Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistrzunio

co sądzicie o dziewczynach ubranych na sportowo?

Polecane posty

czy podobają wam się dziewczyny w ładnych adidaskach, jeansach i bluzie? czy lubicie tylko takie w szpilach i dopasowanych bluzeczkach??

Gość ciekawskie jajko
podnoszę bo sama jestem ciekawa

Gość ja też bardzo
jestem ciekawa, nawet mam zamiar się trochę przerobić na sportowo...

Gość zalezy gdzie i kiedy
na zakupach, spacerze, luznych zajeciach na uczelni OK, troche gorzej wyglada jak przychodza tak na kolacje do restauracji albo w duze swieto do kosciola ale to tylko moje zdanie aha - po 30. to juz naprawde czasem glupio wyglada jak babka wchodzi do kawiarni w czapeczce z daszkiem

Gość a po 30
to już nie wolno? Że niby co? Te babki są już stare? mają chodzić w czym niby?

ja się tak noszę, tzn sportowa elegancja, nie lubioę adidaski+bluza+coś tam jeszcze sportowego. jeden element - jeśli bluza z kaptuerm to tylko do dopasowanych jeansów, to samo adidaski. albo do mini, plus jakieś fajne dodatki:) ogóleni lubię adiadaski+jeansowa mini+niesportowa bluzka/\"lekko\" sportową (nie wiem jak to określić, bez kaptura itp) +np jakis bezrękwanik fajny albo kurteczkę mam 21lat, na uczelnię ok

Gość nie ze po 30 nie wolno
ale trzeba bardziej uwazac gdzie sie idzie bo czasem wychodzi sie na "dzidzie-piernik" a'la skrzynecka

Gość slimacek
mi się podobają sportowe ubranka i nie chodzi tu o dresy tylko np. adidaski, jakaś ładna bluzeczka np. top i dopasowane jeansy.. tylko nie wiem co do tego nosić plecaczek czy jakąś torebeczkę taka nie bardzo elegancką?