Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jeny

wypadające brwi i rzęsy

Polecane posty

mam problem, prawie kazdego dnia wypada mi po kilka brwi i rzes. przez 2 m-ce codziennie stosowalam olejek rycynowy, ale nie pomoglo, wiec musze dzialac od wewnatrz. i tu pytanie: co powinno sie jesc, jakie produkty, witaminy pomoga?

Gość nużeniec
Masz pasozyta o nazwie NUŻENIEC. Poszukaj, jest o tym forum:O

poczytalam o tym na forum i faktycznie to moze byc to. nigdy wczesniej o nuzencu nie slyszalam. pojde zrobic badania. dzieki! :)

Gość vdgsdfh
co to jest ten nużeniec i co to ma do rzęs?

ja wlasciwie poza wypadaniem brwi i rzes i czasem swedzeniem rzes, innych objawow nie mam. ale na wszelki wypadek badanie zrobie. moze ty tez zrob pomimo tego co ci lekarka \"na oko\" powiedziala?

Gość oj znam to
no ale jak ten nuzeniec sie objawia? ja nie mam zadnych problemow z cera oprocz wlasnie tez tego wypadania rzes i brwi ze srkoa na ciele troche problemow jest ale nie ma zadnycvh plam ani nic w tym stylu

Gość upupuup

Gość Balbinaa
Są dwa rodzaje Demodexa: ludzki i odzwierzęcy. W Polsce nie bada się odzwierzęcego (Demodex brevis).Oznacza się jedynie Demodex fulliculorum. Dlatego badanie mikrobiologiczne może wychodzić ujemne, a jednak Demodex jest, ale właśnie ten odzwierzęcy. Najlepiej, w celu ustalenia pełnej diagnozy udać się do toksykologa, na badanie elektromagnetyczne. Leczenie można zastosować również u zwierząt, tymi sami preparatami stosowanymi u ludzi, reakcja zwierząt na lek będzie szybsza, tak więc nie jest konieczne pozbycie się pupila.

Gość Marcin55
Mam do odsprzedania maści na nużeńca ocznego - demodex. Nazwa maści to mercurio ossido giallo 1%, jest to odpowiednik ophtergine. Zawiera taki sam skład a różni się nazwą bo jest to maść włoska. Maść jest nieotwierana , z terminem ważności do 2016r. Maść wysyłam listem poleconym priorytetowym. Cena maści = 120zł z wysyłką. Osoby zainteresowane kupnem zapraszam na m@ila misio2682@wp.pl