Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JSFUUUFUF

CZYM SIE ROZNIA PAZNOKCIE ZELOWE OD AKRYLOWYCH?????

Polecane posty

Gość JSFUUUFUF

PROSZE ODPOWIEDZCIE, NIGDY NIE ROBILAM SZTUCZNYCH PAZNOKCI ALE TERAZ CHCIALABYM SPROBOWAC. TYLKO NIE WIEM KTORE SA LEPSZE

Gość lepsze akryle
miałam juz te i te i stwierdzam ze akrylowe sa lepsze

Gość JSFUUUFUF
aha dzieki, ale czy moglabys mi jeszcze powiedziec czy one tak naprawde sie roznia??

Gość dance dance
różne zdania na teg temat są, ja robie i te i te jednak moje klientki wolą akryl, mimo że droższy to wygląda naturalniej

Gość dance dance
sposobem nakładania, produktami potrzebnymi do tego i ceną

Gość JSFUUUFUF
ok dzieki a ktore z nich sa trwalsze? pewnie te akrylowe skoro sa drozsze. Mam jeszcze pytanko ile mniej wiecej kosztuja zelowe a ile akrylowe wogole nie mam orientacji w tych cenach

Gość akryle lepsze
akryle to mieszasz taki proszek a taka wodą(liquidem) i tą "papkę''nakładasz na paznokiec....a zelowe to nakłada sie zel i utwardza go pod lampą z ultrafioletem

Gość akryle lepsze
w kazdym miescie in aczej kosztuja....najlepiej spytaj kosmetyczke w swoim miescie

Gość dance dance
wszystko zalezy od tego jaki tryb życia prowadzisz jeskli tak to nazwać można żelowe są bardziej elastyczne, cieńsze, do mucia garów ok akryle żeby były trwalsze to niestety cienkie być nie mogą, ale wg mnie jak sie przyłoży do ich wykonania to można zrobić je na naturalne, a z żelem niestety sie nie da tak akryle bedą jakieś 20zł droższe

Gość JSFUUUFUF
dziekuje wam bardzo za porady:):):) oswiecilyscie mnie troszke. Zrobie wiec te żelowe bo raczej duzo pracuje rekoma, placami czesto w ogrodzie w domu :)