Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żaklinn

Do facetów!

Polecane posty

Mam do was pytanie drodzy chłopcy :] Mianowicie co imponuje wam w kobietach? Ja juz nie wiem co mam myśleć, bo większość mówi że nie lubi kobiet typu barbie, wymalowanych, długowłosych \'ślicznotek\', a właśnie takie mają największe wzięcie ;/ (i nie mówcie że nie, bo ja widzę jak jest :P). Tak więć co najbardziej lubicie w kobietach? Jakie zachowanie się wam podoba, lubicie jak dziewczyna jeżdzi na desce, jak dobrze gotuje czy może jak po prostu ładnie wyglada????

Gość ha ha haaa
Kobiety mówią wnętrze faceta jest najważniejsze, a jak się pojawi jakiś bogacz w drogim samochodzie to odrazu wskakujecie mu w ramiona :D

glupiutkie barbe?? a u kogo maja powodzenie?? ladna, zadbana, mila, fajna, uczuciowa, troskliwa, rozumiejaca, nie zdradliwa, nie wyrachowana, nie wyrafinowana ........

1. miec extra wyglad ( najlepiej blondynka w pasemkach 2. lubić sex 3. gotować 4. nie za dużo gadać

Gość facettttt jest glupi
rany, to przecież można sobie wynająć panią do tych wszystkich spraw.:/

Gość gitesssss
Mi imponuje przede wszystkim inteligencja oraz to czy kobieta ma ciekawe pasje i zainteresowanie. Za nie prawdziwe uważam poglądy, ze jakoby mężczyźni wolą głupiutkie. Oczywiscie potencjalna dziewczyna musi mi sie podobać, co nie znaczy ze ma być wymalowana laleczką:)

Gość gitesssss
Jestem:) ale uważam, ze wielu ma takie poglądy, ci co wybieraja barbie sa po prostu bardziej widoczni

bardziej widoczni nawet dla tych normalnych dziewczyn :o

wiadomo ze facet sobie zawsze wezmie laske ktora jest bardziej reprezentacyjna kobieta jest wizytowka mezczyzny.

Gość koc
Ideał facetów ; dziweczyna która ; nie mówi - bo facet przy niej będzie głąbem ładna - żeby inni mu zazdrościli głupsz od niego --- to nie tródne zarabiająca mniej od niego =-- bo wyjdzie do łamage lubiaca gotować ---- bo szkoda kasy na restauracje itd.... jak niewielw wam potrzeba hahahaha

Gość do polla
jestes zajety?

\"do polla jestes zajety?\" tzn??

Gość koc
gitesssss--jak widać jesteś ideałem kobiety .

Gość do polla
tzn. czy jestes wolny w sensie uczuciowym? :D

Gość koc
dfd--- to znaczy , że dla ciebie nie ma znaczenia , z kim chcesz rozmawiac , śmiać się i na jakie tematy , jak bedzie wyglądać itd... to jest niemożliwe , każdy ma jakieś oczekiwania w stosunku do innych osob .

Gość antyk6
Najważniejsza jest chemia,oczywiście że wizytówką faceta jest kobiea,

Gość koc
świat jest brutalny , a ty jej nigdy nie zawiodłeś?

Gość do polla
jeszcze ostatnie pytanie do Ciebie: skad jestes? pytam, bo od jakiegos czasu trafiam na cafe na Twoje wypowiedzi i musze przyznac, ze podobaja mi sie, moze mialabys ochote czasem pogadac na gg? :)

Gość G555
Mila, zeby nie puszczala sie z pierwszym lepszym (zeby sie szanowala), zeby nie byla wredna

Gość koc
G555--- co to znaczy " żeby się szanowała " ?

okolice Poznania. \"moze mialabys ochote czasem pogadac na gg?\" chetnie :)

Gość facetttttt jest glupi
Boże, dzięki Ci , żeś na mojej drodze nie postawił faceta. O, dzięki ci Boże...... 🌻

Jak czytam co zeście tu nawypisywali to chciałabym, żeby też na mojej drodze Bóg nie zsyłał żadnych jak to już określiliśmy \'facetów\' ;/ Kobieta ma być ozdoba faceta, pffff!! To ja nie wiem kto miałby nas (kobiety) ozdabiać, chyba lepsze byłyby kwiaty a was wszystkich to na Marsa albo dalej wysłac!!! I koniec kropka! Wyżyłam sie.

Gość buhueheheuehuehue
jak my mamy byc tylko ozdoba faceta. to niech zarabiaja 10 tys, a my bedziemy sie ozdabiac... Panowie, codzienny fryzjer, make-up u profesjonalisty, kosmetyki, ciuchy, spa....wszystko kosztuje wiec do roboty !!