Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhuschka

co sądzicie o kosmetykach dr hauschka????

Polecane posty

Gość hhhuschka

jeszcze nie używałam a nie chcę kupowac w ciemno

Gość jedno pytanko
jak sie wymawia hauschka?

Gość jedno pytanko
ale to stary topik nikt nie chce opinii:P napiszcie tylko jak sie wymawia hauschka???:)

Gość siedem groszy
ja uzywalam hauschki. Na poczatku bylam zadowolana; fajny zapach rozany (bo ten caly zestaw oparty na olejku rozanym), ale nie widzialam, zeby to bylo korzystne dla mojej skory. To bardziej poprawia samopoczucie, niz skore. Ale ja na codzien nie uzywam kosmetykow zbyt wiele, moja skora nie wymaga.

Gość jedno pytanko
myslalam ze sie podczepie pod stary topik i mi ludzie odpowiedza a tu nici:( zaloze osobny:)

Gość jedno pytanko
dzieki za odzew:) hauszka przez u? a moze hałszka?:D jak zwykle zmieniacie temat... jak masz juz pisac to przynajmniej wnies cos konkretnego do dyskusji:P np. napisz jak wymawia sie hauschka?

Gość siedem groszy
Dr Hauschka jest lekarka z Niemiec, wiec sadze, ze jej nazwisko wymawia sie Hauszka.. Jej kosmetyki sa wyrabiane chyba w Turcji. Cale gory obrosniete rozami hodowanymi organicznie. Platki roz zbieraja raniutko, gdy jeszcze na nich jest rosa. Cala historia (podkolorowana, czy nie ) jest podana w ich kolorowych folderach. Najlepiej wez kilka probek darmowych i sie przekonasz czy ci pasuja... Ciekawe Jak w Turcji wymawiaja Hauschka..

Gość to jak w koncu
hauszka?