Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k-o-b-i-e-t-a

makijaż permanentny-gdzie zrobić?

Polecane posty

Gość k-o-b-i-e-t-a

Poszukuję salonów gdzie mogłabym wykonać taki zabieg.Może pomożecie mi znależć. Jakieś namiary,strony internetowe. Interesuje mnie podkarpackie,świętokrzyskie bądz tylko Warszawa.Jeśli się spotkałyście z tym, proszę pomóżcie

Gość nawet o tym nie myśl
poszukaj naprawdę dobrego salonu. Ja się męczyłam 3 godz, zapłaciłam kupę kasy a barwnik wyszedł mi w całości po 6 dniach. To był cały permanentny.

Gość k-o-b-i-e-t-a
szukam dobrego.Mysle,bo prawie nie mam brwi

Gość k-o-b-i-e-t-a
podnoszę. Ktoś mi pomoże?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość pewnie niewiele
kobiet decyduje się na tego typu zabieg, bo jest dość kosztowny. Musisz pochodzić i popytać w swojej miejscowości w gabinetach kosmetycznych raczej tych renomowanych, poproś o jakieś zdjęcia itp.

Chciałabym polecić gabinet kosmetyczny ASPAZJA na strzeszynie greckim przy ulicy lukrecjusza 3. Długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca , ale moje koleżanki które również korzystały z ich usług namówiły mnie i efekty były na prawdę rewelacyjne u każdej z nas. Mi zależało głównie na ustach ponieważ były niewyraźne i niesymetryczne. Teraz są pełniejsze i optycznie większe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wyglądają bardzo naturalnie!!Na prawdę goraco polecam ten gabinet szczególnie dlatego, że do końca września jest tam promocja i ceny wszystkich elementów są tańsze o 50%