Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna5

do mezczyzn i nie tylko

Polecane posty

Gość inna5

Ciekawi mnie co sprawia, ze mezczyzni zdradzaja i nie chodzi tu o to, ze maja za malo sexu w domu, badz jest on monotonny. Dzieki za odpowiedzi

Gość angieq
poprostu jak ma jakas fajna laske w zasiegu kutasa to zapomina o swojej ukochanej! spojzmy prawdzie w oczy to tylko zwierzeta! i w dodatku bez prawdziwych uczuc!

kiedyś był podobny topik okazało sie ze to z nudy ,ciekawości i dla czegoś innego niż sie ma w domu

Zgoda ze zwierzeta (rowniez kobiety), dlatego chca miec prawo do wszystkich samic w stadzie. Im wyzsza pozycja tym latwiej je miec.I to jest cala tajemnica.

Natura tak faceta zaplanowala zeby zachowac gatunek czlowiekow. Inaczej widocznie bylo trudno ten gatunek utrzymac. N.p. zobaczmy co sie dzieje w tym kraju, w ktorym mamy 97% wiernych kulturze odwrotnej (zalecanej takze przez Swiety Kosciol). Coraz wolniej sie narod rozmanaza i staje sie coraz cienszy, jak ogon kota, az chyba tak samo w koncu ustanie. Zostanie tylko w legendach. Jak n.p. ta o Obronie Jasnej Gory. Legendach pięknych i specjalnie wymyslonych po to zeby ten narod zachowac. I tez nie pomaga. Moze dlatego, ze legendy nie wystarczą zeby przekonac mame nature i moze trzeba raczej sluchac mamy niz umyslow propagujacych ideologie (nawet swiętą)?

Chyba z ciekawości, jak to będzie z inną. Może myślą, że ta inna, to będzie miała w poprzek, albo na ukos?:O

Gość inna5
Hmm, mi sie wydaje, ze troche zalosne jest tlumaczenie zdrady tym, ze chce sie przedluzyc gatunek.....to tania wymowka... Chyba zaden mezczyzna by nie chcial zeby jego kobieta sypiala z innymi i co rok rodzila cudze dzieci???!!!!

inna5 ---> pewnie zaden facet by nie chcial, ale mama natura raczej nie liczy sie z checiami a tylko z wynikami. Wyniki sa kiepskie i ideologia tez nie wrozaca dobrze wiec w planach na przyszlosc moze nas zabraknac.

Gość inna5
to zalosne co piszesz!! to nie jest zaden powod do zdrady a raczej jakas choroba. Rety, zaliczac i splodzic jak najwiecej!!!!!!!!! To smieszne!!!

Ja tego nie wymyslilem. Ja tylko mowie ze niski \"przyrost naturalny\" jaki jest naturalny sposob na wyeliminowanie niepotrzebnych narodow. To ze my akurat jestesmy tym niepotrzebnym narodem to tylko nasz pech (mozna powiedziec \"narodowy\"). Nic na to nie mozna poradzic bo kazdy narod wybiera sobie takich wodzow na jakich zasluguje (jeszcze gorzej wypadli Niemcy wybierajac Hitlera, dobrze, ze ich to czeos nauczylo). Ten narod wybral sobie tylko takich wodzow ktorzy staraja sie pomoc naturze w jej planach. A ogolnie to nie musi byc wcale zle ze przyszli mieszkancy Mazowsza beda mieli przewaznie skosne oczy i beda wierzyli w inne mity niz ten narod. Czy nam to zrobi jakas rozice kiedy nas juz i tak nie bedzie?

Gość dr Alban
A może powinnyście się zastanowić nad tym same? Czy myślicie że jeżeli zaspokajacie faceta 2 razyw tygodniu na misjonarza to wszystko OK? Same jesteście sobie winne. A może warto czasami wyjść z inicjatywą , nadstawić się z drugiej strony , czy zrobić to w nietypowym miejscu.

Gość ona123454
jestescie poprostu egoistami myslicie tylko o seksie a nie o milosci..macie w dupie czego pragnie od was kobieta wy tylko musicie zaspokoic swoje potrzeby seksualne jak nie u swojej to u innej bo wkoncu dla was to bez roznicy .. jeztescie prostakami a slabo rozwinietym mozgu i nie tlumaczcie sie tym ze wasza kobieta wam za malo daje bo to ze zdradzacie to tylko i wylacznie wasza wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gnojki ;/

Gość ona123454
Byłoby wielką nieuczciwością z mojej strony gdybym nie uściśliła swojej wcześniejszej wypowiedzi. Otóż, w środkach komunikacji miejskiej, wizualizuję sobie, że jestem dorodną makrelą w okresie tarła, dokonuję natychmiastowej ekteriodyzacji mojego ciała astralnego, które błyskawicznie penetruje odbyty współpasażerów, gdy ja mogę bezkarnie obszlumpiać ich zwisy przy pomocy mojej fizycznej powłoki :classic_cool:

Gość ona123454
dziękujemy podszywowi za wyczerpującą wypowiedź :) jestes cool

Gość ona123454
przeleci mnie ktoś ? czuje mrowienie w kroczu :)

Gość ona123454
tak to tez podszywaczu bylo bardzo mądre brawo za inteligencje