Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka ale nie od zawsze

Jaka odżywka do rozjaśnionych włosów?

Polecane posty

Czy macie jakieś wypróbowane odżywki do takich włosów .

NIe ma tu dzisiaj żadnych rozjaśnionych blondynek które tak jak ja muszą się jakoś zmagać z włosami po tych zabiegach?

Gość Pantene Pro-v
ekspresowa odżywka do włosów blond

Gość _wredota_
super odzywki sa z ziaji :) i kosztuja tak malutko :D

polecam Fructis odżywka-krem wzmacniajacy do włosów przesuszonych i pozbawionych blasku(to sie spłukuje) a potem nałóż jedwab Biosilk .Włosy sa gładsze i lepiej sie układaja.Ja rozjaniam włosy co miesiac, półtora,dodatkowo prawie codziennie je prostuje bo ma kręcone. I to działa.Fryzjerki sie dziwia ze rozjasniam tak czesto włosy a mam takie zdrowe,jasne ze trafi sie jakas rozdwojona kjońcówa,ale sa w dobrej formie.

Gość anonimowaa
martaa a mujesz wlosy codziennie? ja tez rozjasniam raz na 2 miesiace i prostuje teraz raz na 2 , 3 tyg moze a mam takie siano ze szok :/

Gość ja już z tym skonczyłam
Ja rozjaśniałam włosy kilka lat, ale dwa lata temu powiedziałam dość!!!! Długo czekałam, aż włosy wrócą do normy, ale teraz mam naturalne, nie farbowane, brązowe włoski, jednak natura jest najpiękniejsza, nie wspomnę nic o ich miękkości...Już nigdy nie powrócę do farbowania.....Ale polecam maseczki Matrix do nabycia w salonach, trochę pomagają :)

Gość Matrix jest
dobry ale drogi mały pojemniczek 150ml kosztuje ponad 30 zł

Gość TLENIONAb
do "ja już z tym skonczyłam " a jak skonczylas z farbowaniem mam ten sam problem, bo chce tylko robic ewentualnie pasemka gdzieniegdzie jak z tym skonczyc zeby nie miec tyvh odrostów!!!!!!????

Gość Matrix jest
No właśnie ale obawiam się że trzeba ściąć włosy

Gość TLENIONAb
aktualnie stosuje szampon do przetluszcających sie Timotei i odroty mam o nim jasniejsze ale chce robic sobie tylko apsemka gdzieniegdzie bo mam sredni blond....i na sloncu raczej na rudo mi sie rozjasnia jak sie za to zabrac? jak bylam u fryzjera to mi powiedziala ze balejaz musi zrobic...a potem ewentualnie mam przychodzic na pasemka ale kosztowalo mnie to ponad 100 zł :O a pasemka tez drogo potem :O

Gość tosia22
Witaj. Moim odkryciem jest ostatnio na pewno strona www.twojauroda24.pl . Z tym, że oni tu się specjalizują głównie w rzeczach do włosów. Ale trzeba przyznać, że asortyment mają ogromny. Londa, Wella, Loreal, Tigi...jest z czego wybierać. Mają tylko wyselekcjonowane marki, żadnej taniej tandety.

Gość gość
Vax i biovax do zniszczonych włosów:)

Gość Novvka

a serum do włosów Essenz? próbowałyśście? moim zdaniem doskonale nawilżają i odżywiają włosy! rewelacyjne odkrycie jak dla mnie to jest!