Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony22

sucho!! pytanko

Polecane posty

Gość Zdziwiony22

Witam!! mam taki maly problem ponieważ ostani przez dwa dni moja dziewczyna ma chyba jakies suche dni poniewaz nie chciala uprawiac cexu gdyż mowila ze ja boli bo jest bardzo sucha i zdziwlem sie bo nigdy wczesniej takiego czegos nie miala a jest juz z nia od roku!! okres miala 10 dni temu czy to nomalne i jak dugo to bedzie ejszcze trwalo??

jezeli bierze tabletki anty to to moze byc efekt uboczny, jeśli nie to moze po prostu tak jej sie zdażyło i juz. kupcie żel nawilżający albo jakis inny lubrykant i po sprawie

Gość zdziwiony22
nie nie bierze zadnych tabletek!! porostu tak ma!! ale to jakos ustopi czy jak??

nie wiem, czasem sie moze tak zdażyć, organizm kobiety różne kaprysy ma. powinno przejść a jak nie to mowie- kupcie jakiś nawilzacz... a moze jej sie po prostu nie chce uprawiac seksu i tak Ci tylko mowi? weź nie panikuj bo nawet jak nadal bedzie sucha to po to są własnie lubrykanty. a suchosc moze byc wynikiem jakichs wahan hormonalnych, mogą ją spowodowac niektore mydła, uzywanie tamponów, a nawet stres. to zupełnie normalna rzecz. wiec na pewno nie jest na nic chora.

Gość zdziwiony22
wiec czym moze byc to spowodowane?? i jak dugo to bedzie trwalo??

Gość zdziwiony22
nieno uprawiac jej sex sie chce bo sama mnie ciagnie do sypialni:) ale chodiz o to ze na pocztki gdy dotykalem ja reka bylo wszystko ok ale pozniej juz zaczelo ja bolec apowiedizla ze jest bardzo sucha i to dlatego !! ni potem zaspokajalismy sie oralnie wiec ochote na sex ma! a po jakim czasie powinlo to ustopic??

wyżej napisalam niektore czynniki powodujące suchosc ale nie wiem kiedy to ustąpi przeciez to indywidualna sparawa orgaznizmu Twojej dziewczyny. po prostu kupcie żel nawilżający- gdy podczas stosunku dziewczyna bedzie zbyt sucha i bedzie ją boleć posmaruj troche swojego penisa takim żelem i juz bedzie ok. mozecie tez stosowac prezerwatywy nawilżające.