Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadimo

Cellulit a zwiazek

Polecane posty

Gość Niewiadimo

Po raz kolejny zaczal dyskusje o moim cellulicie. Uslyszalam ze on nie moze sie pogodzic z tym ze zaprzestalam z tym walczyc...ze tak piekna kobieta jak ja z taka figura nie robi nic w tym kierunku, zeby wygladac doskonale. jestesmy razem ponad 7 miesiecy i nagle nie spelniam jego wymagan estetycznych. Zaczelam oczekiwac deklaracji. On teraz przeprowadza sie do swojego nowego mieszkania, z mamunia wybiera mebelki. Wszedzie z nia jezdzi. Jestem zalamana. Dzis sie rozstajemy. Powiedzialam mu ze to wszystko co mowi swiadczy o tym ze mnie nie kocha. Uslyszalam ze powinnismy pracowac nad naszym zwiazkiem ze nalezy zapomniec o o moich zalozeniach ze mozemy sie poznawac rok a jesli w tym czasie on sie nie zadeklaruje to dla mnie jest to koniec.

Gość Niewiadimo
Zawsze moge miec nadzieje, ze juz sie nie obudze.

Gość Niewiadimo
Przyjaciele mi mowia ze albo to mial byc pretekst albo on jest chory psychicznie.

Gość maaanam
a ile wy macie lat?

Gość Naciaskhd
Powiem Ci tak:) jezeli zalezy mu tak bardzo na Twoim ciele, to znaczy ze moze tylko ono jest juz dla niego wazne, nie wiem czy zawsze tak bylo. Ale nie martw się.. Znajdziesz takiego, ktory pokocha CIEBIE nawet z cellulitem:) Widocznie nie jest Ciebie wart.. Albo rzeczywiscie pretekst albo jest jakis za przeproszeniem spedziony:) pozdr

Gość Niewiadimo
Ja mam 30, on 32 lata.

Gość Niewiadimo
A kiedy w trakcie tej dyskusji powiedzialam ze zaden moj poprzedni mezczyzna o tym nie wspominal, powiedzial ze pewnie dlatego sie rozstawalismy.

Traz masz cellulit, a potem przytyjesz albo zmarszki się zrobią... jak możesz mu to robić????!!! Ty go chyba nie kochasz! :O A jeszcze, nie daj Boże, cycki obwisną po dzieciach....

no i po dzicku będziesz walczyc z odkladającym sie sadełkiem wokół talii -przekichane

Gość Niewiadimo
Tak dla pewnosci sprawdzilam ile kest nas z ta wielka wada: Cllulit dotyczy przede wszystkim kobiet. Pierwsze zmiany mogą pojawić się już w okresie dojrzewania i dotyczą wtedy ok. 12 % dziewcząt. W okresie ciąży ilość kobiet z widocznym cellulitem zwiększa się dodatkowo o 20 %. W okresie przed menopauzą ilość kobiet dotkniętych cellulitem zwiększa się o kolejne 25%.Podsumowując: cellulit dotyczy ok. 60 ? 70 % kobiet /niektórzy badacze oceniają te ilość na 85 ? 90 %/.

Słuchaj, Ty tu nie kombinuj, że jemu będzie trudno znaleźć kobietę bez cellulitu i nie opieraj związku na tym złudnym przekonaniu. Ty sobie uważnie przemyśl jego podejście do Ciebie. :O Bo wiesz, kedys sie też NA PEWNO zetsarzejesz... a młodszych i ładniejszych wokół bedzie na pęczki...I żadne statystyki tu nie pomogą.. będziesz to widzieć na ulicy. A co najgorsze, on też to będzie widział. :P :O

Gość Niewiadimo
Dzis przywozi mi moje rzeczy. Jutro napisze cos wiecej.

Gość Niewiadimo
Najgorsze jest to cierpienie. Oczy falowo wypelniaja sie lzami. serce boli jakby mi noz wsadzil i przekrecil. Milosc to najgorsze uczucie.

Gość Niewiadimo
Zanim przywiozl rzeczy otrzymalam maila, ze bylo milo przez te pare miesiecy. Ze on nie bylby w porzadku gdyby dalej kontynuowal ten zwiazek...bla, bla. Jak z szablonu. Tak wiec w mailu ujal to co przekazuje sie w slowach. Wieczorem przywiozl rzeczy, dal mi torby. Zapytal czy czytalam. Powiedzialam, ze przyjelam do wiadomosci. 3 godziny pozniej mial juz odblokowane konto na portalu randkowym. Znalazly sie tam pewne aluzje do moich rzekomych brakow.

Gość Niewiadimo
Totalny szok!!!

Ty sie nawet nie zastanawiaj tylko kopnij go w dupe,zanim Cie wpedzi w kompleksy i na ten zakichany cellulit zwalisz wszystkie swoje niepowodzenia!

Gość Niewiadimo
Caly czas leca mi lzy...nie moge spac... A ja glupia myslalam, ze mnie kocha, ze to prawdziwa milosc.

Gość bajka..
Chyba dobrze, ze teraz wyszlo szydlo z worka.Cellulit to tylko poczatek, w wiekiem pojawiaja sie inne problemy,zmarszczki, faldki itp - chyba nie chcesz przez cale zycie bac sie o to czy wygladasz idealnie dla swojego faceta? Poza tym fakt, ze wybiera meble ze swoja mamusia tez o czyms swiadczy.

bo to jest tak ze jak baba ma chłopa to myśli ze już może se odpuścić wygląd

Gość bajka..
facettt ciekawe czy ty taki idealny jestes... A ciekawe jaki idealny bedziesz za pare lat :P

Gość Niewiadimo
Do facetttttt ... jakbys mnie zobaczyl to by ci sie goraco zrobilo!\ A co ty myslisz ze on byl modelem. Model ze spora oponka! Tylko albo ludzie sa razem i sie akceptuja...albo przerzucaja fotki w gazetach.

to kobieta powinna sie bardziej starac w koncu to je jzalezy na dzieciach i na mezu kobiety maja bardzo wazna role rodzic i byc zapladniane

Gość timbim
Nie chciało mis ię czytać wszystkich postów, ale napiszę co myślę. Facet w tym wieku, który właśnie przeprowadza się do swojego mieszkania moim zdaniem szuka pretekstu by z Tobą zerwać byś Ty przypadkiem nie chciała się tam wprowadzić razem z nim lub co gorsze zalegalizować wasz związek i mieć dzieci. Dziewczyno, w waszym wieku już dawno powinniście być po ślubie.....Jeśli facet do trzydziechy się nie ustabilizował, to znaczy że coś z nim nie jest halooo, albo nie lubi się angażować albo sam nie wie czego chce. Sorki, facet 32 lat i robi Ci jazdy o celulit ? A jakbyś była z nim w ciaży to pewnie by buczał o każdy kilogram, który wg niego przytyłaś ponad miarę.....Ciesz się, że się na nim poznałaś dziś a nie np rok po ślubie, albo po 5 latach wspólnego pomieszkiwania razem bez ślubu....Ceń siebie i swój czas kochanie, bo szkoda Ciebie dla takiego dupka.....

Gość bajka..
Facettt co to za bzdury?! kobieta sama sie nie zaplodni, bo do tego potrzebny jest jej facet!A zeby kobieta poszla z nim do lozka to ten facet tez musi dobrze wygladac, a nie opona na brzuchu i wszedzie zwisy.

Gość timbim
O własnie widzę że nie dość że dupek to jeszcze totalny tchórz. Zerwał z Tobą przez maila. Ma się ten gest, zachowanie godne gimgówna. Hehe ale dupek i wiesz, dziewczyny miały rację, jak biega z Mamusią i ona mu mebelki wybiera to na bank, miałabyś przesrane z taką przyszłą teściówką Mamuśką maminsynka, znam te klimaty z autopsji (niestety) od takich kolesi i ich Mamusiek to trzeba zwiewać aż się zakurzy.....Ciesz się mała, że się od niego uwolniłaś.

Gość Niewiadimo
timbim, no wlasnie chyba o to chodzilo. Ja mowilam mu, ze uwazam , ze rok to dosc na poznanie sie przed zareczynami. Powiedzialam, ze mozemy byc rok, poznawac sie itd. a potem jesli nie bedzie deklaracji to papa. Ostatnio czesto ten temat sie pojawial. Powiedzialam, chba ze 3 dni przed rozpadem, ze moim zdaniem moglabym juz z nim zamieszkac po 7 miesiacach. Ze jest to praktyczniejsze, niz takie jezdzenie w ta i spowrotem...

Gość Niewiadimo
Pewnie plan byl taki, zmiana mieszkania, zmiana kobiety. TYLKO DLACZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC WPROST, NIE PASUJESZ MI!!!!

Gość ktos taki jeden
chcialas wewalic dupe do nieswojego mieszkania i zostac pasozytem dobrze ze sie od ciebie uwolnil

Gość Niewiadimo
No dziekuje za ocene ale tak sie sklada, ze mam swoje i nie jestem biedna:) ani pazerna:)