Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktos-niewazne81

pomocy!! Robienie swoim facetą dobrze co o tym sadzicie?

Polecane posty

Hej Co sadzicie o robieniu loda dla swoich chłopaków?? No wiem ze moze to dla niektorych dziewczyn kobiet nie jest normalne ale dla swoich facetów to jest przyjemne

masz jakis problem? raz pytasz o masturbacje, raz o seks oralny? ja tam robie dobrze mojemu facetowi- to normalne

Gość to ja nie powiem kto
Ja swojemu nie robie bo się boję , może nie potrafie ......ale on nawet nie chce on lubi mi robić dobrze

Gość on nawet nie chce
pogratulowac naiwnosci :D

Gość o ja się wykończę .....
facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! facetOM !!! SŁOWNIKOWI ZRÓB DOBRZE, CZYTAJĄC GO CO WIECZÓR !!!!!! :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość wiedzma_wroc
"swoim facetą"...

Nie jestem naiwna ! Rozmawiałam o tym ze swoim chłopakiem . Robienie loda nie sprawia mu takiej frajdy jak inne rzeczy ( nie opisze jakie ) .... Jeśli nie chce , sam tak powiedział , to przeciez ja go zmuszać nie bede !

Gość moze mu smierdzi

Gość Marta1983
Prawie każdy to robi swoim facetom. Im jest tak przyjemnie:)

nic mu nie śmierdzi , jak chciałam mu zrobić to jagby odepchnął moją głowę , ostatnio powiedział że głupio by się czuł gdyby miał wytrysk prosto na mnie .... my dopiero zaczynamy

Gość Marta1983
to najwidoczniej się jeszcze wstydzi poczekaj aż będzie bardziej śmiały:)

A jak już bedzie chciał ? to mi wtedy bedzie głupio bo ja nawet nie wiem jak sie do tego zabrać ... :(

hm no powiedz ci ze ja zrobiłam mojemu dwa razy tez niewiedziałam jak , poprostu tak jak przewaznie w filmach jest,albo w jakich stronach, wkladasz do buzi jego hm penisa czy tam ptaszka (nigdy niewiedziałam jak nazywac ) i od gory do dołu lizesz i jezdzisz...no i jak to mowia nie grysc uzywac jezyka i naciskac nie zamocno....aaaa c najwazniejsze radze jak bedziesz mu robiła loda to lepiej zeby nie jadł dwa dni temu zadnych takich mocnych przypraw nie jadł pizy itp najlepiej pił wode i jadł duzo owoców wtedy bedzie sperma miała normalny smak no moj pierwszy raz był za słony:)

Ktoś tu musiał sporo zajęć w szkole opuszczać.

no sorry ale jakbyscie chcieli wiedziec to tez jest cos takiego jak dyslekcja;/ to juz nie moja wina...a ucze sie cały czas

Gość lodziarooooo
dzizas krajst!!!! rób mu loda ile chcesz ale nie ucz innych i nie chwal sie bos nie pierwsza .... ciekawam ile masz latek:)