Gość popsute zęby Napisano Maj 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elfrida 2525 Napisano Maj 7, 2007 W Wołominie nie ma nic dobrego, przejedź się do Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2015 Ja leczę się w Wołominie na ul. Moniuszki 29, fachowa i miła obsługa. Tutaj adres ich strony: www.stomatolog-wolomin.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2015 Ewentualnie - stomatologia legionowo - http://dentlux.pl/. Najlepiej zacząć telefonicznie - zakładam, że problemem nie jest jeden czy dwa zęby do leczenia, tylko jest coś bardziej złożonego. A wtedy już na prawdę nie każdy specjalista rzeczywiście wykona pracę tak jak należy to zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2015 Poszukaj tutaj http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/stomatolog/wolomin/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 Gold-Dent Wołomin polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2017 Na Warszawskiej 9 jest Centrum Stomatologiczne Demed. Mają naprawdę dobrych stomatologów, polecam się do nich udać. Cennik mają na stronie zamieszczony, więc możecie sobie sprawdzić dokładnie co ile kosztuje. Cen nie mają wygórowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 Ja od wielu lat chodzę do dr Daczewskiej ul . Prosta za Technikum Szklarskim. Dr jest przemiłą osobą , empatyczną, ma bardzo przystępne ceny, np przegląd jest darmowy. Poza tym dr jest specjalistą II stopnia stomatologi zachowawczej, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pezo Napisano Lipiec 23, 2017 W centrum Demed na prawdę sa świetni specjaliści! ja leczyłam tam kanałówkę i szczerze mówiąc bardzo zadowolona jestem z efektów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anuszka23 Napisano Luty 15, 2018 Na pewno w Centrum Stomatologicznym Demed , zwłaszcza pani dr Katarzyna Zwierzchowska. Jest też świetnym stomatologiem dziecięcym . Mi bardzo dobrze wyleczyła 6 zębów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2018 Wprawdzie nie w Wołominie, ale niedaleko, na Bemowie jest https://fachowydentysta.pl/ . Podobno świetny gabinet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elzbieta Napisano Czerwiec 28, 2019 Dnia 15.02.2018 o 18:38, Gość Anuszka23 napisał: Na pewno w Centrum Stomatologicznym Demed , zwłaszcza pani dr Katarzyna Zwierzchowska. Jest też świetnym stomatologiem dziecięcym . Mi bardzo dobrze wyleczyła 6 zębów Potwierdzam, bardzo dobry stomatolog, tak samo cale centrum jest naprawdę na poziomie. Dobry, nowoczesny sprzęt. Gabinety odnowione, wszystko tak, jak być powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niki Napisano Czerwiec 30, 2019 Ja jednak wybrała bym gabinet Eurodental w Warszawie. Mają szeroką ofertę i świetnych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adammm Napisano Lipiec 30, 2019 tez chodze do Demed, moim dentystą jest pan Michalczyk, z zebami juz sporo walczymy ale pomału wychodzimy na prostą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Październik 30, 2019 Też uważam, że w Łomży najlepsze jest centrum Demed. Ja tam chodzę do ortodonty z córką. Naszą panią stomatolog jest pani Kristina Kovalenko. Super kobieta, ma dobre podejście do dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janka88 0 Napisano Luty 26, 2021 W Wołominie najlepiej leczą w Centrum Stomatologicznym Demed przy ulicy Warszawskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Luty 28, 2021 Ja polecam gabinety Eurodental w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 26, 2021 My całą rodziną korzystamy z pakietu stomatologicznego w Lux Med. Świetna sprawa bo mamy zapewnioną kompleksową opiekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemontree 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Leczę zęby w Demedzie w Wołominie i nie mogę narzekać, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby były jakieś komplikacje, czasem potrzeba jakiś poprawek, ale gabinet wtedy zawsze służy pomocą i szybko zostaje umówiona wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach