Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek1984

ZAPOMNIAŁAM PRZYKLEIĆ PLASTER!!!!!!!

Polecane posty

wITAM... mam pytanko...... W poniedziałek ostatni raz kochałam się z moim Facetem, we wtorek dostałam okres, który trwał do piątku.... W piątek miałam przykleić pierwszy plaster z nowego opakowania i ... ZAPOMNIAŁAM!!! Przykleiłam go w sobotę rano.... jak wyczytałam z ulotki teraz mam nowy dzień 1 i nowy dzień zmiany plastra, czyli powiedzcie mi ZAWSZE mam teraz ściagać i przykeljać nowy w soboty?? Nie będę kochać się z moim Facetem przez najbliższe 2 tygodnie (bo w ulotce pisało, że trzeba stosować dodatkową metodę antykoncepcji).... Powiedzcie nie ma możliwości żebym teraz zaszła w ciążę, czy po tych 2 tyg. jeszcze mam stosować dodatkową metodę antykoncepcji?? Czy któraś z Was tak miała?? PISZCIE, pozdrawiam

Gość kwiaruszek1984
czekam na Wasze odpowiedzi ...

Wiem co piszą w ulotce, ale chciałabym znać opinie dziewczyn, które znalazły się w podobnej sytuacji .... pozdrawiam

Gość karolakarola
ja tez zapomnialam kiedys przyklepic i tez zrobilam to nastepnego dnia rano. nie zmnienialam dnia przy nastepnym opakowaniu.

Gość Dzindzer
Tak jak Ty używałam kiedys plastrów i wydaje mi sie ze powinnas teraz przyklejać plaster w sobote bo to jest nowy dzień.

Gość przyklej sobie na waginie

Gość przyklej sobie na waginie
to moja rada. A penisa obwiąż bandażem.Pomoże i was zabezpieczy na future

ten ostatni post wcale nie był śmieszny, wręcz żenujący i świadczy o poziomie tego kto napisał, szkoda mi Ciebie...