Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa

bardzo prosze o pomoc/radę

Polecane posty

Gość majkaaaa

mam pytanie odnosnie miesiączki w ciąży.....jesli sie jest w ciąży mozliwe jest krwawienie to juz wiem...ale po tym krwawienu piersi nadal bolą czy przestaja tak jak po zwykłej miesiączce? i czy krwawienie w ciąży wygląda tak samo jak normalny okres? ja od feralnego wydarzenia mam juz drugi okres...pierwszy był skąpy i brunatny a ten jest normalny. co o tym sądzicie...zaznaczam, że zrobiłam test po 2 tygodniach od stosunku i wyszedł negatywny, a za 2 tygodnie dostałam okresu i trwa nadal. prosze o rade

założe sie o swoja prawą ręke ze nie jestes w ciązy!! no chyba ze w urojonej... :P i nie zawracaj takimi pierdołami głowy! ludzie maja wieksze problemy...! mozesz spac spokojnie!

Gość amelia81
jeśli nie jesteś ciągle pewna to zrób jeszcze jeden test!twoj przedłużający sie okres z pewnością jest wynikiem stresu. Głowa do góry!

Gość gosnoza
zrobienie ponownego testu cię uspokojii, ze niejesteś w ciąży i wszystko wróci do normy. zobaczysz

Gość majkaaaa
dziekuje bardzo ale jak stracę swoja prawa rekę...to cie odszukam ;) i wtedy nie bedzie ładnie

Gość Marta1983
Skoro masz tak długi okres to na pewno w ciąży nie jesteś. Podczas ciąży możesz dostać nie okresu a plamień bardzo skompych i różowych a nie tak jak podczas okresu jednak powinno się iść zawsze do ginekologa w takiej sytuacji. A jeżeli chodzi o bolące piersi to po okresie powinny przestać boleć. JEżei jest się jednak w ciąży masz plamienia to po ustąpieniu plamień nie zawsze ustępuje ból piersi.

Gość majkaaaa
dziekuje bardzo wszystkim, za tydzien mam wizyte u ginekologa, ide zrobic cytologie, to przy okazji opowiem o moich obawach. Pozdrawiam serdecznie