bo nasza corcia odkad skonczyla poltora roku to juz niewiele jezdzila za to uwielbiala chodzic. w kazdym badz razie przedstawilam swoje zdanie. zycze mamie85 trafjnego wyboru co do wozeczka :)

Gość gość
Lekki nie duży wózek który jest jeszcze do tego zwrotny i ławo sie składa to napewno Anex Cross. To wózek idealny.

Gość gość
Mam peugeota 206 i kupiłam wózek Anex Cross. Mieści się bez problemu i jest leciutki. Polecam, na pewno ci się spodoba.

Gość gość
Taki ktory jest mały , zgrabny , nie duży po złożeniu , lekki i łatwy w obsłudze to z pewnościà Anex Cross. Polska firma wózkowa ktora tworzy super jakościowo wózki. Ja sama mam Crossa i moge go polecić.

Gość gość
O nie, tylko nie to awaryjne badziewie :O

Gość gość
Lekki nie duży wózek który jest jeszcze do tego zwrotny i ławo sie składa to napewno x NIEDUŻY NA PEWNO Jeśli już spamujesz reklamą tego bubla, najpierw się doucz. Chyba, że to wózek dla analfabetów.

Gość gość
oho, znowu atak reklamiarzy nie sprzedającej się tandety

Gość gość
Jeśli szukasz lekkiego , małego i zgrabnego wózka ale jednocześnie takiego który bedzie miał dużà gondole oraz spacerowke to polecam Anex Cross. Waga nie całe 12 kg. Koła pompowane o jest amortyzowany. Lekko się prowadzi. I na prawdę wygląda super.

Gość gość
Tak własnie Anex Cross jest bardzo dobry jakościowo. Jest lekki i nie duży. Lekko sie prowadzi. Posiada duzą gondole i naprawde fajna spacerówke .