Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sekwencjazycia

Przerażająco zaangażowany facet...

Polecane posty

Czasami człowiek tak ma, że zastanawia się jak lepiej postąpić... kierując się rozsądkiem czy może sercem. Otóż moj problem polega na tym, że zaczęłam się spotykać z facetem, który już dawno zapewniał mnie o swoich uczuciach. W końcu się skusiłam, spotykaliśmy się itd. ale on wyjechał za granicę z powodów rodzinnych (na pół roku!). Często dzwoni, pisze.. ciągle zapewnia mnie o swoich uczuciach, chociaz ja jego nie, bo nie jestem w stanie określić co do niego czuję. Myślę o nim, ale to raczej nie jest uczucie tęsknoty. On chce bym przyleciała tam do niego, chce opłacic bilet, ponieważ aktualnie mam problemy finansowe. To jest świetna okazja, bo miałabym tam tymczasową pracę itd... ale on myśli, że wtedy jak wrócimy do Polski razem zamieszkamy itd. Ale ja jestem jescze młoda i nie mam takich planów! Przeraża mnie jego zaangażowanie... Czy korzystac z okazji i lecieć do niego czy zostać na miejscu i zdać się na kierunek losu..?

Gość nie nawidze kobiet
ale ty jesteś głupia, nie masz powązniejszych problemów, rozwiąz swoje kwestie finasnowe. A nie leć bo potrzebujesz członka

Gość taka tam xxxzzzyyy
ja bym nie poleciala ...tym bardziej,ze facet nie jest bliski Twemu sercu,a leciec tylko po to,by narobic mu nadziei i rozwiazac klopoty finansowe to szczeniackie i glupie..mysle,ze wogole Ci na nim nie zalezy...

Gość taka tam xxxzzzyyy
po prostu brak Ci kogos naprawde bliskiego i zadowalasz sie "byle kim"...nie obraz sie,ale tak wywnioskowalam po Twoich wypowiedziach...nie kochasz,nie zalezy Ci,ale jestes z nim...to chore rzeczywiscie

Jeśli go nie kochasz to lepiej go zostaw, nie dawaj mu nadziei na coś, czego dać mu nie będziesz mogła... Pomyśl najpierw o nim, później o sobie i podejmij właściwą decyzję...