Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angie_21

Jestem szczęsliwa, bo...

Polecane posty

1. Mam cudownego, czułego faceta❤️, który swiata poza mną nie widzi. Jesteśmy dwoma połówkami tego samego jabłka, mamy wspólne plany, marzenia. Cudownie się rozumiemy i dogadujemy;) 2. Mam niezłą pracę, którą lubie:) 3. Studiuje (choć czesto mam lenia i chętnie rzuciłabym to w cholerę:P ) 4. Mam kochanych rodziców:) i dobra siostrę:) 5. Jestem zdrowa:) I mimo wielu niedociągnieć i zła tego świata, częstych przykrości czy to w słowach, czy w czynach, musze przyznać, ze jestem szczęsliwa i to bardzo:) Czy Wy jesteście szczęsliwi? I dlaczego??

Gość Angie__21
zapomniałam dodać że lubię się przechwalać :classic_cool:

Gość angie__21
i cudownie jest czuć się tak cudownie jak się czuję. a wy jak się czujecie też tak cudownie jak ja? nie? to szkoda.

Podszywaczu, co w tym złego, ze napisałam, dlaczego jestem szczęśliwa?? Chciałabym, zeby inni dostrzegli, ze też maja z czego się cieszyć, bo nie tylko dobry samochod czy dom daje usmiech na twarzy.

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
tez tak miałam. a potem facet mnie zdradził, do firmy przyszła wredna baba i popsula atmosfere i... juz nie jest fajnie :(

L.B.---> Ty chyba musisz być strasznie nieszczęsliwym człowiekiem:P

Gość m81a
i po co sie przechwalasz? masz 21 lat.. wiecej pokory...

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
dokładnie. nic nie jest wieczne niestety

nie musisz sie chwalic bo nie kazdy jest szczęśliwy ;P

Gość por. Jebski
a kogo, przepraszam twoje szczęście obchodzi...

Gość Magda MMMMM
Dziewczyno, lepiej uciekaj stąd, bo za chwilę Cię objadą od stóp do głów. Piszesz o rzeczach niematerialnych- źle, piszesz o materialnych- też źle... Połowa osób tutaj to zazdrośnicy i przegrańcy życiowi, wiec tak trudno im sie pogodzić z tym, ze mimo młodego wieku, masz prace, którą lubisz, studia i wszystko ci się układa po twojej myśli. Tacy już sa Polacy, gdyby Ci się źle powodziło, to odrazu wszyascy byliby zadowoleni, natomiast jak jestes szczesliwa, to odrazu Cie objadą. Mimo wszystko życzę powodzenia.

Gość kropelka w oceanie
Wedlug was oczywiscie ten topik jest mniej potrzebny na forum niz kolejny o stanach depresyjnych itp. Coraz czesciej mam wrazenie ze topik "z calego serca prawde wam powiem" czy jakos tak jest strzalem w dziesiatke. Autorka chyba jasno napisala, ze nie chodzi jej o przechwalanie sie lecz o to by kazdy dostrzegl cos pozytywnego w swoim zyciu. Ja jestem szczesliwa bo nie mam toku myslenia typu "byle dowalic, byle schlostac na forum to poczuje sie lepiej". Tak dzieki tym waszym wspisom przepelnionych gorycza i bec moze zazdroscia jestem szczesliwa :p.

bo... 1.Mam kochanego parnera 2.Kochaną mamę,siostrę i babcię...;) 3.Jestem jaka jestem... 4.Jestem zdrowa... 5.Zwiedzam i poznaje świat I dzieki temu jestem najszczesliwsza kobietka pod sloncem ,nie potrzebne mi luksusy...

Gość wtedy nie będziesz

Gość taka szczęśliwa