Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na co lepiej nie iść

Jakie studia są do dupy???

Polecane posty

a np na biolegię chemię czy fizykę ochronę środowiska analitykę med farmację kosmetologię elektroradiologię technologię żyeinia weterynarię audiofonologię pielęgniarstwo itp nie mogłam póśc???

A ja studiuję filozofię (v rok dziennie:)) i mam już super pracę- dobrze płatną:P Powiem jedno- jeśli ktoś ma jakąś życiową pasję, to nie powinien z niej rezygnować:) Jestem tego przykładem:D

Gość bububa
moglabys,ale zeby isc na te wszytskie wymienione przez ciebie kierunki nie jest potrzebny zestaw tych 3 przedmiotow. to klasyczny zestaw na medycyne i stomatologie, stad moje przypuszczenie;)

Gość bububa
no jasne ze nie:O ale po co mialas je zdawac skoro nie chcialas wykorzystac:O chyba ze fascynujesz sie fizyka np.

Gość gyhyg
ja akurat zaoczne sobie chwalę. Poszłam na takowe z wyboru a nie dlatego, że nie dostałam się na dzienne. Podczas studiów zdobyłam wiele praktycznych umiejętności i po odebraniu dyplomu miałam co napisać w cv a nie jak większość dziennych- nic.

Gość jak jestes na ochr. srod
to lepiej zrezygnuj bo po tym to pracy nie znajdziesz, a już napewno nie w zawodzie

Gość bububa
heh tylko ze ludzie na medycynie zazwyczaj sie nie zastanawiaja czy dobrze wybrali;)

Gość bububa
no deska mnie rozumie🖐️ :D

Gość tyka
alibi--> a gdzie pracujesz? :) Nie pytam po to by się śmiać, bo sama mam licencjata filozofii :) jestem więc ciekawa. Chociaż mgr robię z czego innego to ani trochę nie żałuję, że moje pierwsze studia to akurat była filozofia :)

Gość nikitkaaaaaa
no wlasnie pewnie medycyna albo stomatologia. Co sadzicie o tych kierunkach. To dobry wybor, a ktory kierunek lepszy?

a ja po ochronie srodowiska mam prace w zawodzie:P i do tego studiowałam zaocznie:)

Jestem dziennikarką:D Nigdy nie żałowałam wyboru tego kierunku studiów:D

Gość a ja studiuję
finanse i rachunkowość... dziennie na akademii ekonomicznej.. jak na razie sobie chwalę! :) ale ja to dopiero na 1 roku jestem... a teraz uciekam bo zaraz mnei zjadą że ekonomia itp to przecież nuda... :) hehe ja na razie nie żałuję :)