Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena1234567890

POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość Marlena1234567890

czesc mam pytanie otóż biore obecnie microgynon. Pierwsza tabletke biore w 5 dniu cyklu. Jak mam zacząc brac yasminelle???

nie rozumiem o co chodzi z \"pierwsza tabletke biore w 5 dniu cyklu\"

Gość Marlena1234567890
pierwsza tabletke microgynonu biore w 5 dniu miesiaczki

Gość okey
Dziewczyno, nie czytałaś ulotki? Lekarz Ci nie tłumaczył? Robisz 7 dni przerwy i zaczynasz opakowanie bez względu na dzień okresu... Tak jak Ty robisz można zrobić przy 1 opakowaniu a nie przy kolejnych!!! Mijasz się z celowoscią brania! Yasmin wez bez przerwy, albo po 7 dniowej!!

Gość Marlena1234567890
słuchaj mi chodzi o to że teraz jestem na microgynonie i lekarz mi zapisał yasminelle i juz kompletnie zgłupiałam. Ponieważ w ulotce jest napisane że mam wziąśc yasminelle po w dniu konca okresu a lekazr mi powiedział ze mam zrobić prezrwe i zacząć brac nowe tabl. Chodzi mi o to ze ja obecnie biore w 5 dniu miesiączki talb i czy to ma jakis wpływ na to jak zaczne yasminelle?????

Gość okey
Nie rozumiesz, że te dotychczasowe bierzesz źle? Zrób SIEDEM dni przerwy po microgynonie i wez Yasminelle.

Gość Marta1983
jak pewna dziewczyna z klasy zupełnie nierozumna..hahaah Musisz dokończyć te co bierzesz poczekać do konca opakowania 7 dni przerwy i dopiero yasminel..

o szit... takie rzeczy tlumaczy lekarz i jest tez napisane na ulotce- 21 tabletek- 7 dni przerwy- 21 tabletek- 7 dni przerwy i tak w kolko. SIEDEM dni przerwy ZAWSZE i nie wazne kiedy masz okres ;/ żresz a nie czytalas nawet ulotki yasminelle mozesz wziac od razu po skonczeniu opakowania dotychczasowych tabsów (bez robienia przerwy) lub po 7- dniowej przerwie.

i yasminelle to juz zacznij brac prawidłowo