Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudis

Jak pokonać rozstępy?????

Polecane posty

Gość klaudis

Nie to ze jestem chuda i nigdy nie byłam gruba to mam straszne rozstępy na pośladkach!!jak skutecznie je zwalczyć??proszę o pomoc!!

Gość tarirarara
rozstępów nie da się pokonać, to jest rozszczepienie tkanki łącznej, która sie nie zrasta można jedynie doprowadzić je do takiego stanu, że bedą mało widoczne a w dotyku niewyczuwalne

Gość klaudis
oo masakra!a znasz moze jakies skuteczne srodki na to?? dziekuje za odpowiedz

Gość mmmmmmmmmmmmmm
ja tez jestem szczupla i nie ialam problemow ze skokami wagi i tez mam rozstepy na posladach. nie sa wyczuwalne ale jak sie dobrze przyjzec to je widac

Gość klaudis
oo masakra!!a znasz moze jakies skuteczne srodki na to?? dziekuje za odpowiedz

Gość tarirarara
wszystko zależy od tego ile jestes w stanie wydać

Gość klaudis
a ja mam takie które widać i czuć są masakryczne naprawde męczą mnie psychicznie nienawidzę ich i chce za wszelką cenę je zwalczyć!!

Gość klaudis
no moge w miarę duzo poświęcić aby było skutecznie !!a jakie są zakresy cen??

Gość tarirarara
jak są świerze to mają ciemniejsze zabarwienie, po czasie beda jaśniejsze tylko musza się zagoić ja stosowałam krem LIWING DIMENSION LD1

Gość tarirarara
kosztuje ok 150zl za 500ml u mnie rewelacyjne efekty, rozstępów nie widać, nie czuć...miałam tez inne blizny i pomógł

Gość tarirarara
LD 1 AKTIV-CREME Wartościowy, aktywny krem specjalnego przeznaczenia stosowany do pielęgnacji skóry zmęczonej, wymagającej intensywnej regeneracji. Działa pobudzająco na funkcje skóry, wspiera ukrwienie, nawilżenie i ma pozytywny wpływ na jej ogólny wygląd. Rezultaty stają się widoczne już po kilkakrotnym użyciu kremu. Małe zmarszczki wygładzają się, cera staje się jaśniejsza i świeższa. Dobre efekty uzyskuje się stosując LD 1 w spłycaniu blizn pooperacyjnych i trądzikowych, w przypadku szorstkich, spękanych dłoni i stóp, łamliwych paznokci. Substancje czynne: ekstrakt z placenty, ekstrakt z rumianku, mocznik, witamina B-kompleks, zestaw witamin A-E-F tylko jest jeden problem, można go kupić tylko w gabinetach kosnetycznych, a tam tylko opakowania detaliczne sprzedają, dużo mniejsze i w podobnej cenie:( jak zamówiłam sobie w szkole wiec miałma duże w cenie hurtowej a nie wiem czy tak gdzies kupisz zaraz to sprawdze

Gość klaudis
moje są jasne i wyczuwalne! KUPIE TAEN KREM NAPEWNO DZIEKUJĘ ZA POMOC JAK TOBOE POMÓGŁ TO MAM NADZIEJĘ ZE MI TEZ POMOŻE!!DZIEKUJE POZDRAWIAM

Gość tarirarara
teraz widze że nawet duże opakowanie jest już mniejsze:(

Gość klaudis
dZIĘKUJE cI BARDZO !!