Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

TATUAZ

Polecane posty

Zastanawiam sie, czy nie zrobic sobie tatuazu. Jest moze ktos kto kiedys robil?? mam kilka pytan: 1. Jakie są mniej więcej ceny (chcialabym mały tatuaz na ramieniu lub łopatce) 2. Czy bardzo boli? 3. Czym sie sugerowaliscie przy doborze miejsca gdzie robiliscie tatuaz??

Gość ja ci tylko
odpowiem na 2 pyt, bo co do pozostałych to robił mi znajomy, więc nie wiem jaka cena. Ja mam 2 tatuaże już 5 lat i wcale nie żałuję. Na pośladku mnie nie bolał a na nodze dość sporo.

Gość a to kurde niby co ........
mnie nie bolało, czułam tylko delikatne szczypanie ceny nikt Ci nie poda, musisz iść do studia tatuażu, pokazać konkretny wzór i miejsce, gdzie chcesz sobie zrobić - wtedy wycenią, bo to zależy od ilości zużytego tuszu, czy tusz czarny, czy kolorowy i od miliona innych czynników :D wnioskując po nicku - jesteś kobietą - więc wybierz takie miejsce, które w przeciągu lat najmniej Ci się zmieni, np. brzuch odpada, bo tycie, chudnięcie, ciąża, itp., szyja odpada, bo zmarszczki ... głupie przykłady, ale myślę, że rozumiesz, o co chodzi

Gość Gdanszczanka00000000000
Ja robiłam tatuaż w salonie tatuażu. Zrobiłam go sobie na lędzwiach nad pupą.Jest duży i bardzo widoczny na dodatek Tribal co odrazu Ci odradzam...;/;/ bardzo bolesny zabieg ...drugi raz tribala sobie napewno nie zrobie.... Ogólnie jestem bardzo szczuplutką osobą i dla mnie nie było to wspaniałe....szczupłym osobom często odradzają niektóre miejsca z tego powodu ,gdyż mają mniej skóry .... i pamiętaj nie pi alkoholu przed robieniem tatuażu i nie pij po....tatuaż moze Ci sie rozlać .Pozdrawiam .

Gość ja mam jeden i nie chcę go
też robiony u znajomego.. na kości ogonowej.. rok później blond-plastikowe-lachony zaczęły tam sobie robić i już wygląda to niefajnie, zeby nie powiedzieć pospolicie i głupio... czekam aż opracują taką mikrodermabrazję która je wywabi ze skóry (jakimiś extra silnymi pilingami czy coś) bez wycinania całości :):)

Gość a to kurde niby co ........
z tym bólem to jest tak, że każdy ma inną wrażliwość, więc coś, co mnie nie bolało, Ciebie może bardzo zaboleć i odwrotnie... ale ogólna zasada jest taka, że im więcej ciała w danym miejscu, tym mniej boli... w takich miejscach, gdzie kość jest zaraz pod skórą, należy liczyć się z bólem

Gdanszczanka, a co to takiego ten Tribal?? Bo chya nie jestem zorientowana :( A czy osoby które robiły tatuąz w salonie moglyby podac chociaz orientacyjne ceny?

Gość ja ci tylko
taki mały ok 200zł a tribal to taki wzór

Gość kobietooooooooo
kurwa czy wy wiecie gdzie jest kosc ogonowa ?????:O:O:O te tatuaze znajduja sie na krzyzu/ ledzwiach tak to si enazywa a nie kurwa kosc ogonowa co to ceny bardzo rozne ja mam 3 dziary i palciłąm 50 100 i 200 przy czy te dwie nie rozni sie od siebie wielkoscia a roznica jest 100zł:O teraz bede sobie robic motylka na kostce i facet mi zaspiewal za niego 150zł myslalam ze go zbrechtam :O:O:O tak wiec za dziary potrafia pozadnie zdzierac idz do kilku slaonow i porownaj ceny co do bolu jak mi robili to czekali kiedy bede wyc i piszczec a ja wysmaialm ich w twarz ( facet robil mi dziare 5h) bo depilacja jednej nogi bardziej boli :O

Gość Gdanszczanka00000000000
Tribal tatuaż kolorowy ,a nie jak zwykły czarny czy zielony.

Gość lilia21..
hej ja mam tez nad pupa tatuaz ale nie ekstra duzy na szczescie:) placilam robilam w studiu i placilam ok 100 :) bolec nie boli takie mrowienie.im blizej kosci lub kregostupa to oczywiscie bedzie bardziej bolec ale da sie wytrzymac