Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mszyca

Sposoby na zdobycie klientek

Polecane posty

Gość Mszyca

No więc kobietki jakie macie sposoby na zdobywanie klientek? Ja juz mam wycwiczone zakładanie akrylków tylko nie wiem jak mam zdobyć szanowne Panie ;] Jak narazie porozwieszałam ulotki w moim miescie ale zgłosiła sie tylko jedna osoba z którą jestem umówiona.. A chciałabym zeby było ich więcej, aby zwróciły mi sie koszty za wszystkie akcesoria. Czekam na odpowiedzi.Pozdrawiam ;)

Gość madziia007x
myśle ze ulotki to super pomysł!! powiadom wszystkie kolezanki...mozesz załozyc tez bloga albo z reklama o swoim hobby i z galeria swoich prac bo duzo dziewczyn szuka zakładów własnie w internecie.Niech tytuł bedzie jednoznaczny...tanie,piekne pazurki w Warszawie,Kielcach czy gdzie tam mieszkasz:)Popros kolezanki zeby powiedziały znajomym.Ja chce byc konsultantka avonu i tez nie wiem jak zdobyc klijentki a mieszkam w małym miasteczku...moze cos poradzisz:)

Gość Mszyca
tez byłam kiedys konsultantką ale zrezygnowałam własnie z braku klientek. chociaz kilka miałam- własnie kolezanki itp. ale najlepsza była moja pani od angielskiego juz przy pierwszym zamówieniu zapłaciła 120 zł :D jednak to nie wystarczało.. mysle ze ty tez musisz popytac kolezanek. dziekuje za odpowiedz i zycze powodzenia ;)

Gość głupota
poszukaj lokalnych forow np :) albo pobaw sie w sponsorowanie nagrod :)

Gość madziia007x
dzieki dziewuszki;* jak ktos ma jeszcze pomysły na zdobycie klijentek jako konsultantka avon to piszcie bo do mnie kobietka przyjedzie we wtorek i nie wiem czy sie na to pisac czy nie...musze najpierw pomyslec nad klijentkami ;)

Gość madziia007x
sponsorowanie nagród? tzn :)

Gość Mszyca
musze sie pochwalic ze prawdopodobnie własnie zdobyłam 2 klientki! :D

Gość madzia007x
ooo to gratulacje :D a w jaki sposób ?? :):):)

Gość Mszyca
Dziś dzwoniła kolejna Pani :) mam nadzieje ze wszystko wypali.. narazie kazda mówiła ze sie odezwie ale mysle ze sie umówimi :) w jaki sposób? po pierwsze te ulotki :) a po drugie dałam ogłoszenie na stornie mojego miasta ;) powiem wam tak : w piątek porozwieszałam ulotki i zaraz kiedy weszłam juz miałam pierwszy telefon wczoraj po dodaniu ogłoszenia na stronie napisały do mnie dwie Panie i dzis jedna zadzwoniła z ulotek ;] No i mam jeszcze 4 dziewczyny ale to dobiero na zakonczenie roku szkolnego. :)

Gość wysokie obcasy26
może ja moje ulotki->kosmetyczka też porozwieszam po mieście...na razie dałam do sklepu z kosmetykami;):)

Gość Mszyca
no to bardzo ładnie kobitki. mi tez sie pomału interesik rozkreca :D pozdrawiam ;*