Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok z jajek

byłam na slubie najbardziej nieudanym

Polecane posty

Gość sok z jajek

Z ciekawości byłam zobaczyc co i jak. Nie było ozdób na ławkach, nie było dywanu, nie było ozdób na krzesłach Młodych.Ciąża była widoczna, ale najśmieszniejsze było ze swiadkowa nie miała bukietu.Szła z wielką torbą jak na zakupy.zastanawiałam się co ona tam niosła bo była cięzka. Nie poszła tez do komunii.A świadek przeciskał się miedzy krzesłem młodej a krzesłem świadkowej by do komunii iśc a swiadkowa siedziała z torba przy nogach. AAAAAA i jeszcze miał złoty płaszcz. Ludzie to chyba Młodej świadek nawalił i wzieli z ulicy babke z torbą:D

Gość sok z jajek
na domiar wszystkiego w kościele zaszedł nagły incydent: pod koniec poczułam nagle ucisk w przełyku i niespodziewanie zwymiotowałam na siedzących rząd przede mną rodziców panny młodej oni udawali że nic się nie stało ale niesmak pozostał, tym bardziej że wszędzie było teraz pełno marchewki :-o

Gość glupia anka
ale ty glupia jestes ze takie pierdoly piszesz-ile ty masz lat? pewnie 14 do szkoly sikso

Gość baśek
Przysłowie mówi.."w każdej bajce jest trochę prawdy....reszta to konfabulacja.

Gość pewnie prawdą jest tylko to
że puscila pawia :)

Gość sok z jajek
a po wszystkim obudziłam się zlana potem

Gość kjykjy
to jak ja: musiałam dotrzeć na swój ślub na piechotę, sama, wcześniej ubierałam się w domu rodziców w co było, biegłam po bruku w butach na obcasie, spóźniona... teraz przykładam uwagę żeby nie objadać się wieczorem, przed snem ;>

Gość sok z jajek
nie czytajcie podszywaczy. na nikogo nie żygnełam.Poprostu nigdy nie wyobrazałabym sobie bym jako świadek iśc z wielka torbą bez kwiatów, w płaszczu i nie iść dokomunii.To uderzyło mnie bardzo.

Gość a moja swiadkowa...
nie bedzie miala kwiatow, to takie wiesniackie

Gość to ze nie ma dywanu
to taka tragedia?

Gość porządnisia
Bez dywaniu wygląda mało elegancko a skoro juz same robimy ozdobienie kościoła w kwiaty, same się stroimy to i dywan doda elegancji raz w zyciu. Mnie najbardziej dziwi ta odwaga świadkowej by iśc z torbą(nie torebeczką) i bez nawet małego kwiatuzka. I to niepójście do komunii. To jakas dziwna sytuacja faktycznie.

Gość udany slub jest wtedy
kiedy narzeczeni go chca i kochaja sie I TYLKO TO!!!!

Gość porządnisia
Nie ma tu mowy o tym czy udany czy nieudany. Dla młodych zawze jest cudownym dniem.Tu chodzi o otoczkę. Większośc stroi sie już na pół roku wczesniej, szuka sukien, butów, obrączek, wybierają kwiaty, oprawe muzyczna na ślubie, drużki szykuja bukiety , suknie, fryzury.I tu nagle jak filip z konopii wyskakuje w płaszczu i wielka torbą świadkowa , która mało to nie idzie do komunii a to przeciez chyba wazne by byli po spowiedzi. Pal licho ze nie ozdobili ławek kwiatkami i dywanu nie było.Jednak w takim dniu chcemy by było slicznie .A to ze młodzi sie kochają to inna oczywista sprawa.

Gość mialam slub cichy
tylko my i swiadkowie, bo taki chcielismy i uwazam,ze byl bardzo udany,a tymbardziej nasze zycie po slubie.Nie kazdy lubi pompę, nie o to w slubie chodzi.

Gość porządnisia
no widzisz tu niechodzi o pompę. Czy twoja świadkowa szła bez kwiatów i miała wielka torbę?czy twoja swiadkowa nie miała nawet jednego małego kwiatuszka? no ciekawe:D przyklejenie na dwóch ławkach małego kwiatuszka dla ozdoby nie oznacza pompy.Poprostu stowna jest okazja. tak samo jak do kościoła w niedzielę nie idziesz w kaloszach tylko w lepszych ubraniach tak samo jest okazja na ślubie by trzymac sie pewnym minimalnych zasad.

Gość rewolwiec miły
a co Ciebie obchodzi jaki ktoś miał ślub, w co był ubrany, jakie były ozdoby w kościele? pilnuj swojego nosa i zajmij sie swoimi sprawami, niech każdy żyje i robi tak jak mu sie podoba .......... niesmak :(

Gość mialam slub cichy
swiadkowa byla bez kwiatow, nie wiem, skad taki zwyczaj.Ja mialam maly bukiecik fiolkow. Kosciola nikt nie dekorowal,był miły polmrok. Nie pamietam, czy miala torbe i jaką. Wiem,za to ze swiadkowie to nasi najlepsi przyjaciele do tej pory, a my jestesmy bdb małzenstwem. Czasem wydaje mi sie,ze ludzie nie wiedza czym naprawde jest slub w kosciele, dla kogo i w jakim celu.

Gość racyjka
dlaczego uwazasz ze jak małżeństwo zawarte jest w półmroku i z fiołkami i z swiadkowa z torba to musi byc udane a to małżeństwe z dekoracjami z bukietem to musi byc to bee? chyba przesadzasz. Znam małzeństwa szczęsliwe które mieli wesele i slub z wielką pompa i co? nie ma co generalizowac poprostu lepiej wygląda się do slubu z bukietem niz z torba w której ma pewnie kilo cukru, bułki i parasolkę.

Gość nie powiedzialam przeciez
ze slub z pompą musi byc buee, tylko,ze nie o pompe w tym wszystkim najbardziej chodzi, tylko o co innego - o milosc i to, na czym ppolega sakrament.

Gość jak chcecie
swiadkowa z kwiatami? Moze ale nie musi. Przyznaje racje jednej z poprzedniczek, ze to jest na maxa wiesniackie. Bylam swiadklowa ale w zadnym wypadku nie mialam kwiatow. Trzymalam obraczki na poduszce, a na koncu jak mlodzi mieli zaskladac to dalam mojej malej siostrzenicy zeby trzymala, bo bardzo chciala. A kwiaty to wiocha uu swiadkowej!;p

Gość aaaaaaaaagta
jestes jedna z tych plotkar idiotek co siedza i plotkuja ...o w ciazy byla..o torbe miala zal mi ciebie bo rozumu masz tyle co kura :(

Gość dobry slub to jest to
kilka miesiecy temu moj brat bral slub cywilny - jego sie udal ;) ale chcialam opisac kolejna pare mlodych ona byla w bialym t-shirt i czarnej spodnicy, on pijany, ze bez jej pomocy by nie ustal. do tego bylo tylko 3 gosci - ubrani w stylu mlodej pary. nie wiem jak przebiegala ceremonia bo na sali nie bylam ale zanim zeszlismy na dol z pierwsza partia kwiatow (zyczenia byly na sali przed ich slubem) to juz wychodzili z urzedu (czyli po 5 min) - wszyscyrazm zgodnie na przystanek - oczywiscie z papierosami w ustach

Gość wariatka moze
nie wierzę ci

Gość wariatka moze
piersze sysze ze swiadkowa nie ma kwiatów tylko puste ręce bądz torbe ale sie usmiałam. Wiocha to jest jak nie ma kwiatów a torbe pacany Ja byłm wiele razy na slubac i sama bylam swiadkiem i miałam zawsze sliczny pod kolor kiecki bukiet. to podstawa.

Gość sok z jajek byka
ślub jak slub jakby sie wszystko udało to nie miała byś kogo obgadywać 💤

Gość wariatka to na czyich ty
slubach i gdzie bywalas? Sluby sa nie tylko w twojej okolicy i naprawde rozne.Takie odzywki sa potwornie prowincjonalne. I co to za okresklenie swiadkowa? Swiadkowa to zona swiadka, jesli juz.

Gość hm..hm...u mnie
dziewczyna, która nie była u spowiedzi, nie mogłaby być świadkiem na ślubie koscielnym :o