Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Pomózcie. Mam problem, niewiem co czuje??

Polecane posty

Pisze na tym forum, bo pisalam na uczuciowym, ale tam nikt mi nie odpisał :/ a wiec tak: Poznalam chlopaka. Znamy sie ogolnie z pracy. Pracujemy w tym samym klubie. Moj problem polega na tym, ze tak na codzien o nim nie mysle. Tylko w pracy... Jak go widze, to moglabym sie usiasc i wpatrywac się jak w obrazek. Wczoraj siedzialam na podescie jak on byl w konsoli (jest DJ) i po prostu non stop patrzylam na niego. Ale tak na codzien w ogole o nim nie mysle. Chociaz bardzo czesto mi sie sni... Ze siedzimy w boxie na przeciwko siebie. Albo ze pomaga mi zbierac butelki (bo na tym wlasnie polega moja praca . Niewiem co sie dzieje ze mna. Wiem, ze jak sie zakocham, to nie ma chwili zebym o tym kims nie myslala. Ale z nim jest inaczej. Lubie z nim rozmawiac. Jest naprawde konkretny, inteligenty... Np na jednej imprezie, jak sie dosc mocno skaleczylam podszedl i do mnie \"Daj buziaka, wyleczy Cie odrazu\" albo wczoraj jak bylam na dworze szedl i do mnie \"I love you\" wiem ze to tylko w ramach zartów. Wiec moze mi powiecie o co chodzi? Dlaczego ogolnie mam na niego zlewkę ale jak go zobacze to wszystko staje sie inaczej?

Gość pieprzona gówniażeria

Gość widać o czućże

Gość widać i czuć że
młodociana

Ta... JA tu pytam powaznie a wy sie wysmiewacie. Widac ze jedynym waszym zajeciem to wysmiewanie sie:/.

moze po prostu sie zauroczyłaś.... ja mam takiego kumpla na ktorego lubie patrzec nie pociaga mnie nie chciałabym sie z nim zwiazac nie interesuje mnie jako mezczyzna ale lubie na niego patrzec to chyba jakis taki dziwny rodzaj fascynacji :P

Gość elzbieta batory
To zeczywiscie dziwne uczucie tez przezylam cos takiego :) niewiem co to jest ale napewno nie milosc a ni zauroczenie ;) moze jakies nieodkryte dotad uczucie :p powinni to opublikowac hehe :classic_cool:

Gość dabrowka
wiesz co na forum nikt Ci powaznie na taki problem nie odpowie bo wszyscy tu pisza o cipkach i jak dlugiego maja fiuta. postaram Ci cos pomoc. napewno sie w nim nie zakochalas. mozliwe ze to zauroczenie. ale tak naprawde mysle ze jestes nib poprostu zafascynowana i on Ci imponuje. jest djem a dziewczynom to imponuje. w dodatku jest przystojny, inteligentny i jest slodki. :)

No co ty. To ze jest djem nie ma dla mnie znaczenia... Jakos takimi ludzmi od dawna sie otaczam wiec to ze gra na dyskotece nie robi na mnie wrazenia. No tak jest słodki, przystojny i inteligentny. Masz 100% racje :)